Je prirodzené cítiť strach pred operáciou známeho?
Môjho známeho čaká budúci týždeň operácia (nepovedal čoho) verím, že nič vážnejšie... ide o to že mám v sebe taký pocit strachu, neviem sa sústrediť, nemám chuť ani na jedlo... 😕 Je to prirodzené? Samú ma ta reakcia prekvapila.
@mamina7070 myslíš to pozitívne alebo negatívne?
@peti_2005 no neni to prirodzene taka reakcia na tuto situaciu a moznomznamy vie ako precitliveno taketo veci beries a preto ti nepovedal detail alebo si len chrani sukromie a nechce to s tebou zdielat
Nie je to prirodzené, hlavne keď ide len o známeho...možno Ti na ňom záleží viac, páči sa Ti, máš na neho zálusk - vtedy sa to dá pochopiť 😉
podla mna to nie je v poriadku, ze to takto prezivas, ak je to tvoj znamy 🤷♀️ ak by to bol rodinny prislusnik a vazna operacia, tak este povedzme
ale nemat chut do jedla, lebo znamy ide na zakrok a ani nevies aky? otazna znie, ci si ten typ, co vsetko preziva alebo z nejakeho dovodu si takato naviazana na tohto znameho
@peti_2005 tak to ries s psychologom/psychoterapeutom ludia podstuju operacie aj viacero aj narocne ale takto sa nechovaju
@peti_2005 mne zomrel otec, ale jedla som normalne.
Cize z mojho pohladu cudne.
Ja budem asi v menšine ale ja si myslím, že to je v kontexte príbehu normálne 😊.. možno tak nejde o toho známeho, absolútne k nemu nemusíš cítiť viac, ale skôr o to, že ti to pripomína nejaké tvoje trápenie alebo starosti s tvojím zdravotným stavom, keď vravíš, že si mala takisto operáciu.. a najmä, keď to takto vnímame z okolia, tak nám diagnózy a starosti prídu reálnejšie, že veď to nie je tak ďaleko, a keď sa to môže stať jemu, tak aj mne.. samozrejme ide o to, do akej miery ťa to ovplyvňuje, snáď to čoskoro prejde 🙏🏼😊
@andrea2323 ďakujem za pochopenie 🙏😊
@andrea2323 ja ho len mám rada... Možno som v ňom našla láskavosť čo mi v detstve tak trochu chýbalo od otca. Tak to môže byť aj tým
@peti_2005 porozpravaj sa o tom s maminou a nabuduce pri teme spomen ze si len stredoskolacka
aj v kontexte inych tvojich tem by bolomvhode oslovit skolskeho psychologa
😉
@mamina7070 nemusíš ďalej komentovať ďakujem 🙂

nie neni to v poriadku asi vedel preco ti nepovedal detail