icon

Je podivný kolega dôvodom na obavy?

15. mar 2024

Ahojte dievcata, potrebujem nestranny nazor na situaciu. Pracujem vo velkej firme. Vo vedlajsej kancelarii pracuje chlap, nepozname sa. Minule som prisla o 10 minut neskor ako normalne chodim a zistoval u mojej veducej kde som (mame flexibilnu pracovnu dobu, mozem prijist kedy chcem). Potom som bola chora, pytal sa kolegyn kde som. Potom zistoval o druhej kolegyni kde je (mala dlhu nemocensku). A vcera to vygradovalo, isla som o 6:10 rano z kuchynky, nikde nikto a on pred kancelariou caka kym pridem a pyta sa ma ci som tam sama. Co by ste si mysleli? Ja mam normalne strach a zaroven mam z neho nervy. My sa o ich kancelariu nezaujimame. Som hysterka? Alebo je to realny problem a mal by sa riesit?

Strana
z5
adrianap83
17. mar 2024

@fairyy je to ťažké, nášho ani neporiešili. Veľa ľudí kvôli nemu odišlo. No súkromná firma snáď bude mať páky.

atinkaa
17. mar 2024

@autorka nechcela som, len som napisala ako to vnimam ja ked sa napise divný kolega, lebo ten pocit, ta “pachut”, ktoru tam vnimas moze byt významná. Drzim palce nech sa to vysvetli. Nech radsej maju pravdu ti, co pisali, ze je to len niekto socialne neobratny.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
majorek
18. máj 2024

No nato ze sa ohanas tym ze mas VŠ a ten co ju nema je vedsinu neslusny tak napises tu a cakas radu ze co by ste si o tom mysleli?🤣🤣🤣🤣Mas VŠ tak si to pories a vyries sama lebo co ak ti poradi niekto taky neslusny a nahodou bude mat len maturitu alebo nedajboze len strednu bez maturity.Je ubohe ked dospeli clovek nevie otvorit usta a opytat sa toho druheho o co mu ide,ten cas co si tu stravila odpisovanim si to mohla vyriesit 100krat🤣🤣🤣

mantilka
19. máj 2024

Ako sa to vyriešilo?

autor
20. máj 2024

@mantilka riesilo sa to cez nadriadenych. Asi mu naozaj pohrozili lebo to prestalo. Teraz ho v podstate cely mesiac skoro nevidim. Predtym bol nonstop u nas za dverami.

mantilka
20. máj 2024

Super. Čudný človek.

Strana
z5