Je správne, keď muž prespáva kvôli deťom u ex počas jej nočnej?
dobrý deň, chcem sa spýtať čo si myslíte o tejto situácii. Muž ktorý sa ide rozvádzať, rozvod o pár dní, má inú partnerku s ktorou už žije. a chodieva prespať k ex k detom ktoré už sú dosť veľké 14 a 12 vždy vtedy, ked ma jeho ex nocnu.
A pokracovat v tom chce aj po rozvode, napriek tomu, že novej žene sa to nepáči a jasne mu povedala že po rozvode to tolerovať už nebude. a má si deti brávať k sebe.
@huxy
Ja som sa ako 12 rocna starala o umierajucu babku, tak teraz tu budem kazdemu odporucat, zato ze ja som to dala, aby sa 12 rocne deti starali o umierajucich prarodicov?
Ty si inu moznost nemala, ty si dceru musela nechat doma samu, tu ta moznost je a vola sa to OTEC.
Kazdy clovek si je vedomi schopnosti a mentalnej vyzretosti svojich deti, tieto su stale na zakladnej skole. A mozno by to nedali, mozno dali, mozno maju v okoli nejaku spodinu, vykradacky bytov, mozno nechcu, aby ta starsia bola tehotna , a mozno aj ta mladsia, co ja viem co. A mozno sa na to jednoducho necitia. Prave z tohto dovodu ma matka moznost sa obratit na otca. A tu to konci, oni dvaja s medzi sebou dohodli, tato dohoda funguje, takto to este mozno bude rok dva (koli tej mladsej).
Ja som si tiez volakedy myslela, ze mojho syna vo veku 7 rokov budem moct nechat doma 30 minut sameho, za chvilu ma 8 a neda to. A to nehovorim, ze ked niekde ideme, tam ma musi vidiet, inak ma paniku, ze zostal sam (zomrel mi manzel a jeho otec). Bud rada, ze tvoja dcera to 12 dala sama, mozno v 20 jej budes sediet pri posteli, aby bo nejak traumatickej udalosti zaspala.
Za mňa úplne normálne.Aj otec sa ma spolupodieľať na starostlivosti o deti.A nie nenechala by som ich cez noc samé, ani v tom veku, môže sa stať hocičo.Skor by som nechala terajšiu sebeckú frajerku ktora si robí naroky a chcela by byt priorita .Nie v tomto prípade su priorita deti a keď sa ti nepáči či ziarlis na deti hladaj starého mládenca ktorý bude mat pravdepodobne x-roznych inych vad.

@lenka22115
@lenka22115 takže ty si partnerský terapeut a veštica zároveň😂😂😂
Takto ťaháš prachy z ľudí??
@rozculena pritom si tá dotyčná sem mohla napísať aj sama a mala by to zadarmo 😁 táto jej len skopíruje odpovede