Je partner pripravený na vzťah, keď mi klame?
ahojte, sme s priatelom zatial kratko par mesiacov a bývame od seba dalej takze niesme spolu stale, ma 28 rokov, a mam pocit ze mi zacina klamat … nechcem byt stíhačka ani mi nic nezakazujem …. ale ide niekde von s kamaratmi, o 10 napise ze ide domov ze len posedeli na pivku, a o tretej v noci vidim pribeh na instagrame od jeho kamarátky niekde z diskoteky … nestalo sa to prvy krat kedy bol niekde do rana a ja som o tom nevedela … nechcem ho kontrolovať len sa pytam na vas nazor, ved nech si ide, ale preco mi o tom potrebuje klamat ? Preco mi o 10 vecer napise ze pomaly ide domov a je niekde do rana na diskoteke ? Je podla vas uz zrelý na vztah ? Ja som z takýchto veci uz vyrástla, a ked niekde idem tak mu nemam potrebu klamat o tom kedy pridem .. neviem co si mam o tom mysliet ale ked mi zacina klamat po par mesiacoch tak asi nieco nieje ok
keby to tak je od zaciatku by som hned vedela kolka bije ale az ked som sa zalubila …
@enmery ano, on samozrejme nemal v plane to aby som to videla … videla som ho len naaahodou na príbehu jednej jeho kamosky …
tak asi pre neho niesom dostatočne dobra nato aby som pre neho bola priorita ja
lenze pre neho by priorita nebola ziadna on ma prioritu disco zivot aspon zatial
@klementinka58 a naco si ma chce potom udržať ? naco mi potom rozprava ako on nechce ani si nevie predstavit uz byt bezomna a podobne reci ? Ved ked si chce zit taky zivot nech si zije ale bez priateľky
ved mozno si nevie bez teba predstavit zivot ale je proste taky, ma rad disko....je to pre neho hobby , relax....Mas aj krcmove typy chlapov a tiez tam neurobis nic, bud sa s tym zmieris, ze je taky alebo najdes si ineho
A co na tom videu robi?
Tancuje?
Vala sa po zemi?
S niekym sa v rohu rozprava?
Vsetci sa rehocu do videa na storycko?
Takže faktom je, že partner ma 28, (ty rovnako alebo menej)..., ste vo vzťahu pár mesiacov..., nežijete spolu... ty si doma, nasledujúci deň ideš do práce, potrebuješ spať...
Vieš, že tvoj chalan je s kamošmi vonku a 22hej ti napiše, že sa zberá pomaly domov, zapraje ti dobru noc...
Ty ráno mrkneš na IG, vidíš Reel jeho kamarátky, že bol na diskotéke...
Ty si na prášky, založíš tému a na základe názorov už pripravuješ rozchod...
Toto si uviedla, nevymyslel som si to..😉
...
Môj subjektívny názor... (nezastávam si teba a ani jeho, len fakty...) a opäť budem ako živá ryba plávať proti prúdu... 😉
Chalan sa šiel večer zabávať s kamošmi (to si vedela), o desiatej sa chystal domov (dal ti vedieť) ...bežne sa stáva, že niekto príde do partie a navrhne sa diska (na disku sa pred desiatou nechodí 🙄), a ver, že na disku by sám isto nešiel... taký ako ja isto nie je 😉 😂
Ty vidíš video a už si na "vetvy", máš chrobáka v hlave, že ta "oklamal", pochybuješ o jeho dôvere, atď atď + rady žien (z ktorých sa mi pozastavuje myslenie) a smeruješ k rozchodu...
@autorka
To nemyslýš vážne, však... 🙂
Vieš o čom je vôbec vzťah, o čom je dôvera..?
V čom ta tak hrozne "oklamal", že máš v hlave rozchod...?
Pretože ti o 22:10-22:30 nenapísal, "Miláčik, prišiel Pišta s Karolinkou a ideme ešte vsetci na disku sa zabaviť...?
Tak mňa by drblo z takej ženy, ktorá by ma zobudila (vedela, že ráno vstávam do práce)... a všeobecne by som si pomyslel... wtf..? Načo mi hlási každý svoj krok..?? 😨
Čo som jej foter a má večierku ako malé dieťa..?
Iné by bolo, keby ste spolu bývali, napíše, že príde o 22hej... je 23 a on doma nie je... Ano, vtedy by som bol znepokojený a napisal by som sám správu, či je partnerka v poriadku, no nebudem koli tomu robiť divadlo, nebudem ju spovedať, nebudem vyčítať, nebudem spochybňovať dôveru, nie je môj majetok, ale slobodný človek, ktorému dôverujem. A či by ma podviedla, je už len na nej samej, to neovplyvním nikdy.
@autorka, ideš na to celé zle...
Čo bu riešite a diskutujete, ta práve oberá a ničí dôveru vo vzťahu. Ideš na to zle v tom zmysle, že keby si bola šikovná, a vieš "pravdu", že si ho na Reels videla" tak keď by ste "boli spolu", nenapadne obkľukou sa ho spýtaš, ako sa včera mal, ako dopadlo posedenie s kamošmi, či sa išli i niekam zabaviť (zistila by si, či tu disku zatají alebo nie).... a ako inteligentná žena by si to zatiahla do autu... juuj, škoda, že som musela ísť do práce, tak rada by som sa išla s vami sa zabaviť, ale nevydalo... a k tomu ešte urobíš ten nevinný ženský "kukuč" svojím nevinným pohľadom (s pocitom, ale dobre som ho odrbkala..)
Keby si videla na Reel, že sa bozkáva s nejakou ženou, tak ti tu ani nenapíšem, máš pádny dôvod, na rozchod, ale bol sa len zabaviť...
Takže rozdýchaj, ukludni sa.. (ja si ho nezastávam), a zamysli sa... z môjho pohľadu teraz svojím príspevkom a témou pôsobíš ako mlade zamilované nevyzreté dievča, ktoré nevie o čom je vzťah, dôvera..
Ja by som s tebou @autorka nechcel byť vo vzťahu, aby ma "niekto kontroloval" a "vyčítal mi", že som mu "nenapísal" o 22:15, že sa mi zmenili plány, že nejdem spinkať, ale že sa idem ešte s priateľmi baviť na disku, či do iného baru.., aby ma upodozrievala z klamstva, neverila mi....
"No dobre moja, ja chcem ženu, nie puberáčku, stíhačku, ktorá ma sleduje a upodozrieva..." Podľa tohto modelu autorka, nevieš o čom je vzťah, tvoj chlap/partner nie je a nikdy nebude tvojím majetkom, nemáš na neho žiaden nárok (morálny ani citový), je to slobodný človek, ktorý "chce" byť s tebou vo vzťahu a nič zlé voči tebe neurobil..neoklamal (ani si sa ho osobne nepýtala, ciže nič ti nezaprel), nepodrazil ta, nepodviedol ta..
P.S.
Ženy, to čo ste tu písali (všeobecne, žiaden nick neuvádzam...) 28 na disko..?, nevyzreté decko..?, tiahne na 30tku a chodí na diskoteky...? atď. atď... je mi z Vás smutno ženy.
Podľa Vás sa ľudia po 30tke sa nemôžu nikam chodiť zabávať..? Hneď sú nevyzret=e deti..? 🙂 No to nemyslíte vážne...
Ak Vám vyhovuje večer sedieť v kresle a pod zapnutou lampičkou hltať písmenka knižky, ktorá napĺňa vašu dušu, je to v poriadku, je to vaša voľba, ale nesúďte iných 😉, nekŕmte ich mysle o tom, že ich partneri nie sú dobrý na vzťah, nepodporujte k rozchodom.. Len pretože na rozdiel od Vás žijú..? Smutné
Ja mám ďalej 40+ a rád tancujem, rád idem s partiou kamarátov a ich manželkami sa baviť (ak som vo vzťahu logicky a automaticky s partnerkou), rád idem s priateľmi na chatu a žúrujeme všetci, treba i vypnúť. Prečo by sme nemohli ísť na oldies, na ples, či na párty..?
A ak by boli deti, a bol by niekto, kto ich postráži... prečo by sme sa nemohli ísť s partnerkou sa zabaviť..?
Len pretože vy a váš partner preferujete papučkovú kultúru..? Je to vaša voľba.. Nesúďte... 😉
Viem, čo v živote chcem, určite to však nie je partnerka, typu domáca tichučká "puťka", ktorá bude sedieť doma na riti a potom mi bude vyčítať, že je so mnou nuda, že ju nikam nezoberiem, že sedím len pred telkou a že si ju ako ženu nevšímam.. 🙈🙉🙊
https://www.facebook.com/watch/?v=5889208307299...
https://www.facebook.com/reel/935048051941902
Pekne ste @autorke dali chrobáka do hlavy, pekne sa tu podporujete...
Podla vášho modelu sú všetci chlapi idioti, čo koľvek je inak, vždy majú milenky, čo koľvek urobia mimo vášho očakávania sú neverníci, klamári... netvrdím, že chlapi sú bez viny, sú i svine, tak ako i vy ženy (čítajte s porozumením medzi riadkami), všetci sme si rovní, nik nie je dokonalý... ale to čo tu čítam takmer v každom príspevku ako sa podporujete ženy navzájom... miesto toho, aby ste dali pozitívnu radu, tak všetko smerujete na "rozchod", ste tak krásne rozmanité.. 🙂
River Flows In You (Deep House Remix) - Alexandre Pachabezian
@michal_dr Na to celé ideš zle ty. Chápeš, že klame nie prvýkrát. Prečo? Ty si sa rozišiel s babou kvôli arogatnej matke. Nevzbudzuj pocit viny v osobe, ktorá je úprimná k partnerovi a dostáva len lži. V žiadnych klamstvá sa ešte nevybudoval pevný vzťah. Inak s tebou vždy súhlasím, ale toto je úplne mimo pohľad.
Toto nie je o zrelosti do vzťahu ale o deformácii klamara-suknickara...red flag!
no tak situácia sa vyvinula tak ze moj priatel ma rovnaky nazor na vec ako tuto Michal, cize len ja prehanam a som asi stíhačka pre neho 😃 ze ci to musim stale riesit … a uplne obrátil temu na nieco ine a bavi sa akoby nic … ja chapem ze to nemusim nejak hrotit ale proste nepride mi to od neho vobec pekne voči priateľke no … a nemyslim si ze som jedina zena ktora by s tym nebola v pohode .. ja mu predsa nezakazujem chodit na pivko … ani ho nekontrolujem aby prisiel v presný cas a musi mi to oznámiť praveze ma voľnosť nezakazujem ale ked sme sa o tom bavili a povedal ze to robit nebude a robi to napriek tomu a taha do rana aj ked vie ze mi to vadi tak asi to ma na haku
a este sa vyjadrím k tomu ako pisal Michal, ze tu pisali zeny ze chlapy co chodia na disco 30+ su nevyzreté deti a nemozu sa zabávať atd … samozrejme ze mozu, aj ja sa idem zabaviť, ale pomaly kazdy vikend do rana ? To je uplne ok?
@michal_dr no ja s tebou úplne súhlasím. Neviem prečo by nemohol slobodný 28 ročný chlap mat kamošov a chodiť s nimi sa zabaviť. Ved to je úplne normálne. Keby bol ženatý, tak nepoviem nič, ale ved je slobodný preboha. A že bol do tretej? No a?
Podla mna hlada inu.
Uhnieudili sa medzi vami jeho klamstvá a to je pre mňa stopka. Chápem že nemáš problém s tým že ide s partiou , aj na diskotéku, ale s klamstvom. Ktorému normálnemu človeku by to nevadilo ? Aj premudrelemu michalovi, ktorý tu píše filozofické traktory od veci
@michal_dr čítaš vôbec s porozumením ? Nikde nepíšem že nemôže ísť dospelý človek na diskotéku. To mne vôbec a ani autorke defakto nevadí, ale klamstvá áno. A u neho sa opakovali.
Aj ja som sa rozviedla s mužom, pre jeho klamstvá a rôzne iné problémy a dosť veľké. Ako môžu existovať partneri akéhokoľvek druhu keď ich vzťah leží na klamstve ? Keď to tebe nevadí, je to tvoja vec nie moja, ale mne klamstvá vadia.
Preto mám vážny charakter, podľa teba ?!
Na zaklade posledných dvoch príspevkov...
"ale ked sme sa o tom bavili a povedal ze to robit nebude a robi to napriek tomu a taha do rana aj ked vie ze mi to vadi tak asi to ma na haku"...
Ak chceš, tak sa s ním rozíď a ako dôvod mu povedz: "Si fajn chalan, sedíš mi, ale vadí mi, že sa chodíš baviť na diskoteky a neviem sa s tým vnútorne zmieriť, jednoducho mi to vadí"... Pohoda, rešpekt... Nie ste kompatibilný, nesadli ste si...
Niekomu stačí sex raz za týžden, niekomu každé dva dni, niekto má sex každý den a niekolko krát, niekto rad vanilkový, iní pikantný... Chcem tým povedať, že je dôležité nájsť, partnera, ktorý vyhovuje 😉
A ano, každý víkend do rána prečo nie... ? Je mladý chalan, lepšie ísť sa vyšantiť na disku, ako sedieť v klubovni chlastat pivo, bafnuť marišku a potiahnuť čiaru.. 😉
Môj subjektívny názor..
Je to tvoj partner, tvoj vzťah, je to len medzi vami... tu ale nejde vôbec o klamstvo, nepodrazil ta, nepodviedol, nenechal teba doma samu s tým, že sa ide baviť bez teba a bola si mu teda ľahostajná.
Jednoducho ti vadí, že chodí na diskoteky a to si sama napísala (nie, že si vymýšľam).
Byť vo vzťahu, kde sa ty trápiš je na riť a pre partnera si ženou, ktorá ho dusí... Nesadli ste si...
Smutné, ale rešpekt..
Prajem ti, aby si stretla chlapa, ktorý bude na rovnakej vlnovej dĺžke, s ktorým si viac, resp. lepšie sadneš... Pohoda, život ide ďalej... 😉
Čítam s porozumením...
"Aj premudrelemu michalovi, ktorý tu píše filozofické traktory od veci..." , rešpektujem tvoj názor, je to v poriadku... 😉😎
Viac sa k téme nevyjadrujem... @autorka sa jasne vyjadrila, v čom je prekážka vo vzťahu s jej partnerom, čo jej vadí, s čím sa nevie stotožniť. Zbytočné o tom viac viesť ďalšiu diskusiu.
Kompatibilita vo vzťahu je dôležitá... ☝️😉
☕ 😎
Keď klame v jednom, už potom nemáš dôveru či ti neklame aj v iných veciach a koho bude baviť si neustále overovať jeho rečičky.
Poznal som jedného čo klamal svojim frajerkám, vedel pred nimi zahrať dokonalé divadielko, aký je pán dokonalý a chrumkavý.
Jeho taktika bola izolovať frajerku od ostatných, držal ju vo svojej bubline. Takže nepoznala dobre jeho kamarátov ani rodičov lebo by sa mohla o ňom dozvedieť aj iné veci, alebo odhaliť niektoré klamstvá čo jej nahovoril medovými rečmi.
Nerád telefonoval s frajerkou, vždy si len vypisovali, tak mal čas si dobre premyslieť sladké rečičky a zároveň frajerka nepočula kde je v akom stave a prostredí.
Tie klamstvá boli od bežných vecí typu kde a s kým sa práve nachádza, až po neveru.
Keď vykonal hlúposť za čo nemal prístup k mobilu na pár dní, namiesto toho aby sa priznal, tak bol schopný si vymyslieť klamstvo o zdravotnom stave, takže ho chudáčika poľutovala a zakryl tým prečo sa odrazu odmlčal a neodpisoval frajerke.
Nehovoriac keď ho odpojili kvôli dlžobám, tiež to zakryl klamstvom, nepriznal sa s čím má problém. Do očí klamal že má všetko vyplatené.

@marianarem Čitateľská gramotnosť nič? Nedáva to na IG on, ale nejaká "kamoška" žena o čom on asi ani nevie. Veselo klame.