icon

Je predĺženie vlasov znakom narcizmu?

Včera o 14:55

Dala som si urobit vlasy predlzene a vytetovat obocie a vynadala mi do narcisov a plakala z3 aká som ze nesom so sebou spokojná ze sa musím dávať prerábať. To teraz každá zena ktorá ma vlasy a obocie je narcis?

zabka79
Včera o 15:01

@anonym_autor nie, narcis je nieco ine...ty sa chces len pacit

martinmmartin
Včera o 15:10

nemyslela iba fiflenu ?🙂
Ak by rodic dcere takto nenadaval tak sa spolocnost zruti , kazdy to robi jak svajciarske hodinky
Tomo plakanie je ale naozaj cez ciaru tam vidim syndrom obete . Chce aby sa aspon sama seba mohla lutovat ,

anonym_94442a
Včera o 15:11

Fuu narcis je tvoja matka a očividne narazila kosa na kameň, že nevie tebou už manipulovať?

anonym_32ca92
Včera o 15:15

@anonym_autor som vďačná Bohu, že bývam od mojej matky 50km a vidíme sa 2-3x do roka🤣 vlasy = dorástli, obočie = mám len namaľované 🤣 a je ticho, spokojná s odpoveďou 😀

anonym_ae66a0
Včera o 15:26

opýtaj sa maminky či vie čo je narcis.

autor
Včera o 15:31

@anonym_autor stále dookola mi hovori ze ona 20 rokov chodila v jednom otrhanom tričku ze nechodila si nic kupovať ani na kávičku ze stále doma bola a sa starala a aja vyhadzujem peniaze. Alebo ze sa 20 rokov musela starať o ocove zvieratká ze svoj zivot podriadila ocovi atd. Stále ze co ona musela a co robila a hovorí to takým tónom ze sa stazuje a niekedy s hysakom a plačom. A to je vždy ked si kúpim daco alebo idem niekde von.

really8
Včera o 15:36
@anonym_32ca92

@anonym_autor som vďačná Bohu, že bývam od mojej matky 50km a vidíme sa 2-3x do roka🤣 vlasy = dorástli, obočie = mám len namaľované 🤣 a je ticho, spokojná s odpoveďou 😀

@anonym_32ca92 50 km? Wooow. To je brutalne vela

enmery
Včera o 16:10
@anonym_autor

@anonym_autor stále dookola mi hovori ze ona 20 rokov chodila v jednom otrhanom tričku ze nechodila si nic kupovať ani na kávičku ze stále doma bola a sa starala a aja vyhadzujem peniaze. Alebo ze sa 20 rokov musela starať o ocove zvieratká ze svoj zivot podriadila ocovi atd. Stále ze co ona musela a co robila a hovorí to takým tónom ze sa stazuje a niekedy s hysakom a plačom. A to je vždy ked si kúpim daco alebo idem niekde von.

@anonym_autor Tvoja mama to nehovorí tebe. Tvoja mama žije v pocite neustálej krivdy a tisícok tráum, nespravodlivosti v jej očiach, ktoré vznikli počas jej detstva...takto už dožije, čiže sa len obrniť voči týmto rečiam. Je to v podstate volanie po uznaní, ako sa ona obetovala a aj tak nebola dostatočne dobrá a teraz vidi, ako si žiješ život, aký ona chcela, ale nemohla mať, lebo posluchála otca. A aj tak ju nikto neocenil. S tebou to nemá nič.

anonym_985327
Včera o 16:22
@anonym_autor

@anonym_autor mame povedz, že to, ako žila ona, ako sa obliekala, že sa podriadila otcovi bolo jej rozhodnutie, už vtedy žili ženy ináč. Ale tebe to dalo do života veľa, uvedomila si si, že takto nikdy žiť nebudeš. Takže či bude bedákať, lamentovať, kričať, nezmení to nič na tom, ako ty chceš a budeš žiť.

reanda
Včera o 17:20

a tvoja matka je co, ked nie je spokojna s tebou, aka si a ma potrebu ta prerabat? tulipan?

ivicatolic
Včera o 17:49

@anonym_autor nie... každá je tukabel -tamkábel 😁😄😁

sara07
Včera o 19:07
@anonym_autor

@anonym_autor ona si nevie urobit poriadok zo svojim životom
nie nie si narcis, len sa chceš pačit sebe , svetu ..
ty nemusíš žit ako ona, ano doteraz to nejak tak bolo že sme mali žit ako naše matky a nijak ina
bud sa jej postaviš alebo si najdi pracu dalej nech maš klud
to že ona to musela a tamto musela je jej problém nie tvoj, to si ona musi spracovat

anonym_2449ca
Včera o 20:26

Ten človek očividne nevie čo je narcis za človeka

anonym_2320a5
Včera o 23:43

a ty máš koľko rokov? že potrebuješ obočie aj nadpojené vlasy?

really8
Dnes o 06:27
@anonym_2320a5

a ty máš koľko rokov? že potrebuješ obočie aj nadpojené vlasy?

@anonym_2320a5 upravene obocie a vlasy su znakom nevyzrelosti? Prave tieto dve veci tvoria tvoj vyzor najviac.