Je normálne, že muži počas sexu stimulujú bradavky?
Je mi to trapne pisat ale mam po 40tke a zoznamila som sa s muzom ktory bude mat 49 ale to je nepodststne.Mali sme spolu sex a on pocas toho sexu si drazdil svoje bradavky dost mi to prislo uchylne to fakt chlapi robia alebo je to fakt daky uchyl???Neviem co si o tom mysliet ci som uz ja do stareho srotu alebo co.
Kolko sexuálnych partnerov si mala?
ved aj muzi to maju ako erotogennu zonu. nabuduce to urob ty jemu a nebude musiet sam
@barka1 praveze dost a ziadny to nerobil no ale ok uz to nejdem rozoberat
Akoze mne by to tiez prislo trochu nechutne 😅😅
Chlapi (aj ženy) robia ovela horšie úchylky než dráždenie vlastnych bradaviek.
@mamalen aspon jedna sa nasla lebo uz som rozmyslala ze som divna len ja
mam davmo po 40 ,sex partnerov tiez a,ziadnemu som bradavky nevzrusovala ani on sam...😃
@ejmi25 ja neviem co je to za doba ale vidis vyssie ake nazory pisu
ale to ze je to erotogenna zona je holy fakt. akoze ano je zvlastne ze to robil sam ale na druhej strane mozno tam ma fakt viac nervovych zakonceni. kazdy clovek je iny. ja ako zena to napriklad na sebe doslova nenavidim a niektore zeny to zboznuju. aj muzi su len ludia. kazdy je iny a kazdy to ma inak. kedysi som raz pocuvala taky podcast kde toto spominali u muzov. a jeden chalan tu raz na koni pisal ze chodi za slapkami a oni to vraj maju dokonca niektore za priplatok. 😀
Ako si reagovala? Ja by som sa začala rehotať 😂 aj keby to začne môj muž po 18rokoch robiť..ja si to nvm ani predstaviť 😂
@grof_monte_christo tak.ked to robi zena OK. Aj moj to ma rad ale.ak by som ho videla ako si ich drazdi sam - doteraz by som sa rehotala
@ibatanecnica Bol to ich prvý sex. Chcel jej dat najavo, co sa mu páči, co ho vzrušuje.
@grof_monte_christo tak.jej to mal povedat. Je vzrusujuce ked ti partner povie co mas robit co ma rad ale ked to zacne na sebe ukazovat - hroza 😉
@ibatanecnica Vôbec to nie je hrôza, keď toho človeka už lepšie poznáš, dôverujes mu a dokážeš ho prijať takého, aký je. Až potom treba sexovať a ver mi, že takého veci budeš vnímat úplne inak.
No ženy, v 21.storoci a po 40ke ste tu niektore velmi uzkoprse...
@lonely66 tak sme rozni, ja som sa zoznamovala práve viac teraz po 40 a veru som sa s nikým nebavila o takýchto intimnostiach. Ano, boli nejake náznaky, typu "som poriadne vyvinutý, niekedy s tým maju ženy problém" alebo z moje strany tiež nieco. Ale aby sme si dávali vzajomnu detailnu instruktáž, tak to ozaj nie. Veď aj to patri k spoznavaniu.
Z mojho pohladu je dráždenie vlastnych bradaviek fakt blbost. Veď predsa nenabehol v silonkach alebo ju neocural...
@uhrikovci ja som sa robila ze to nevidim 😅
@barka1 len on mi vravel ze kazda zena nechala jeho a som sa cudovala ze preco lebo v mojich ociach bol top
@grof_monte_christo on mi to nepovedal a on nevie ze ja som si to vsimla bolo to proste pri takych polohach ze si moze on mysliet ze som si to nevsimla
🙈🙈🙈
Tak namiesto tvarenia sa, že nič nevidíš, si ku ich mohla podráždiť. Na tom nič nie je, je to jeho zóna, tak to nabudúce využi.
kazdy sme iny a v sexe to tiez musi spolu hrat.Byt uprimny a co sme schopni robit pre partnera.O tom to je.Keby mam robit nieco co nechcem v sexe nema to vyznam...Preto si aj v sexe musite sadnut.Moj partner bol v tomto uzasni sadli dme si no zas inde to vrzalo..

A čo?