Je normálne, že si muž píše so susedou?
Nie sme manželia ale sme spolu 10 rokov a máme 5 detí. Ja pracujem robím aj 12 tky, 16tky, sviatky aj víkendy, muž je na čiastočné invalidnom dôchodku doma, nepracuje sem tam brigáda na týždeň. Na mne vyhľadáva v poslednej dobe len chyby, keď mu niečo hovorím jedným uchom dnu druhým von a v poslednej dobe sa len hádame. Suseda tu býva cca necelé 2roky, je dosť ukecaná má 2 malé deti a jednu 16 ročnú s mužom je rozídená, raz je s ňou raz je doma u jeho mamy a všimla som si, že muž keď mu volám z prace, počujem ju v pozadí keď fajčí na chodbe a pije kávu. Minule som bola na nočnej a 2:30 v noci mi sused vravel, že sa rozprávali na chodbe hlučne keď som sa môjho muža spýtala vravel že sa mu nedalo spať. Dnes som ho pristihla ako jej odpisuje na jej správu, neskoro sa spamätal a dal mobil preč. Ona mu tam napísala chýbaš mi 🥺💋♥️... A on jej práve odpisoval Aj ty mne chýbaš. Povedala som mu že ja alebo ona a on si tvár na tom že mu chýba ako kamarátka, že s ňou nič nemá že čo je na tom. Zdá sa vám to normálne? Mne tvrdil že mu lezie na nervy aká je ukecaná, zrazu na ňu nemôže dopustiť a že s ňou sa rád rozpráva
chýba a že si sadli vraj len ako kamaráti, čomu ja veľmi neverím.
@ankarodina no ja by som ho poslala v momente k nej aj so všetkým....😀neboj sa dlho z jeho invalidného by v šťastí nežili....
Všetkým veľmi pekne ďakujem za rady, týmto by som túto diskusia asi ukončila. Určite zo všetkých Vašich odpovedí si niečo vezmem k srdcu a uvidím ako sa zachová on, tak sa zachovám ja.
Môj otec také písal fuchtli jednej, mamke vravel ako ju miluje manželský sľub chcel obnoviť. Ze ona je kamoška a neviem čo. Rok je co ho mamka poslala kade ľahšie.
@ankarodina presne môj prípad len stým že mi sme boli manželia a on nebol invalida, len sa mu nechcelo robiť.Tiež som naňho robila a on sa zatiaľ čo ja v práci sa ku...l a mal takú drzosť, že tú svoju vodil k nám domov , keď tam boli deti. Od detí som sa dozvedala že k nám chodí cudzia teta. No a teraz som šťastne rozvedená.
@ankarodina zbal ho a nech si uz zostane pri nej.
@ankarodina
Bohužiaľ musíš mu to tolerovať. Nemá 15 rokov aby si mu rozkazovala,on ani nie je tvoj majetok,je to úplne normálna a bežná vec a v podstate to je pre neho taká psychohygiena. Keď bude chcieť ,tak ta podvedie hocikde a hocikedy. A ak sa ti to takto nepáči,tak sa odsťahuj. Píšem ti to preto,lebo nedávno sa tu riešila obdobná téma,len opačne osadenstvo a presne toto tu ženy písali,tak len aby si vedela..

@mk22 Nie. Mne hypotéku ako samej nedajú, keď on nerobí. A deti ozaj niečo stoja a ja radšej doprajem im než sebe.