Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
@anonym_autor “Je to tam už do budúcna?” Verím, že toto je len rečnícka otázka a odpoveď poznáš aj sama..
toto nie je muž ani do minulosti
@anonym_autor kto mu dal peniaze? Aki moji?
A ty preco neodides z kratsej cesty ak este dieta nemate ? Alebo ich nemate viac...
@anonym_autor “Je to tam už do budúcna?” Verím, že toto je len rečnícka otázka a odpoveď poznáš aj sama..
@anonym_e454c3 teraz je v minuse 227 e
@anonym_autor kto mu dal peniaze? Aki moji?
@anonym_a4ecbd moji rodičia mu daju aby mi nieco kupil
A ty preco neodides z kratsej cesty ak este dieta nemate ? Alebo ich nemate viac...
@ivik4 nemame .. a ja ani neplanujem kvoli tomuto
@anonym_e454c3 teraz je v minuse 227 e
@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?
@anonym_autor a prečo ti má kupovať? ty si nevieš sama?
@rozculena tak mne je to hlupe ked mi nemoze pomoct ani mi nic kupit .
Každý je strojcom svojho šťastia.
Načo ti je smradľavý závislý muž a finančne negramotný. Na prvom mieste bude jeho závislosť až potom ty a rodina.
Takého chlapa kopnúť do riti a adios
Tak ja by som ti tiež nekúpila mandľového mlieko za 5€
Takého chlapa kopnúť do riti a adios
@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.
@anonym_autor nechápem.Prečo by ti on mal niečo kupovať? Ty nevieš ísť do obchodu?
@rozculena napriklad moji ho poslu vodu kupit ked nejde nikto vtedy do obchodu a daju mu peniaze do domu neprispieva nic
Boze toto je zas ďalší vymyslený blud,prázdniny skončili ,či mám zle info
Boze toto je zas ďalší vymyslený blud,prázdniny skončili ,či mám zle info
@minenkaa bohuzial toto je realita
Tak ešte raz-prečo si s ním? Ti ho súdom pridelili a povedali, že musíš takto s ním žiť, inak Ťa zastrelia?
@rozculena napriklad moji ho poslu vodu kupit ked nejde nikto vtedy do obchodu a daju mu peniaze do domu neprispieva nic
@anonym_autor to môžu robiť decku na základnej škole, posielať ho s peniazmi na nákup, ale dospelý 31 ročný má nosiť peniaze domov a nie pýtať od tvojich rodičov na nákup
Ty si spadla z ktorej planéty ? Však ho vyhoď a vybavené. Inak mlieko by si si mohla aj sama kúpiť. Či nemáš peniaze ?
Tak ešte raz-prečo si s ním? Ti ho súdom pridelili a povedali, že musíš takto s ním žiť, inak Ťa zastrelia?
@enmery moji su velmi zasadový ked som si ho zobrala mala som 20 a nevedela som ze to bude takto a teraz maj si ho on je dobry aky su ostatni aj navari uprace ano ale moji ho financuju ked nema mu daju pozicaju a on to ani nevrati lebo nemá , ma dva uvery … a cestuje velku dialku na robotu tak ho šanuju .. Ževraj ked nebudem snim nech idem z domu že to je pre nich hanba … A mne je potom luto … Tu mam vsetko ale s muzom to nevidim do buducna ..
@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.
@anonym_autor
a ty más aj OP?? Pises ako 5 rocna. Pokial je chlap nlbec, neriesim ho! Tvoji rodicia ti ho nasli ci ty sama?
V prvom rade sa spamataj a hybaj do ro roboty ak nemas. Mandlove mlieko za 5 eur no krasa ... Si naň zarob sama a potom si ho kúp - sama za svoje, nie rodicov ci chlapove. A garantujem ti, ze ked budes sama vykryvat vydavky na zivot, byvanie atd - to mlieko zvazis ak ty.
Mne moj otec dal par rozumnych rad do zivota. Jednou z nich bola - pokial chces drahsie dary, veci od muza - maj na ne najskor ty sama! Potom ti ich kupi aj on. A je to overena pravda, mozem potvrdit.
S tbojim mizom budes zit ty, nie tvoji rodicoa! Je uplne jedno ci ich manipuluje. Ved nech sa nechaju. Ale pre kieho sváka si s takym chlapom, bol to pridekeny povinne ci ako?
Ty si spadla z ktorej planéty ? Však ho vyhoď a vybavené. Inak mlieko by si si mohla aj sama kúpiť. Či nemáš peniaze ?
@anonym_344e65 on je cudzinec nema kde ist jedine mozno do ubytovni na ktoru nema skor by vyhodili mna
Aki"moji"? Kto? Rodičia? Vy spolu bývate? Prečo by on ti mal kupovať mandľové mlieko? Ty si ho sama nevieš kúpiť? A prečo vlastne potrebuješ práve toto mlieko za 5 eur?
a preco si s nim?
Aki"moji"? Kto? Rodičia? Vy spolu bývate? Prečo by on ti mal kupovať mandľové mlieko? Ty si ho sama nevieš kúpiť? A prečo vlastne potrebuješ práve toto mlieko za 5 eur?
@jaskolka kvoli alergii na laktozu , mozno to mlieko sa da kupit niekde aj lacnejšie .Mhm byvame vsetci spolu v jednom dome
cudzinec dostal úver na sK? a čím ručil? načo potreboval úver?
bývaš niekde v Jarovniciach? Lebo vyjadrovanie máš veľmi podobné tejto "kultúre".

Ďakujeme za oznam. Skús tak 3 deti, potom sa určite zmení.🤦♀️