icon

Je skoro začať bývať s priateľom po pol roku?

25. jan 2025

je to skoro zacat byvat s priatelom po pol roku vztahu ? uvažujeme nad tym pretoze mame vztah na dialku .. rozumieme si a chceme byt spolu .. alebo este pockat ? Kedy ste zacali spolu byvat ?

Strana
z2
misanthropicdann
27. jan 2025

Začali sme bývať po 4 rokoch. A to len pre to lebo dovtedy sme bývali u rodičov a nemali plat taky aby sme zvládli bývať sami.
Kedze v tvojom prípade to znamená ze sa nastahujes k nemu asi by som šiel čím skor.
Aspoň zistíte ci vám to bude fungovať. Vzťah na diaľku je niečo iné ako sa každý deň budiť a zaspávať vedľa seba.

ronie338
27. jan 2025

My sme spolu začali bývať asi po takom čase, bola akurát korona a nejak to vyšlo. Sme spolu 5 rokov mame syna a plánujeme svadbu

findomatej
30. jan 2025

Začali sme spolu bývať po prvom rande.
(Predtým sme sa párkrát stretli v spoločnosti, kde to medzi nami iskrilo 😉, a po prvom rande bolo jasné. Odvtedy sme spolu)

lauriinkaa
30. jan 2025

S už terajším manželom sme spolu šli bývať po 3 mesiacoch, po roku a pol kupovali spoločný dom 😊

katarkka
27. aug 2025

@anonym_autor Co tam po byvani, ja som zostala tehotna po 1. sexe po ani nie 2-mesacnej znamosti 🤣 Zacali sme spolu byvat cca 4 mesiace pred porodom. Nastahoval sa do mojho bytu, ktory on staval a ja som ho kupovala.

A uz sme spolu 11 rokov a mame 3 nadherne deti. Moj byt sme predali a postavili dom- nas spolocny domov ❤️ Nic lepsie sa mi v zivote nemohlo stat, ako stretnut mojho muza 🙂

Nikde nie je napisane co a a ako dlho ma trvat- resp. nic nie je zarukou.

Maminina kolegyna chodila s priatelom 12 rokov, vzali sa a do roka sa rozviedli.

Nikdy nevies dopredu co ako dopadne…

3petka
27. aug 2025

@anonym_autor No my sme sa s manželom poznali asi 5 mesiacov ako kamoši resp šéf zamestnanec. A potom sme spolu začali chodiť a bývali sme spolu od prvého dňa chodenia.

Strana
z2