icon

Je pre vás u chlapa dôležité to, ako dopadli jeho bývalé vzťahy?

9. nov 2025

Ak by ste si mali vybrat z identyckych muzov do vztahu, kde jeden mal 3 vztahy a vsetky iba ohovara a nadava na ne... Zle dopadli....., Alebo identickeho chlapa ktory mal vztahov 50 za zivot, ale na ne velmi rad spomina a udrziava s nimi kontakt v dobrom... Ktoreho by ste si vybrali pre svoju buducnost v dvojici?

Strana
z2
marhulka13
9. nov 2025

Ja by som ich brala oboch. To si presne takí muži, po ktorých túžim celý život 🥰🥰🥰

marca12
9. nov 2025

Ked len z tychto dvoch urcite druheho. Chlap,ktory nadava na byvale nikdy.

anonym_7df168
9. nov 2025

@anonym_autor prvá možnosť.

anonym_cad6ba
9. nov 2025

Ten čo nadáva na bývalé len on je top môže byt narcista, neznasam ten typ muzov, v tom pripade radšej 2

moonlight1210
9. nov 2025
@anonym_autor

Máte dvoje dvere vedla seba ktore vedu na schodisko, Zacne v byte horiet a vy sa rozbehnete, mate si vybrat do ktorych z dvoch dvier vojdete. Preco kazda chcete skakat z okna 12 teho poschodia, alebo sa rozbehnut hlavou do muru v strede ? Otazka bola, vybrat si A alebo B.

@anonym_autor akoze ti muzi su posledna sanca na reprodukciu a inak zhasli fajky?

Preco si mam za kazdu cenu vybrat iba z idiota a Don Juana?

michaela329
9. nov 2025

@anonym_autor ja som z rande, kde chlap odhováral EX, odišla - ešte predtým som sa ho opýtala, či mu nie je trápne tak hovoriť o matke svojho dieťaťa. Takže za mňa je to red flag.

maskapadla
11. nov 2025

@anonym_autor nezaujímalo ma to a teraz to vidím ako obrovskú chybu

ndrag
11. nov 2025

1 - nie, to bude trtko s nizkym sebavedomim, takym sa treba vyhybat oblukom. 2 - vyssoke riziko, ze budes dalsia ex, ale nebude to kkt. Celkom fajn ak nehladas nic vazne 🙂.

nurielka
11. nov 2025

2- ten zasa raz dva odkopne a bude na teba v dobrom spominat.. :D

anonym_09bf69
11. nov 2025

@anonym_autor obaja debili, ďalšia zufalka

zibi
11. nov 2025

@anonym_autor ja neviem,ci by som riesila minulost...niekto moze mat aj jeden vztah a moze to byt blb,na vela veci prides az spoluzitim s tym druhym clovekom.Niekto moze mat aj smolu,mnoho chlapovsi v mladosti uziva tazko hodnotit.minulost nezmenime..Skor by som sa zamerala na yo,ako ja si s tym clovekom rozuniem,ako my dvaja dokazeme konunikovat,ako sa sprava ked je opity,ked je nahnevany,ake ma priority,vztah k alkoholu,peniazom...a skor by som ako byvalky riesila ci a akych ma kamaratov...to ti viac povie ako to ze muz mal tri vztahy a nadava na ne..alebo ze bol promiskuitny,aj ked 50 vztahov je dost...sexualnych..asi ho treba najprv poslat na testy..aj ked su to len asi priklady

jana35798
11. nov 2025
@anonym_autor

Máte dvoje dvere vedla seba ktore vedu na schodisko, Zacne v byte horiet a vy sa rozbehnete, mate si vybrat do ktorych z dvoch dvier vojdete. Preco kazda chcete skakat z okna 12 teho poschodia, alebo sa rozbehnut hlavou do muru v strede ? Otazka bola, vybrat si A alebo B.

@anonym_autor lebo radsej skocim ak su toto chmuľovia s ktorymi by som mala byt 😅

dankabetka
11. nov 2025

@anonym_autor ahoj, ak by som si musela vybrat, tak cislo 1, a potom by som z neho urobila do tyzdna ex a mohol by nadavat aj na mna.... kolko sa mu bude pacit 😉 a hladala cislo 3, alebo vlastne ja ani nehladala, mne by bolo aj samej velmi dobre 😅

klaridka
11. nov 2025
@viestta

@anonym_autor ty si musis vybrat ci chces byt stvrta okydaana alebo 51. na ktoru sa bude dobre spominat...

@viestta 😂 👏

moonlighting
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nedá sa

anonym_a30f10
11. nov 2025

Tiež ani jedného, ale pýtaš sa, že keby som MUSELA. Síce musím "iba" zomrieť, ale dobre teda. Teoreticky by som si vybrala asi A. Radšej budem štvrtá, ktorú bude chlap A ohovárať ako 52, ktorú bude chlap B trt.ávať (a pri takom počte určite nie posledná....)

sova7
11. nov 2025

Ani jedného. Chlap co nadáva na ženy a neprizná si chybu nie je dobrý do vzťahu zachvilku bude ohovarat teba a ten druhý nevie uzatvárať ukončené veci ma svoj harem na leštenie ega a chces byť ďalší kus do jeho stáda ? Tiez koľko ich bolo? Chces niečo chytiť? Byť xy ta v poradí? Buď si vymýšľa alebo je to kurevnik. Tiež narcisti mávajú takýto rakoš obdivovateliek.

anonym_a87c9e
11. nov 2025

Určite by som si nevybrala chlapa s 50 vzťahmi …pre mňa je to nechutné. Pri tom s tými troma je aspoň mala nádej, že proste tie ženy mu nesadli a priťahuje ten istý vzorec … inak hrôza oba.

senta_sofia
11. nov 2025

@anonym_autor toho tretieho

anonym_8b4b7d
11. nov 2025

Poslední dvaja chlapi na svete a obaja s pozláteným ..., ťažký výber.

anonym_51f13c
11. nov 2025

@anonym_autor ani jedneho. Z blata do kaluže.

Strana
z2