Aký názor máte na sex na prvom rande? Nikdy v živote som sa s nikým hneď nevyspala len ma zaujíma názor, že keď dá žena chlapovi hneď na prvom rande nemôže z toho byť nič viac a bude ju vnímať ako ľahkú korisť?
Osobnu skusenost nemam...ja osobne mam problem ist aj k maserovi, kadernicke, ci na kozmetiku 😅🥴, tak velmi mi vadi, ked sa ma dotyka cudzi clovek...nie to este aby som mala sex s niekym "cudzim" na prvom rande 😬.
Kazda sme ale ina, nesudim...a vobec by som to nebrala ako pravidlo, poznam ludi, ktori takto spoznali svojich manzelov a manzelky a ziju dodnes v stastnom manzelstve 😉...takze urcite neexistuje ziadne pravidlo. To co vyhovuje mne, nemusi vyhovovat kazdemu.
Ja som mala najprv sex a až potom rande.
@veronka1996 😁😁😁
Mali sme sex na prvom rande, a sme spolu a čakáme bábätko ♥️nikdy som nemala lepšieho chlapa. 🙏 a to som pred tým nikdy s nikym nespala na prvom rande...
všetko závisí od okolností,faktorov,kt. na to vplývajú ako: či si dlho sama a potrebuješ sex, či si po rozchode, či si triezva, ja som v 25ťke neriešila, keď ma priťahoval a bola som z neho vlhká a aj ON na tom tak bol, načo sa okúňať, samozrejme nedáš každému, teraz mám po 40 a veru by som riešila ..aj to je rozdiel, ja som mojho muža"pretiahla" na diskotéke a sme spolu 20 rokov...
Sex je polovica vzťahu, ak sú sympatie a "chémia" tak na prvom - aspoň spoznáš fyzickú stránku človeka. Pre niekoho je sex vo vzťahu tak dôležitý, že ak je v tomto problém tak sa rozídu. Preto nechápem, že niekto v tomto hľadá drámy. Proste sadnete si na prvom rande, tak prečo nie. Ak potrebujete viac krát ísť na rande tak prečo nie. Tak ako spoznávaš človeka po osobnostnej stránke tak ho spoznávaš aj po sexuálnej. Napríklad sa môže stať, že po sexuálnej si budete rozumieť dokonalo ale po osobnostnej už nie tak, no aj napriek tomu spolu zostanete lebo v niečom vám to klape 😂
Myslim, ze to zavisi od x faktorov. Ja som nikdy nepatrila k tym, co mali sex na prvom rande. Ale - jediny raz sa pritrafilo a sme manzelia uz takmer 30 rokov. Na moju obranu vsak dodam, ze sme boli dobri kamarati viac ako 10 rokov, takze som ho poznala velmi dobre a obaja sme vedeli, ze ten sex nie je len tak.
Mali sme sex na prvom rande a sme spolu skoro 22 rokov. Nakoľko vie, koľko vážim, s absolútnou istotou ma nepovažuje za ľahkú korisť.
Jasne ze z toho moze byt nieco viac 🤦♀️
Podla mna su toto take detinske nazory. Vies, najdu sa aj chlapi, co ta budu motat 4m a po sexe ta odkopnu 😅
Na toto sú názory rôzne. Aj muži sú rôzni.
Ja som mala sex na "druhom" rande ak sa to tak dá nazvať, ale ja som (už teraz môjho muža) poznala 3 roky a boli sme najlepší kamaráti. Potom to prerástlo do niečoho viac a nebol mi cudzí, chémia chemiovala a teraz sme spolu zobraty, mame dieťa...
Vacsina mojich vztahov zacalo sexom, rande sme mali asi az potom... a boli aj vztahy kde sme mali najprv rande potom sex... ale teda bolo to druhe, mozno 3 rande.. ak to nebolo tak skoro, tak tam nebola taka chemia.. a nebolo to ono
Ja by som to nespravila a je mi jedno kto s kým spí ak sa má to netýka.
Mám známeho čo takto chodil s babami na rande a keď mu dali hneď tak to boli kur...., a už viac s nimi nikam nešiel. Strašne to odsudzoval.
Nakoniec si našiel nejakú ešte s frajerom, ktorá mu dala že úplne hneď no asi bola extra dobrá v tom, taký z nej bol zmagorený, strašné stavy mal vtedy keď pôvodného chalana vôbec nenechala a nakoniec ostala s nim. Proste karma.
Ale určite by som to ani ja neurobila...
Vydala som sa za prvého, tak neviem ani to, aké je mať rande s druhým, nie že zvyšok 🙈
Ja som mala s mojim muzom, sme skoro 10 rokov spolu. Tak sa to podarilo a nelutujem to.
Presne sme to riešili s kamaratkou včera. Za mňa ak je tam chémia a cítiš že je to on, tak do toho kľudne choď. Ale za mňa by to mala byť výnimka a nie pravidlo. Ak má žena sex na každom prvom rande tak za mňa nemá sebahodnotu.
Keby idem na rande s niekým koho poznám, zo susedom, kolegom, spolužiakom....tak by sex na prvom rande kľudne mohol byť.
Keby je to chlap zo zoznamky, že sa vidíme naživo 1x, tak by som sa s ním nevyspala ani keby to bol Tom Hardy. Nikdy by som sa nevyspala s cudzím človekom
to je individuálne, záleží to na chémii, sympatii, ako sa to vyvinie... mňa ale najviac zaráža formulácia "ak dá žena mužovi" - tak sex snáď nie je len o tom, že žena "dá" (mne to znie ako "podrží"), to musia chcieť obidvaja, či ty máš sex len preto, že ho chce chlap?
@danica2711 Zaujímalo ma viacero názorov, lebo mam kamarátku, ktorá sa asi 3x vyspala s chlapom na prvom rande a po nejakom čase stratil záujem mne to prišlo tak akoby ju brali, že je ľahká korisť 🤷🏼♀️
Tak pokial ide dotycnemu len o trofej v podobe sexu tak je to jedno. Ked mu das, ziska co chcel a odkopne ta. A ked mu nedas, tak ta odkopne zas preto
Ano tak ako si to napisala.
@veronka1996 a stihli ste sa aspoň porozprávať? 😂
Ja som sex na prvom rande nemala nikdy,najskôr to bolo na treťom rande a bola som rada,že to bolo tak skoro,lebo ten sex bol absolútne katastrofálny a už som si ho nikdy potom nechcela s dotyčným zopakovať 🙈 každopádne poznám 2 páry,ktoré mali sex na prvom rande a oba páry sú spolu už roky,jeden pár bude teraz mať 16.vyrocie svadby a ten druhý je spolu 12 rokov..Takže môže to dopadnúť hocijako..
Neviem ja by som to napríklad nikdy neurobila nedokážem mať sex bez lásky mne nestačí iba že dobré vyzerá .
@lindus_esterka radšej odkopnutá keď nedám, ako dať na prvom rande a byť odkopnutá.
Autorka, ja som síce žena, neviem ako rozmýšľajú chlapi. Ale ano, ja by som takú ženu považovala za ľahkú korisť. A nechcela by som ani chlapa, ktorý by to na mňa skúšal na prvom rande. Asi som staromódna...
Mala som sex na druhom rande a sexujeme už 9 rokov 😁