Je šanca nájsť lásku po 45-ke?
Je sanca este stretnut lasku po 45ke? Hladala som, skusala, bud som nebola zalubena ja alebo ten druhy. Som nestastna, stara, uz mam aj kopec zdrav.problemov. Nechcem byt s niekym nasilu, len preto aby som nebola sama a nechat sa znasilnovat niekym, kym nechcem. Chcem este zazit lasku. Je niekto, komu to vyslo?
Ano je to este mozne a prave v takom veku naslo vela ludi tu pravu lasku.
Nie si stara!
Áno a dúfam, že sa to nezmení.
zalezi na tom ci mas realne naroky a co pozitivne a pekne vies ty priniest do vztahu
Hlavne prosim prestan sama na seba pozerat ako na "staru", stara budes o 30 rokov... ako sama sebu vnimas, to vyzarujes... zacni sa mat zasa rada, dories zdravotne problemy, pridaj sport, stravu, venuj sa sama sebe... a ten zvysok prijde... viem, ze to v beznom kolotoci praca decka casto nejde, ale je to nutne pre dusu.
to že to vyšlo niekomu inému nie je záruka že to vyjde aj tebe. Vyjde ti to, ale musíš na tom pracovať. nie sa ľutovať. Veľa šťastia. Po svete behá kopa single 40tnikov
Daj fotku a povieme ti 🙂
No dovoľ, mám 46 a necítim sa stará. Mám partnera (našli sme sa po mojom rozvode, ja tri deti, on slobodný, už 10rokov spolu), ale keď idem raz za čas niekam do spoločnosti bez neho, vždy tam mám opalovacov, ktorí mi potom dlho vypisujú, pozývajú na ples, do divadla (nedávam im číslo, no vzhľadom na tip akcie si ma našli). A nie som prototyp krásy, obyčajná žena, na tých akciách si s nimi zatancujem, ale rozhodne ich nebalim. Takže je kopec chlapov, ktorí hľadajú ženy na vážny vzťah v ktoromkoľvek veku. Prestaň pozerať na čísla, o tom to nie je. Na koľko sa cítiš? Lebo podľa príspevku aspoň na 60, a pritom si v najlepšom veku
...neviem. Mne samota nevadí a čím som staršia tým viac si ju vychutnávam. Ale keď sa občas pozriem na mužov okolo seba tých 50+ tak ešte som si pri žiadnom nepovedala s týmto by som chcela stráviť zvyšok života. Nijako má ti starnúci muži nepritahuju a predstava života s nimi už vôbec nie.
Mne..a tiež zdravie ide dolu vodou..ale obaja vieme že to vekom ide kazdemu
Urcite je. Moja babka si našla aj v 72. Treba myslet pozitivne. Ked bude clovek nega tak nic nepritiahne. Tolko muzov a zien je na svete. Boooože 💪💪🙏🙏🍀🍀

Áno, mne. Mám vedľa seba skvelého muža, ľúbime sa a rozumieme si. Ani sa mi nesnívalo, že raz budem taká šťastná. Aj Ty raz budeš!