icon

Je pre mladú ženu ľahké nájsť partnera?

31. jan 2025

Je pravda že ak ste mladá pekná, inteligentná baba vo veku do 25rokov že je ľahké si nájsť partnera ?

Strana
z2
bu_bu_bubak
31. jan 2025

Vravis, ze si mlada a pekna tak vezmime tieto dva atributy do uvahy.

Mladost je len docasna vec. Casom vsetci starneme a uz po samotnej 30-tke ti kazdym rokom rychlejsie a rychlejsie ubuda z pritazlivosti kedze kazdy rok ina zena oslavuje 20-tku ci 25-tku. Si sice mlada 25-tka, ale superis o pozornost muzov s dalsimi mladymi vo veku od 18-25.

Ako sa vravi..... "Kedysi sme boli mladi a pekni, teraz sme uz len pekni."

Krasa tiez vekom pominie aj keby si sa neviem ako pestovala, roky neobabres a casom aj to bude prec. Ano, v sucasnosti si ako mlada, pekna 25-tka najdes chlapa velmi lahko, ale to chces hocijakeho?

Co je pre teba vyhoda je, ze si "vyhrala" geneticku loteriu a si vyzorovo krasna zena, ale to nie je nieco pre co by si ta mal clovek vazit. To je proste vec co si dostala do vienka, ale bez zasluh.

Krasnu mladu 25-tku s radostou prehne kdejaky smejd aby sa mal cim pochvalit kamaratom pri pive, ale na funkcny vztah ktory ma vydrzat cely zivot napriek prekazkam je to zalostne malo.

Neviem ci je toto fake post, ale krasna 25-tka sa urcite nemusi pytat na fore pre mamicky ci je jednoduche najst si partnera. Okolo takej musia chlapit tocit kolecka....

subartic
31. jan 2025

K tej kráse . myslím že veľká väčšina mladých žien v dnešnej dobe je pekných ,už len tým že sú mladé , a určitá skupinka žien je naozaj krásnych a malá skupinka mladých žien je menej príťažlivých .Krása ženy je naozaj veľmi relatívny pojem a ani zďaleka nerozhoduje o tom či vzťah bude dlhodobý alebo doživotný.
Ja som mala 21 keď som sa vydávala , môj muž 23 a boli sme naozaj pekný obaja , štíhly, bez vrások , pekná dvojica. Dnes po 30 rokoch vidieť na nás dosť zub času, veľmi veľa sme zlého spolu preskákali, vydržali sme . Ale určite to nebolo preto že sme kedysi boli mladý a krásny pár.
Takže naozaj sa prikláňam k tomu názoru že mladá krásna žena si ľahko nájde " niekoho " , ak má nízke nároky ešte rýchlejšie , ak ich má vyššie výber mužov sa značne zužuje .

domkakvet
1. feb 2025

Ano je to pre nu lahke, ale to uz akeho najde a ci jej to bude fungovat je uz otazne.

Strana
z2