icon

Je povinné stretnutie so svatkovcami pred svadbou?

2. jan 2024

Je povinnosťou pred svadbou stretnutie so svatkovcami?
Čas beží, rodinné, zdravotné problémy a hlavne diaľka je najväčší nepriateľ,obávam sa,že to nestihneme.
Nebude blbé, keď sa prvý krát stretneme v deň svadby našich detí však?

Strana
z2
terezka1947
2. jan 2024

Ja by som ich chcela vidieť aspoň raz do svadby.

minutka
2. jan 2024

Ja si myslim ze to bude dost blbe. Ale ked sa neda, nic neurobite

bimbina
2. jan 2024

Aspoň raz si dajte večeru, kde preberiete základne info, a bude to OK. 😊

minenkak
2. jan 2024

Nebude to blbé v pohode,berú sa deti nie rodičia

pribinak
2. jan 2024

Ak žijú na Slovensku, tak sa veľmi ani o diaľke nedá hovoriť, keďže sme malička krajina a autom ju prejdes za pár hodín

Určite s aspoň raz stretnute, veď toto je dosť dôležitá udalosť v živote vašich deti a vašich rodín

babulkomale
2. jan 2024

Tak snad aspon videohovor? Samozrejme vedia, ze niekto ma zdr.problemy, tak to snad kazdy pochopi.

mirage
2. jan 2024

ja by som ich chcela vidiet, ked clovek chce, da sa.

minenkak
2. jan 2024

Ja si napríklad myslí ,že sa s budúcimi svatovcami stretneme prvý a posledný krát na svadbe ,ak nebude svadba len pri svedkoch

autor
2. jan 2024

@mirage človek mieni, pánboh mení.Budem rada,ak sa vôbec svadby zúčastním.

veklipo
2. jan 2024

Ja ako nevesta som videla svokra na svadbe prvýkrát, keď nám po sobáši gratuloval. Normálne stal v rade s ostatnými svadobcanmi s kvetmi a manžel mi ho predstavil.
Dnes mame super vzťah, ale v tom čase to zivot usporiadal inak a my sme nerobili nič na silu.

terezka1947
2. jan 2024

@minenkak prečo?veď sú krstiny,oslavy rôznych výročí detí, vnúčat....je toľko príležitostí sa aspoň raz do roka,či raz za čas stretnúť

hradnapani
2. jan 2024

toto sa dnes este riesi? Moj oco videl mojich svokrovcov prvykrat az na svadbe a prebehlo to uplne normalne. Kedze obe strany boli normalne a inteligentne, tak sa proste zoznamili a normalne konverzovali a aj potom mali pekny vztah. Ani by mi nenapadlo, ze by na tom malo byt nieco blbe.

kubkovamama
2. jan 2024

Naši sa nepoznajú ani po svadbe🙃

minenkak
2. jan 2024

@terezka1947 určite sa nebudem stretávať na oslavách deti a ani vnúčat,toto sú vecí ktoré sa u nás moc nerobia a ak sa aj stretneme niekedy tak sa možno pozdravime,nevidím ani dôvod sa stretávať s cudzími ľuďmi

autor
2. jan 2024

@hradnapani ďakujem.aj ostatným ďakujem za reakcie

diewcatqoo
2. jan 2024

Nasi sa videli prvykrat so svatkovcami den pred svadbou. Druhykrat na krste ich vnuka pred 7 rokmi. Su uplne rozdielne povahy a nenutime ich do ziadneho kontaktu alebo stretnutia.
Ked sa vydavala moja sestra, tiez sa rodicia videli prvykrat den pred svadbou. Ale bolo to relativne nedavno a celkom si porozumeli, tak si aj volavaju navzajom. Nestretli sa odvtedy, pretoze byvaju od seba daleko, ale uz planuju nejake spolocne akcie na leto.

nikpa
2. jan 2024

No tak keď to nebude blbé vám. Mne by bolo ale chápem, že niekedy veci okolnosti zariadia inak. Nelamala by som si zase s tým hlavu.

saxana000
2. jan 2024

Nasi.sa.oficialne sretli pred svadbou tam sme.prebrali co asi chceme my co asi cakaju oni kto co zaplati...

mirage
2. jan 2024

@minenkak S cudzimi ludmi? Rodicia cloveka, ktoreho si moje dieta berie ze partnera? Cudzich ludi stretavam v obchode. Mala som stastie, ze moji rodicia a svokra si boli velmi blizki.

minenkak
2. jan 2024

@mirage no áno pre mňa sú to cudzí ľudia presne ako ja pre nich.Niesme na rovnakej vlne,to je všetko

terezka1947
2. jan 2024

@mirage tiež žasnem,že cudzí ľudia.
Už len kvôli deťom a zo slušnosti by som rada mala aspon nejaký vzťah raz....hoci na diaľku a hoci raz za "patrocnicu"

minenkak
2. jan 2024

@terezka1947 prečo mám mať s niekým vztah s kým si nesadnem aj keby som neviem ako chcela

svetlonos
2. jan 2024

Nasi sa videli 2 roky po svadbe cez whats ap na pol minuty. Ziju, neriesia. Dialka, spolocne atretnutie aj do buducna skor nerealne. Pokial ste ale vsetci z/ na SK, tak sa stretnete. Aj ked pokojne aj az na tej svadbe.

medda_beda
2. jan 2024

Naši rodičia sa stretli až na svadbe a nikdy sa u nás v rodine jedna strana rodičov nestretávala s druhou stranou rodičov.Nevidím na tom nič divné.

banalu
2. jan 2024

No, vsetko zalezi od toho ako to berie druha strana...
niekoho to moze urazit a niekto to moze brat uplne v pohode.

autor
2. jan 2024

@medda_beda
@minenkak
@diewcatqoo
@kubkovamama financie ste ako riešili? Pol na pol?

diewcatqoo
2. jan 2024

My sme si platili vsetko sami. Mali sme nase spolocne uspory. Jedine, co sme od rodicov chceli, bolo, aby prisli a zabavili sa.

medda_beda
2. jan 2024

Mali sme len obrad takže sme neplatili dokopy nič.

basulaak
2. jan 2024

Zazila som taku svadbu a bolo to pre rodicov riadne blbe, z ich rozpravania. Nasu svadba bola super lebo mesiac pred nou sa konala oslava prvych narodenin nasho syna a tam sa stretla cela rodina z oboch stran. Na svadbe si uz ludia kyvali z dialky a vitali sa navzajom. Kazdy sa s kazdm uz nejak scuchol a kecali, jedli, popijali. Dobre nam to padlo, ze uz sa poznali a mali o com aj ked sa poznali len tak kratko. Ale ak aj nestihnete, prezijete.

h2
3. jan 2024

Môj muž má dve vydaté dcéry a hoci nie som ich matka, tak s oboma "svatovcami" sme sa poznali už pred svadbou. V oboch prípadoch stretnutie zariadili mladí, pozvali nás, nech sa zoznámime. Bolo to milé, určite lepšie, než zoznamovať sa až na svadbe. Dosť ma prekvapuje názor, že sú to cudzí ľudia. Nie je to síce pokrvná rodina, ale určite to nie sú cudzí ľudia.

Strana
z2