Je problém, keď muž nemá koníčky a záľuby?
Je to problém pre ženu, keď jej poviem ze ma nič nebaví, ani nemám kamošov, alebo bude šťastná, že len s mou budem tráviť čas ?
@anonym_autor Tak podla toho pre aku. Daj si to do profilu na zoznamke a uvidis, mozno sa niekto chyti 🙂
@anonym_autor Nejakej majetnickej co chce chlapa len pre seba (bez kamosov a zalub), tak takej budes vyhovovat...
@anonym_autor Taká otázka. 😵 Každá žena má iné priority a preferencie rovnako ako každý muž. Určite sa nájde aj taká čo bude len s tebou doma sedieť. Otázka je ako dlho vám to vydrží keď budete na sebe 24/7 bez koníčkov či iných sociálnych kontaktov. Budete ako odľud Shrek obaja. 😂
@anonym_autor a čo by ste robili,sedeli pred stenou a cumeli na ňu?
@minenkaa pozerali telenovelu, Sľub, tv Šláger, program na celý deň 😀
Ved konicky nemusis mat, ale spolu mozete cestovat, bicyklovat, korculovat, prechadzky, obchody, kaviarne, restiky, a potom si urobite dieťa a budete sa spolu o neho starat🤣my sme to tak mali a sme tu, a teraz travime ako rodina vsetok cas spolu:D ale ved pri zoznamovani normalne povedz ze rad kukas filmy, hrajes hry a urcite este nieco robis.. napr rad ješ😀alebo ze travis cas na MK🤣🤣uplne normalka neviem co riesis
Opisuješ sa ako chodiaca depresia. Skús niečo pozitívnejšie o sebe ;) Ako ti radí kočka vyššie - rozprávaj o tom, čo robíš, čo máš rád.... Dúfam, že si aspoň trochu iniciatívny a nečakáš, že žena ti bude vypracovávať celý voľnočasový program a ty sa len postavíš, kam ťa posunie. Celé zle.
@anonym_autor a co teda robis vo volnom case?
Ja by som takého chlapa nechcela, hlavne po vete “budem len s tebou” by som utiekla. Ale to som ja, osoba, ktorá ide na pár dni od rodiny si oddýchnuť aj do iného štátu, mám dosť kamarátok, s ktorými veľmi rada trávim čas, pár svojich koníčkov, ak by som mala muža, ktorý je na mne nalepený, tak by som to nedala.
@anonym_autor najväčšia blbosť, čo môžeš žene povedať, je niečo v štýle, že ona je "jediným zmyslom tvojho života". Aby ťa žena milovala a rešpektovala, musí z teba cítiť nezávislosť, nemôže si byť tebou stopercentne istá.. inak si koleduješ o katastrofu.
Nejaka mozno ano, ale ziadna normalna zena nechce mat po svojom boku chodiacu depresiu, ked ta nic nebavi..
Stále za zadkom mi chodili deti, keď boli malé.
Muž bez akýchkoľvek záujmov, ambícií, radosti spoznávať nové miesta (alebo čokoľvek), strániaci sa akéhokoľvek športu, pohybu (napr. občasná turistika), bez priateľov, kontaktov, tak to fakt neviem, aký typ ženy by mohlo priťahovať 🤔
@anonym_autor a čo budeš robiť v prípade,že ona bude chcieť ísť na kávu s kamarátkami, do fitka alebo na turistiku
Chlap, ktory by mi nedal dychat len preto, ze sa nedokaze "zahrat" sam by mi velmi rychlo zacal liezt na city, kedze ja som celkom samostatna a dokazem cas travit aj sama a podla svojho. Nepotrebujem mat na sebe nalepeneho nikoho, dokonca ani vlastneho chlapa. Este keby mi vycital, ze od neho odchadzam napriklad s kamoskami na pokec a on co teraz ma robit cely vecer bezo mna, tak to by bola konecna. Ale mozno najdes taku, co sa z domaseda a prisavnika v jednom potesi a ak je rovnakej natury, tak budete spolu stastni.
@anonym_autor ja by som teda nebola šťastná, keby si na mne nonstop nalepeny. Každý človek musí mať cas aj sam pre seba. A co teda robíš celé dni keď ta vlastne nič nebaví?
Co robievas, ked ta nic nebavi? Sedis pred telkou a vyjedaš? Citas? Cestujes aspon obcas? Či len lehníš cele dni? Potrebujem chlapa, ktory je inspirativny, inteligentny, scestovany. Ktory ma ťaha dopredu. Co mi vies dat ty?
Minule tu boli pri takejto teme nazory ze muzi nemaju mat konicky a kamaratov ale venovat 100% svojho casu manzelke a rodine 😂
@anonym_autor Myslím, že niektorú to môže aj potešiť - keď má veľa svojich záľub a nechce sa ich vzdať. Ty máš zas veľa času, tak sa k nej môžeš pripojiť.
Takýto negatívny muz bez zivota ktorého nič nebaví by u mňa nemal sancu.Keby sa na mňa takéto niečo zavesilo onedlho by bol rozchod.Stiahol by ma dole tento typ muza.Vzdy som si vyberala muzov plných zivota, s x-koníčkami a nie muzov ktorí len prežívajú a umieraju za živa.
A si si isty ze tie konicky nemas? Lebo ja tiez nemam ziadny typicky konicek, nic extra specialne, ale ked sa pozriem na svoj den, tyzden, mesiac, ako ho travim, mam vela tem ktore ma zaujimaju (technika, vesmir, vegetarianstvo, minimalizmus, psychologia) a hybem sa v nich, rada sledujem filmy ci serialy, precitam si knihu, rada stale nieco hladam do domacnosti, bavi ma sledovat interierovy dizajn, pocuvam hudbu a lustim si pri tom malovane krizovky alebo vymalovavam "antistresove" omalovanky, v lete sa idem kupat, do kina idem, na dovolenku idem spoznavat nejaku krajinu atd. Rozhodne urcite so mnou nuda nehrozi, rada sa zabavam a neznasam sedenie pri telke (vysielani ani nemam platene) alebo dlhe scrollovanie na soc. sietach. Napriek tomu ale vidis ze ziadny vynimocny specialny konicek nemam. Nemas to tak nahodou tiez?
Ja v tom nevidím žiadny problém, aj môj muž je taký, nemá žiadne koníčky ani kamarátov. Všetok svoj voľný čas venuje svojej rodine, mne a deťom. Okrem toho robí okolo domu a keď ja niekam idem s kamarátkami tak je doma pozerá telku alebo sa hrá s deťmi. Nie každý človek má koníčky a kamarátov.
Minule tu boli pri takejto teme nazory ze muzi nemaju mat konicky a kamaratov ale venovat 100% svojho casu manzelke a rodine 😂
@anonym_11c9bf Nie, oni musia od rána do večera zarábať peniaze.

ja by som šťastná nebola 🤷♀️