icon

Je sex na druhom rande príliš skoro?

26. mar 2025

Baby mali ste sex uz na druhom rande ?? Uz pri prvom to medzi nami iskrilo ale tak nebolo nic len par pusiniek ☺️
Ja si myslim ze je to skoro ale chcem vediet aj nazor inych co si o tom myslite .

Strana
z3
katkaseiner
26. mar 2025

..si robis prdel...

adka12601
26. mar 2025

Ak si citíla iskrenie tak podla mna nie je o čom

sara07
26. mar 2025

načo si pýtaš povolenie 😂 hlavne rieš antikoncepciu tu ti dávame príkazom
a čo nerieš .. skoro neskor .. každy to ma inak

jullyeverest
26. mar 2025

Neviem aktuálny priateľ k nám prišiel prvýkrát rovno na víkend lebo býval ďaleko a dlho dlho sme si písali tak prišiel takto. Už aj sa k volačom schyľovalo, ale mala som MS tak nič nebolo. 😂 Keď som tam prišla na víkend ja tak už som MS nemala 😂

jullyeverest
26. mar 2025

@sara07 od začiatku môjho sexuálneho života, čo je asi 14 rokov som antikoncepciu nebrala. A žiadna nehoda sa veru nestala. Zbytočný bordel do seba navyše pchať kks. 😀

jankadankaanka
26. mar 2025

Kamarátka takto zvykla randiť, oblbnuta z vypisovaciek, občas dala na prvom, inokedy ma druhom. A vieš čo? Nič… muži sa odbavili a zostala pre nich len kamoska. Lebo muži radi “lovia” dobývajú… ona bola ľahká korisť. A dokonca od jedného si priniesla suvenír na ktorý sa musela liečiť. A to ich nemala veľa.
Takže za mňa všetko chce čas 🙂

sense
26. mar 2025

@jullyeverest antikoncepcia nie je hneď HAK , čiže hormonálne tablety , antikoncepcia je ochrana proti nežiaducemu otehotneniu

biba_18
26. mar 2025

@jullyeverest antikoncepcia je aj guma alebo pesar ...

jablko13
26. mar 2025

Asi záleží aj na tvojich prioritách, čo chceš. Ved keď vidíš, že vzťah od toho muža nechceš, ale sex hej, tak prečo nie, ale treba brať do úvahy jeho povahu, či by nemal pocit, že bol zneužitý :D Ak to s ním myslíš vážne, tak ešte počkaj.

karolinakr
26. mar 2025

ked si z tychto nazorov zoberieš rozumy, rovno do chamajdy sa môžeš presťahovať

biba_18
26. mar 2025

@karolinakr ?? čože?

sara07
26. mar 2025

@jullyeverest tak to si mala štastie ale je aj celá rada nehormonálnej antikoncepcie ako rôzne gely alebo pesar napriklad
očividne by táto čast mala byt aspon v biologii ked sexualna vychova nemôže byt na školách a stále sa nájdu rodičia čo nepovedia svojim detom nič - napr moji patrili tiež do tej časti žial

karolinakr
26. mar 2025

najlepšie na prvom a ešte v električke..tu ti radia, že ani antikoncepciu nemaš použivať...keď ťa oplodni a viac sa neozve, som zvedava, ako toto chceš riešit, či maš podmienky na vychovu dieťaťa ako slobodná matka, alebo pojdeš na potrat a budeš mat cely život depresie..
to, že mu daš na prvom rande, kolko % pravdepodobnosť, že sa ti ešte ozve..
s koĺkými toto mohol absolvovať okrem teba...
HIV a podobne...
ale tu ťa budú povzbudzovaf a tlieskat si, aby si so strangerom bez ochrany vhupla na tom pri prvom stretnutí
neuveriteĺné
budeme niekoho tlapkat po chrbte, ked sa ide potápat bez masky

nikiki29
26. mar 2025

Záleží či máš 18 alebo 28 😃

martul
26. mar 2025

@jullyeverest kks antikoncepcia nie je len HAK, alebo radšej ma ostať tehotná?

biba_18
26. mar 2025

@karolinakr asi čítame inú diskusiu - bol tu jediný príspevok o tom, že dotyčná nebrala antiku - ale že by autorke niekto radil aby sa nechránila, to tu zatiaľ nepadlo, ty si prvá ...

simona1306
26. mar 2025

ved je to len na tebe ci chces alebo nie .... povolenie nepotrebujes :D ja s mojim muzom sme boli dlhe roky kamarati, ked odcestoval do zahranicia tak sme sa dohodli ze ked pride tak pojdeme na kavu :D z kavy to preslo k nemu domov , zostala som tam vikend :D dohodli sme ... ani jeden z nas nechcel vztah, ale chemiu sme mali brutalnu , v sexe nam to klapalo ... stravili sme spolu mesiac, potom zase odcestoval na tri mesiace .... kym bol prec sme si obaja uvedomili ze to asi len o sexe nebude :D teraz je to 9 rokov od vtedy, sme manzelia, mame dieta a postavili sme spolu dom 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
sowhat
26. mar 2025

na to neexistuje spravna rada 🙂 na prvom je skoro, ja si myslim ze sa treba na emocie aspon raz vyspat a potom riesit co dalej, ci uz je sex na druhom rande, tretom, stvrtom je asi jedno

veronka1996
26. mar 2025

Až po svadbe. Inak Ťa Pán Boh strestá a panna Mária skáre.

earlgrey
26. mar 2025

Neviem...ale za čias, keď som randila...tak veľa iskier bolo...veľmi veľa...ale pindu som nedala hneď...po pár strernutiach (2-3) tým mužom začalo šibať...láska ako hrom - z ich strany 🤣 len sex a sex a sex...nevravím, že som to nechcela aj ja...chcela...ale tí chlapi to nevydržali a keď nedostali pindu, zrazu stratili aj záujem 🤣 a bolo po láske...ak má muž o teba vážny záujem, počká si na sex....netvrdím, že máš čakať neviem koľko...ale aby si potom neplakala, že si mu dala a on sa na teba vykašlal 😉

karolinakr
26. mar 2025

dostala si tu rady za milión, máš na vyber.
raz jeden chlap, čo mal 7 deti radil nepouživať antikoncepciu, po sexe sa posadiť, a to potom stečie z teba. aj mala dvojičky tá, s ktorou to praktizoval 🙂

ava987
26. mar 2025

Podla mna zavisi najma od toho ci ti teoreticky nebude vadit ak ta potom "odkopne". Ci sa nenamotas a budes sa z toho spamatavat on si ta len vyskrtne zo zoznamu. Lebo na to aby si presne vedela kam to smeruje je podla mna druhe rande prilis skoro.
Ja som tiez takto randila ze iskry lietali v podstate od prvej sekundy a k sexu doslo o dost neskor..... teraz je to moj manzel, milujuci otec mojich deti a iskri to stale 🙂

karolinakr
26. mar 2025

žena podstupuje väčšie riziko -
-možnost otehotnenia
- skôr sa namotá citovo po sexe
mala by robit preto aj väčšie drahoty.podla mňa..každý nech robí, ako uzná za vhodné.

dskjhfdlkdjhl
26. mar 2025

Urob ako ja, na 2. rande som neprisla😀 A ku podivu, uz sme takmer 30 rokov spolu😉

earlgrey
26. mar 2025

@karolinakr Zatiaľ som poznala mužov, čo sa po sexe namotali 🤣🤣🤣 teda oni sa namotali aj bez sexu..v dnešnej dobe je viac labilných mužov ako žien 🤣

karolinakr
26. mar 2025

@earlgrey ty ich všetkych poblázniš a potom utečieš... máš svoju taktiku 😆

ivanakal
26. mar 2025

Mám pocit, že v dnešnej dobe sa človek ani nevys.rie bez MK.... To sa fakt musíš na toto pýtať?

earlgrey
26. mar 2025

@karolinakr Hej hej 🤣 chudáci muži...sami sa namotajú, blbci...

svokrinjazykmonika
26. mar 2025

My sme mali na prvom a sme spolu 13 rokov či koľko už 😂 ale poznali sme sa už dávno predtým a tak nejak sme sa obaja vždy chceli. Každopádne to neodporúčam, rob trochu drahoty.

Strana
z3