Je pre vás u chlapa dôležité to, ako dopadli jeho bývalé vzťahy?
Ak by ste si mali vybrat z identyckych muzov do vztahu, kde jeden mal 3 vztahy a vsetky iba ohovara a nadava na ne... Zle dopadli....., Alebo identickeho chlapa ktory mal vztahov 50 za zivot, ale na ne velmi rad spomina a udrziava s nimi kontakt v dobrom... Ktoreho by ste si vybrali pre svoju buducnost v dvojici?
Hľadaj ďalej, ak sú toto ozaj reálni muži.
@anonym_autor A medzi tym extremom je len tma?
Tretieho
Radšej sama do konca života.
radšej budem sama.
Máte dvoje dvere vedla seba ktore vedu na schodisko, Zacne v byte horiet a vy sa rozbehnete, mate si vybrat do ktorych z dvoch dvier vojdete. Preco kazda chcete skakat z okna 12 teho poschodia, alebo sa rozbehnut hlavou do muru v strede ? Otazka bola, vybrat si A alebo B.
Máte dvoje dvere vedla seba ktore vedu na schodisko, Zacne v byte horiet a vy sa rozbehnete, mate si vybrat do ktorych z dvoch dvier vojdete. Preco kazda chcete skakat z okna 12 teho poschodia, alebo sa rozbehnut hlavou do muru v strede ? Otazka bola, vybrat si A alebo B.
@anonym_autor úžasné príklady si dala, lebo byť s chlapom je životne dôležité, život bez neho asi bolí 😂
@anonym_autor úžasné príklady si dala, lebo byť s chlapom je životne dôležité, život bez neho asi bolí 😂
@anonym_c1b8b5

@anonym_autor ale pri tvojej otázke, čo sa týka výberu partnera, nejde o záchranu života (aj keď z určitého pohľadu o život ide 😁). Prečo by si mal niekto vyberať "menšie" zlo? Keď ani jedno nie je dobré? Nie, ani jedného by som si nevybrala, ozaj radšej sama...
@anonym_autor ale pri tvojej otázke, čo sa týka výberu partnera, nejde o záchranu života (aj keď z určitého pohľadu o život ide 😁). Prečo by si mal niekto vyberať "menšie" zlo? Keď ani jedno nie je dobré? Nie, ani jedného by som si nevybrala, ozaj radšej sama...
@huxy tvoje rady tu tiez iba mensie ci vacsie zlo, nie? Vzdy bude tu niekto ponukat rozumnejsiu radu, tak naco si ta vsimat?
@anonym_autor ako môžeš porovnávať chlapa s dverami, ktoré vedú von z nebezpečia? Pri tvojej logike by som si vybrala prvé dvere, ktoré uvidím a prebehla cez ne na schodisko. Neostávala by som za nimi/vo vzťahu.
Ty budes taka jednoduchsia ze?
Co budeš bezdomovec keď si nevyberies A alebo B?
@anonym_autor keď sa nebudes pytat na rozprávky ,dostaneš normálne odpovede
Ale ako sa hovorí ,blba otázka blba odpoved
@anonym_autor a ty si ktoreho vyberies?
@anonym_autor ty si musis vybrat ci chces byt stvrta okydaana alebo 51. na ktoru sa bude dobre spominat...
Ani jedného.
@januska12323 presne 😀 co by som mala z "moja byvala bola taka p...." alebo "boze ja som ich vsetky miloval, aj dnes ked sa stretneme si... mame co ponuknut" to uz radsej psa.
Este mi tak "nehorelo za zadkom" aby som musela skoncit s nejakym idiotom.
@anonym_autor mňa zaujalo 50 vzťahov za život. Bože, vieš si predstaviť to množstvo pohlavných chorôb, ktoré môže tento týpek mať? " rakovinové" HPV je na 100 percent. Pokiaľ by bolo meritkom rozhodovania práve info o bývalých, tak samozrejme radšej doživotný celibát🙄 ako takýto výber.
@anonym_autor ani jedneho. Preto som sama, lebo nic medzitym uz slobodne nie je.
@anonym_autor pre mňa tvoja otázka znie asi tak, či chcem po papuli zľava alebo zprava. Ďakujem, neprosím.
Co ja viem. Druhy isto nie, to bude zaletnik.
Ale prvý... myslím, ze takého mám a ja osobne neľutujem svoju voľbu. Sadli sme si povahovo, názorovo, a to, ze predomnou kopal "ligu na ktoru nemal" neberiem ako jeho zlyhanie, ale skôr, ze ako pár neboli kompatibilný . Lebo napr aj jeho bývalé nepovedia jedine pekne slovo
@anonym_autor
Druhy bude asi aj tak trosku manipulator a kur…Ak su vswtky tie ex take skvele preco s nim ani 1 neostala? 🤦♀️ a tiez, na co sa stretava s exkami … na to pozor
Ten prvy co kazdu ohovara - asi by som dala pozor ma to ci kazda mala iny problem alebo je ten problem rovnaky …
Ja mam tiez za sebou nejake vztahy a ak by ma mal chlap hodnotit ze ci nadavam / nedavam na mojich ex … fuuu … po rozvode u mna: prvy chlap sa po par mesiacoch predviedol ako zgrlos a nechcel platit nieze za mna ale ani za seba, zabudal si penazenku, takze koniec. S deuhym som bola dlhsie ale vo finale islo len o sex lebo na ine sme nemali cas a mentalne sme sa akosi nedoplnali, bol jednoduchsi…treti sa na mna namotal a miloval ma a mal problemy sam so sebou, stale riesil preco ke nestastmy co som nespravila podla jeho ocakavani …
Kazdopadne ak prilis na tie ex nadava nie je to jeho pekna vizitka. A tiez ak sa chvali ake ma dobre vztahy, to by mne osobne prekazalo.
Asi by som si hladala iny atribut na zaklade coho si vybrat z tychto dvoch 🙂
A môžem aj oboch naraz?😅
@anonym_autor toho bohatšieho
Podla tvojich reakcii si vyber ktorehokolvek, hodis sa k obom.
@anonym_autor a ty si musíš vybrať?
toto je jeden autor, čo tu stále dáva na výber z dvoch hraničných možností, či je tu takých exotov viac?
@anonym_autor chlap co nadava na byvale je nedozrety hlupak.

Ani jedného.