Je normálne, že priateľ odmieta intímnosti?
Ahojte. Mam priatela 3 mesiace a este sme spolu nic nemali okrem bozkavania. A vcera som unho prvy krat spala. No a robil ma rukou a zrazu prestal a vratil sa k pozeraniu filmu. Potom.sme isli spat a on lezal daleko odomna a uz som videla ze zaspava a nechcela som prva iniciovat sex ale proste som si povedala ze ked ja nezacnem tak on asi nikdy. No a zacala som a zastavil ma a povedal ze : dnes nie 😀 a ja ze preco. A on ze nechce ma stratit a ze dostal blok lebo ze dlho nemal sex uz.. tak hovorim ze dobre otocila som sa a isli sme spat. Na druhy den mi hovoril ze sa ospravedlnuje ze proste blok a ze ja som 80 percent casu bola na mobile. A bola som len preto ze on bol cely cas ticho to je dalsia vec co ma trapi ze proste furt ked dakde ideme alebo sme unhi alebo u mna on je vkuse ticho. No a inokedy som tolko na mobile nebola lenze ked vidim ze clovek nekomunikuje tak proste nechcela som kukat telku 4 hodiny ta som isla aj na mobil. No a on vlastne mi hovori ze ma lubi ze chce somnou buducnost. Lenze neviem co si o tom mysliet..
To akoze toto su tie vitazne kusy zo zoznamiek? Chalan ktory prekonal vsetkych ostatnych, ba dokonca predcil? Alfasamec, dokonala fotka s pribehom, originalne oslovenie vymyslene na mieru, ktore neprekona 244 sprav od random ostatnych chlapov, emocne zladeny, s vyskou nad 180cm, bez deti, do 35r, priam dokonala bytost?
To akoze toto su tie vitazne kusy zo zoznamiek? Chalan ktory prekonal vsetkych ostatnych, ba dokonca predcil? Alfasamec, dokonala fotka s pribehom, originalne oslovenie vymyslene na mieru, ktore neprekona 244 sprav od random ostatnych chlapov, emocne zladeny, s vyskou nad 180cm, bez deti, do 35r, priam dokonala bytost?
@anonym_171525 Nechcem nic hovorit, ale autorka tiez nebude vitazka olympiady (v comkolvek)😏
Za mňa nekompatibilita v mnohých oblastiach. Resp. nevidím tam nič, čo by ma v danom vzťahu držalo ďalej 🤷♀️
Mne nepríde normálne, že sa chlap uprostred sex.aktivity stiahne, že hmm .. poďme radšej pozerať telku..
Vyzerá, že je buď homosexuál, asexual alebo silne zakomplexovaný.
Všetky 3 možnosti sú na nič..
A ešte to otočí proti tebe, že ty za to celé môžeš...
Mala by si sa veľmi vážne zamyslieť, či to má zmysel.
Po 3 mesiacoch sa vlastne len vratis z kratsej cesty, takze tohto nemeho a nudného jedinca vrať do obehu.. inak to bude len trápenie.
S týmto keď ostanes, dievča zlate čaká ta zivot neukojeny, so sexuálnou podvýživou.V začiatkoch a toto stvara, vieš si predstavit čo by bolo o 5-10 rokov? Už ani pohľadom by o teba nezakopol.Znicil by ti totálne sebavedomie , frustrovana skoncis na AD.
Chces takto skoncit? Myslim si, že si ešte mlada a máš na lepšieho, čo bude mat o teba skutočný zaujem.
@anonym_autor Ja som bola asi divna, ale teda vacsie intimnosti skor ako po 3mesiacoch ma desili. Ja mam radsej, ked sa na to ide pomaly.
@anonym_autor akoze začal ta robit a prestal? A to si tam aj ostala ??? 😃 už by ma nebolo
Tak zjavne ma nejaky blok.
Ked po case mal moznost-iny by bol ozaj v prvej moznej prilezitosti v "pozore".
Zrejme sa chcel nejako rozvasnit a neuspelo tak "zisiel z kratsej cesty". Neviem ktora alternativa je v tomto pripade viac trapnejsia.
A o tom ze nic len kukat telku? To tak mozno po 50 rokoch. Ale nie v tych najsladsich momentoch kedy by ste mali byt doslova nacapeni na sebe a bavit sa o vsetkom moznom 🤔
Tak zjavne ma nejaky blok.
Ked po case mal moznost-iny by bol ozaj v prvej moznej prilezitosti v "pozore".
Zrejme sa chcel nejako rozvasnit a neuspelo tak "zisiel z kratsej cesty". Neviem ktora alternativa je v tomto pripade viac trapnejsia.
A o tom ze nic len kukat telku? To tak mozno po 50 rokoch. Ale nie v tych najsladsich momentoch kedy by ste mali byt doslova nacapeni na sebe a bavit sa o vsetkom moznom 🤔
@anonym_73c446 sak toto ze sa nebavi vobec.
@anonym_autor bože totálny troger s týmto chces budúcnosť ,takto to v prvých mesiacoch zamilovanosti vyzerat nema....keby ťa chcel naozaj nevedel by sa ťa nabažiť
bude impotent asi
mňa by zaujímalo koľko máte rokov
@earlgrey Realne asi 20, mentalne este menej.
Prečo sa vlastne zapinala telka?
Som sa normalne musela vzit do tej situacie.Lezim vedla chlapa,nova znamost.On cumi do tv,vkuse je ticho,mna uz tv nebere,siaham po telefone a radsej si lustrujem tam.Zrazu bum,zacne ma v tom tichu a totalnej trapnej nudy,prstovat.Z nicoho nic prestane a znova sa uprene zahladi na film....To musel byt ppci film,chcem nazov,hned a teraz!
@anonym_autor bud si uplne blba alebo troll. Výber si

@anonym_autor keby ma rozrobil a potom prestal,tak sa zoberiem a idem preč a viac ma nevidí.