icon

Je normálne, že muži počas sexu stimulujú bradavky?

1. jan 2025

Je mi to trapne pisat ale mam po 40tke a zoznamila som sa s muzom ktory bude mat 49 ale to je nepodststne.Mali sme spolu sex a on pocas toho sexu si drazdil svoje bradavky dost mi to prislo uchylne to fakt chlapi robia alebo je to fakt daky uchyl???Neviem co si o tom mysliet ci som uz ja do stareho srotu alebo co.

Strana
z2
ejmi25
2. jan 2025

cize poviem sex je dolexity a velmi tomu ver treba najst zladenie i

ysseba
2. jan 2025

Akoze mne to tiez pride take… nazvyme to, ze nie uplne standardne 🙈 ale ano, je to erotogenna zona. A v jeho veku uz vie co ma rad, co sa mu paci. Ludia robia aj vacsie podivnosti 😅

miadi
2. jan 2025

Keby ste mali intenzivny citovy vztah pred tym sexom tak by ti to neprislo vobec divne. Ta prudernost je taka zvlastna tak ked si chlap pred sexom honi to je ok? Lebo to je klasika? Ale ked si drazdi bradavky je uchyl ? Nabuduce to skus urobit ty jemu. Ak ho mas rada . Ak je to len daky novy trtko a toto ta odpudilo tak kasli na to nema vas vztah hlbku nemusis si zvykat na nove veci . No urcite sa snim zeny nerozisli koli takejto prkotine. Budu za tym ine vady.

autor
2. jan 2025

Pisete tu ze mu to mam ja robit pochybujem ale ze niektora z vas to niekedy robila lebo ked tak nad tym rozmyslam bude sa natriasat na mne napr tak ako mu ja mam este masirovat bradavky popripade od zadu to tiez nepripada do uvahy ci ked ja sa budem natriasat na nom tak mu mam este stihat masirovat???On to robil pocas sexu len.

svetlonos
2. jan 2025

Páni, príde mi, že máš 15 a nie 40... Radsej ho nechaj inej, ktorá nebude potrebovať poradenstvo z mk 🙈.

svetlonos
2. jan 2025

Inak mi prídeš trochu ako moja babka - len po tme a v telku alebo nočnej košeli!!! 😁

ibatanecnica
3. jan 2025

@grof_monte_christo tak toto pre mna hroza je . Su veci ktore ckovek jednoducho ''nemusi''

autor
3. jan 2025

Ok dievcata tak si masirujte svojim capom bradavky ja to robit nebudem a ano radsej ho prenechavam takym uchylackam ako ste tu vy vidim ze je vas tu viac nez dost.Tema uzavreta.Dakujem.

martul
3. jan 2025

Fíha, ty máš doma capa? Lebo my máme chlapov.

sense
3. jan 2025

Keď si videla že si to robí tak si mohla prevziať iniciatívu. Nemyslím že by to bolo niečo strašné kedze je to erotogénna zóna a u niekoho to vzbudzuje vzrušenie a s ďalším to nič nerobí

Strana
z2