Je normálne, že sa priateľ baví s kamarátkami?
Niesme ešte spolu ale riešime sa zoznámila som ho so synom aj s mojimi kamoskami najlepšími 🙂 nejdem na ro rychlo už mám predsa iný rozum keď mám dieťa a on sa začal stretávať s mojimi kamoskami 🙂 a ide s nimi na welnes víkend 🙂 oni ho volali je to pohode ? Jedna z nich ma priateľa a ten bol tiež nahnevaný píšu si cez sociálne siete… je to normálne ? Či ? Preháňam už sa nechcem sklamať
Máš úplne skvelé kamošky😲🙈 Hneď Ti vytriedia zrno od pliev😅
@baboobchod lebo tam budú len slopat a ja mam syna
Wtf 🙂
Tak to sú vážne úžasne kamošky, keď ti toto spravia a vedia, že sa momentálne dávate dokopy. Vykašli sa na takého chlapa aj na také kamarátky.
Kamosky su riadne... (Co napisat aby som nepouzila vystizny vulgarizmus? Takze napisem len mrchy) ked ho volaju a ten tvoj je tiez pekne kvitko ked ide. Asi by bolo treba celkom komplexne prehodnotit kadeco
Nie ste spolu, ale zoznamila si ho so synom? Prečo???
A ak by dal moj "nápadník" prednost mojim kamoškám predo mnou, tak s ním do buducna nic vážne neriesim.
Len či je on vobec tvoj nápadník?
@sovica aspoň ho "otestovali" a možno sa na neho autorka vďaka tomu co najskôr vykasle 🙂
Ty si si to po sebe aj prečítala, alebo ako? Tie vety nedávajú poriadne ani zmysel. Aspoň oddeľuj vety interpunkciou. Asi nádejný frajer zistil, že tvoje kamošky sú na tom rozumovo troška vyššie a bude si s nimi rozumieť 🙂
Snáď si sa do budúcnosti poučila. Nechaj ho tak.
😱
Co znamena ze mas iny rozum? Nezda sa mi
Hádam už vieš, že to skutočne kamošky nie sú a že od neho sa máš na kilometre držať ďaleko. Pre Tvoje dobro dúfam, že to vieš.
ty hlavne pouzivaj hlavu
Počkaj on ešte ani tvojim priateľom nie je a už si ho zoznámila so synom? On sa môže v podstate baviť s kým chce keďže vo vzťahu nie ste. A byť tebou ani byť nechcem
1. Tvoje kamošky nie sú kamošky
2. Tvoj nádejný partner prijal to pozvanie aj keď vie, že ty nejdes? Ak áno, tiež by to nemal byt tvoj budúci partner 🙈
Rozumu teda veľa nemáš
@sense stretavame sa 2,5 roka
@sense syn otca ma bil a nebolo to príjemne všetko preto sa bojim a som opatrna 🙂
Tak poznáte sa 2,5roka a stále sa "len riešite" ? Koľko máte rokov? Ved to by si uznala mať jasno či je to vzťah alebo nie keď ho pozná tvoje dieta
Vsetkych wellness-zainteresovanych by som ghostla.
taká si opatrná,že si ho zoznámila so svojimi kamoškami...a dala si im za úlohu ho otestovať?
tvoj priatel zjavne sam nevie ci chce teba ci zakotvit inde.
Podľa mňa je teplý a potreboval iba nové kamošky
Stretávate sa už 2,5 roka, ale ešte nie ste spolu? No, možno už aj stratil záujem. Možno si pre neho už len kamarátka, ktorá bola natoľko opatrná, až sa nevedela rozhýbať. Pri všetkej úcte, chápem tvoje obavy, ale aj on, dokedy má čakať, kým sa doriešite?
Toto je cele divne..za prve - zle sa ten prispevok cita, za druhe - to je divny chlap, divne kamosky a divna aj autorka 😖🫣😳🤔
@balerina2025 Skôr zasunúť inde😝
..."Niesme ešte spolu ale riešime sa zoznámila som ho so synom..." 🤦♂️
Nebudem komentovať, ja by som ich nezoznámil, pokial nejde o partnera vo vzťahu (chúďa dieťa)
..."ide s nimi na welnes víkend 🙂 oni ho volal"...🤦♂️
Tvoj nový chlap má/nemá v hlave "upratané" pojmu partnerka (hoc potencionálna)..?
Príde mi to, že si ta "neváži", radšej by som na jeho mieste bol doma s tebou, než s cudzími ženami a naviac s vedomím, ze ty si sama doma..? 🤦♂️
Tvoj novy potencionalny partner, hmm... žial ty sama musíš vedieť/rozhodnúť sa, či je takýto chlap vhodným partnerom do vzťahu...
Len či on vôbec zaznamenal, že sa riešite. Asi vás až tak vážne ako ty neberie.

A ty prečo nejdeš?