icon

Je normálne žiť takto v dlhodobom vzťahu?

18. dec 2024

11r vzťah, ona 36, on 41, snúbenci 2r, bývanie v podnájme panelák. On každý víkend chodi k rodicom. Vianoce trávia každý u svojich rodičov. Dovolenky spoločne skoro žiadne, ani po SVK....

Strana
z2
soldi
19. dec 2024

Vsetko vo vztahu, co vyhovuje obom (ci viacerym) partnerom, je v poriadku.

misanthropicdann
19. dec 2024

Normálne je všetko. Ak to obom vyhovuje zbytočne sa nad tým pozastavovat

autor
20. dec 2024

Sú mi to veľmi blízki ľudia. Záleží mi na nich....

tatisna
21. dec 2024

Nevieme viac info. Sú ľudia ktorí žijú len kvôli práci, majú niečo náročné časovo aj emočne. V Tom prípade si to viem predstaviť, ak im to vyhovuje.

vlastnynazor
21. dec 2024

Mne by taky vzťah nevyhovoval, ale ak to vyhovuje tým dvom, tak je všetko ok.

mimi3008
21. dec 2024

Je to chore

clementisa
21. dec 2024

Keď im to vyhovuje tak nevidím problém vždy lepšie ako nanútené Vianoce u budúcej svokry sú dospelí za mňa áno 👍🏼

autor
21. dec 2024

@clementisa tráviť Vianoce spolu sami...

simcas75
21. dec 2024

A niekto z nich dvoch sa sťažuje alebo to proste vadí len vám? Ak sú oni dvaja spokojní, zbytočne vytvárať problém kde nie je.

lopka1313
21. dec 2024

My mame niektore veci podobne, vek sice o 2 roky nizsi (ale rovnaky rozdiel), sme spolu len 5 rokov (3.5 spolu byvame), zasnubeni nie sme a Vianoce travime kazdy so svojimi rodicmi. Ale u nas su realny problem velke vzdialenosti. Byvame 500km od mojich, 300 od priatelovych rodicov. A oba rodicovske pary by boli na stedru veceru same, kebyze ideme k tomu druhemu, alebo sme len my dvaja, tak sme takto. Ale zas cca tyzden pred sviatkami sme spolu u nasich a priatel odchadza 24.rano k svojim, vidime sa potom pred silvestrom - kazdy rok to tak mame, od kedy zijeme spolu. Toto tiez inak strasne riesi nase okolie, ale, co koho do toho... Ked budu deti, tak to budeme riesit inak, ale v momentalnom stave, ze sme len dvaja, nam to vyhovuje...
A k tym vikendom u rodicov - ako kazdy vikend? Byvaju blizko? V takom veku deti, kludne mozu mat okolo 65-70 rokov, potrebuju pomoct, nik nevie, ako dlho tu este budu... Ide tam na hodinku/dve/tri jeden z dni a zvysok casu je s partnerkou? Alebo ide stvrtok/piatok poobede a vracia sa v nedelu v noci/pondelok rovno do prace? A partnerka je zatial doma? Lebo popravde, pri nasich vzdialenostiach tiez partner ide raz za mesiac/dva k rodicom a vtedy tam byva kludne tyzden/tyzden a pol (ma prevazne HO) a ja casto idem na 1 vikend s nim. Ale kebyze mame niektory rodicov blizko, tak k nim aspon na hodku/dve/nedelny obed alebo sobotnu pracu na zahrade prideme pomerne casto. A nepride nam to nic hrozne, co by nase okolie muselo riesit...

autor
21. dec 2024

@lopka1313 komplet celý víkend. A vôbec žiadne výlety, dovolenky. Obaja rodičia bývajú cca hodku autom

viestta
21. dec 2024

Autorka, si si ista, ze sa mas do toho starat? Nie je to nahodou ich vec ako ziju svoj zivot? Tebe sa to moze zdat divne, im to moze vyhovovat. Alebo je moznost, ze ta kamoska, sestra, sesternica... s tym nie je spokojna, ale tak ci tak je to jej problem a ona si ho ma vyriesit, nikto iny to za nu nevyriesi. Ani ty a uz vobec nie siroke plenum MK.

Strana
z2