Je podivný kolega dôvodom na obavy?
Ahojte dievcata, potrebujem nestranny nazor na situaciu. Pracujem vo velkej firme. Vo vedlajsej kancelarii pracuje chlap, nepozname sa. Minule som prisla o 10 minut neskor ako normalne chodim a zistoval u mojej veducej kde som (mame flexibilnu pracovnu dobu, mozem prijist kedy chcem). Potom som bola chora, pytal sa kolegyn kde som. Potom zistoval o druhej kolegyni kde je (mala dlhu nemocensku). A vcera to vygradovalo, isla som o 6:10 rano z kuchynky, nikde nikto a on pred kancelariou caka kym pridem a pyta sa ma ci som tam sama. Co by ste si mysleli? Ja mam normalne strach a zaroven mam z neho nervy. My sa o ich kancelariu nezaujimame. Som hysterka? Alebo je to realny problem a mal by sa riesit?
No nato ze sa ohanas tym ze mas VŠ a ten co ju nema je vedsinu neslusny tak napises tu a cakas radu ze co by ste si o tom mysleli?🤣🤣🤣🤣Mas VŠ tak si to pories a vyries sama lebo co ak ti poradi niekto taky neslusny a nahodou bude mat len maturitu alebo nedajboze len strednu bez maturity.Je ubohe ked dospeli clovek nevie otvorit usta a opytat sa toho druheho o co mu ide,ten cas co si tu stravila odpisovanim si to mohla vyriesit 100krat🤣🤣🤣
Ako sa to vyriešilo?
@mantilka riesilo sa to cez nadriadenych. Asi mu naozaj pohrozili lebo to prestalo. Teraz ho v podstate cely mesiac skoro nevidim. Predtym bol nonstop u nas za dverami.
Super. Čudný človek.

@fairyy je to ťažké, nášho ani neporiešili. Veľa ľudí kvôli nemu odišlo. No súkromná firma snáď bude mať páky.