icon

Je so mnou len kvôli sexu?

31. aug 2025

Zdravím, som 22 ročné dievča, začala som sa stretávať s chalanom, je to už pár mesiacov. Ja som do neho zaľúbená, už sme spolu aj spali. Rozumieme si, máme spoločný humor, smejeme sa spolu, je mi s ním super. On je ale o dosť starší, má po 30tke, ale výzorovo to nevidno že je medzi nami taký rozdiel. Problém je ale ten, že neviem či ma nemá len na sex. Stále keď zamnou príde mi donesie nejaký “darček”, niečo čo mám rada, proste ma niečím poteší. Je kumne dobrý, keď mi je zima dá mi svoju bundu, keď som hladná hneď mi ide kúpiť jesť, proste pozorný. Ale o vzťahu nič. Len viem že sa čerstvo pred tým ako sme sa začali stretávať rozišiel s priateľkou. Neviem či som len náplasť, keďže s nikým ma ani nezoznámil, len s jedným kamarátom, nechodíme spolu niekde na verejnosť, keďže cez deň pracuje stretávame sa väčšinou len po večeroch. Keď sa ho ale na nás opýtam, povie mi že rád somnou trávi čas a rád ma robí sťastnou. Čo si mám o tom myslieť?

Strana
z2
anonym_b95735
31. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub lenze je to už pár mesiacov a to macat kolibrika vie ale dať šancu vzťahu to nie a pritom ho ľúbi..ako sorry

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Veď to neviem odhadnúť, či je len opatrnejší čo sa týka vzťahu lebo sa popálil alebo ma má reálne len ako náplasť. Ja nechcem byť hlúpa a naivná, ja som na začiatku nevedela že to bude takto. Spoznali sme sa tak že som v tom čase pracovala s jeho sestrou, on tam za ňou pár krát došiel, mne sa hneď páčil ale nedala som nič najavo, netušila som že aj ja sa mu páčim.Ja som ale akurát odišla do inej práce, on si ma nejak našiel na instagrame a začali sme si písať, stretávať sa. Jeho sestra je ale o dosť staršia odomňa, vychádzali sme v rámci práce ale neboli sme nejaké veľké kamarátky aj kvôli veku, čiže s ňou sa ohľadom neho spojiť nemôžem, netuším či jej o mne niečo povedal.

autor
31. aug 2025
@anonym_autor

@mirokub Veď to neviem odhadnúť, či je len opatrnejší čo sa týka vzťahu lebo sa popálil alebo ma má reálne len ako náplasť. Ja nechcem byť hlúpa a naivná, ja som na začiatku nevedela že to bude takto. Spoznali sme sa tak že som v tom čase pracovala s jeho sestrou, on tam za ňou pár krát došiel, mne sa hneď páčil ale nedala som nič najavo, netušila som že aj ja sa mu páčim.Ja som ale akurát odišla do inej práce, on si ma nejak našiel na instagrame a začali sme si písať, stretávať sa. Jeho sestra je ale o dosť staršia odomňa, vychádzali sme v rámci práce ale neboli sme nejaké veľké kamarátky aj kvôli veku, čiže s ňou sa ohľadom neho spojiť nemôžem, netuším či jej o mne niečo povedal.

@anonym_autor Tým vlastne chcem povedať že sme sa takto začali stretávať, bez sexu, čisto stretávky, rozprávanie. No a raz to prišlo, vyspali sme sa. Ja som si ale myslela že aj on to bude brať tak ako ja, a bude chcieť z toho vyvíjať vzťah. Až po dlhšom čase som to trochu začala riešiť že ako to teda je a odpoveď bola taká akú som už spomínala vyššie.

domkakvet
31. aug 2025

@anonym_autor ved ti povedal, ze nechce skakat zo vztahu do vztahu, cize vo vztahu nie ste a ma ta iba na sex a darcekmi ti ten sex odplaca.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
31. aug 2025

Podľa mňa,keď raz chlap nejakú chce a chce ju mať len pre seba,povie, vyjadrí sa skôr než žena. Toto mne príde,akokeby popri tebe čaká ma niekoho lepšieho. Asi, skôr určite ,strácaš s ním čas,keď sa nevie "vymáčknuť"-rozhodnúť po roku,ak ty očakávaš niečo viac,ale spávať s tebou mu akosi neprekáža 😏.

anonym_b95735
31. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ale ved nikto nepovedal ze sa majú spolu brať ale po pár mesiacoch nevie ci s nou chce vzťah alebo aspoň dať šancu na vzťah?ale do postele to áno a autorka si myslí ze je to niečo vyznamne len s niekým sexovať a ze je milý to je síce fajn ale nieje to vzťah a zaujem o vzťah a ked je s tým ok tak dobre ale keďže autorka je zaľúbená na co jej je sex bez lásky a vzťahu

anonym_b95735
31. aug 2025

A to ze zrejme nieje zaľúbený je jedna vec ale nechce ísť do vzťahu, koľko milých dobrých chlapov ale to neznamená že chce vzťah alebo bude chcieť.len je smutné to že ona do neho vkladá city on ju pretiahne a ani za šancu na niečo viac mu nestojí, povedať po mesiacoch ok skusme to a nikto nevravel ze musia spolu ostať ale aspoň dať tomu normálnu šancu ale keď nemá zaujem tak nemá a čakať mesiace a roky čo ma chlap pretahuje ze konecne bude chcieť aj vzťah?to co je za blbosť

Strana
z2