icon

Je správne sa staviť o vzťah?

18. nov 2024

Dobré ráno, jedna vec mna nie že trápi, ale je divná. Mám vztah necelý mesiac. Ano, je to zatial len dobre a nádhera. Má prácu, kde má šéfa, velký skeptik. Ziaden vztah mu zatial nevyšiel, z jedneho má dieta, ktore by tiez radsej nemal, stále nám predpoveda, že do roka a dna spolu nebudeme. Raz som prisla za ním do práce a už to rozobera. A dal návrh priatelovi, že sa vsadia o 50 eur, že do roka a dna budeme stále spolu. Tak sa vsadili. Ako co to je? Som azda dostihový kon, aby sa vsadzalo o mna? Že o nic nejde, no asi o nic, maximálne jeden z nich prehra, ale je to divné. Vsadzat sa, že budeme spolu, nebudeme spolu. Tiez sa bojím, že nám to náhodou nevyjde (nebol by to prvý vztah, ktory by nevyšiel) a priatel to bude kvoli výhre nevyhre tahat dalej. Ja by som sa teda o daco také nikdy nevsadila..vsadila som sa o hluposti typu nasnezi do Vianoc alebo nie, ale takto o vztah nikdy..mne je 27 rokov, jemu 26.

moonlight1210
18. nov 2024

Tak uz asi vies, preco mu ziaden vztah zatial nevysiel. Ked je stale take prerastene decko.

A chudak jeho dieta. Mat otca, ktory jo berie tak, keby sa radsej nenarodilo. Len mu zavadzia.
Otehotnies nahodou s nim, a zrazu tiez budes riesit takyto jeho pristup.

Potrebujes toto (a jeho) k zivotnemu stastiu?

barka1
18. nov 2024

@moonlight1210 ten blbec tam je šéf, nie jej nová známost...

Autorka, o nic nejde. A nie, nemyslím si, že by chalan s tebou zostaval kvoli 50 eur, skor nevie šéfa slušne odpalkovat. Raz sa to naučí.
Pust to z hlavy, je to nepodstatná blbost.

ivka21
18. nov 2024

Ako povedať o dieťati ze by ho radšej nemal je riadny hnus. Priateľovi by som povedala ze som ich počula a ze je to hlúpe takto sa staviť v ich veku

biba_18
18. nov 2024

tiež by som to nebrala vážne…

mimikarol
18. nov 2024

Neverím že by s tebou ostával kôli 50€ stavke. Ak sa o mesiac/dva pohádate myslíš že bude ešte ďalšieho cca trištvrte roka s tebou len aby neprehral????
Zasmiala by som sa a povedala by som mu že dúfam že vyhrá.
Neber sa tak vážne.

autor
18. nov 2024

Len este doplním, dieta má jeho šéf a nie priatel. ten s tým nemá nic spolocne.

h2
18. nov 2024

Ale prosím ťa! Návrh na stávku prišiel od šéfa (blbca), nie od tvojho priateľa. Ak by to tvoj priateľ odmietol, písala by si sem, že prečo to neprijal, že či si myslí, že už spolu nebudete a nedáva vášmu vzťahu budúcnosť atď. Šéf to navrhol, podriadený to prijal, lebo chce mať pokoj. A navyše, ber to pozitívne, veď sa stavil, že váš vzťah vydrží.

andrea78
18. nov 2024

Ved sa s nim stavil, ze ten vztah vydrzi. Rata s Tebou do buducna. Ze o mna stavkuju ako o kona by som sa v tomto pripade povzniesla, sef ho vyhecoval, on sa sice blbo stavil, no na druhej strane mu chce ukazat, ze to bude inak ako on tvrdi.

hellionka
18. nov 2024

u mňa by mal priateľ už mínus 50€ 🫣 … je to trápne

petracandle
18. nov 2024

Naučte sa slovenčinu - správne je STAVIL SA O MŇA. Samé čechizmy...

jaond19
18. nov 2024

On tu stavku vzal aby do nho ten blby sef nerypal.... lebo on nevie mat normalny vztah tak rype do ludí ktori sa o to pokusaju. Ak by to nebolo toto, vymysli nieco ine, najlepsie sa o to ani nezaujimat a zit si svoje a nenechat si kazit nic druhymi ludmi.

h2
18. nov 2024

@petracandle A ešte "mám 27 rokov, on 26", nie "mne je 27 rokov, jemu 26", keď už sme pri tom.

petamich
18. nov 2024

Je to detinske ale zas dramu z toho robit netreba, sef je evidentne idiot a priatel chcel mat pokoj, k priatelovi - stavka je o 50€, nie urcite to nebude s tebou tahat dalej, ak nebude chciet, stavili sa o 50€ a nie 50 000€ 🤷‍♀️

asfodelka
18. nov 2024

Tak toto ma pobavilo. Môj manžel má tiež prajného kamaráta. Keď sme spolu začali bývať, stavili sa jeho kamarát s manželkou, ale nie či budeme spolu ale kto uhádne presnejšie dátum rozchodu 🤦‍♀️ no netrafili sa chudáci ani jeden, my sme sa vzali a oni sú trápni obaja naďalej. Asi toľko k stávkam. Nesústreďuj sa na jeho šefa.

alkoholik
18. nov 2024

Taketo pi... fakt ludia riesite a obetuje cas na MK...?
Za 50€ aby vydrzal rok vo vztahu. Len taka drobnost co stoji 1 vecer kino + vecera?

ivik4
18. nov 2024

Jak keby slo o niekolko litrov...

really8
18. nov 2024

Jezis strasna kravina toto. Trochu nadhladu zi chyba. A vo keby si to vzala tak ze tvoj chlap vam veri? Zasmej sa a do roka si vypytaj od neho tych vyhratych 50e.
Tvaris sa ako strasne dolezita konzerva.

januska12323
18. nov 2024

Ja neviem načo ti takú kravinu vôbec hovoril.

katarinaba
18. nov 2024

Stavil sa, ze VAS VZTAH VYDRZI. Keby o nom pochyboval, tak sa nestavi. A nie, nestavil na teba, ty kon. Na vas oboch stavil. Chlapa pri zene neudrzi a sto volov, pokial s nou nechce byt, co akoze tych 50 EUR je nejaka vyhra v loterii?

damian85
18. nov 2024

Človeče , keby si energiu venovala do produktívnych vecí a nie do uvažovania nad " sprostosťami " mohla si o pár rokov sedieť na hrade. Dám ti 50 eur , vydržíš so mnou rok ? 🤣 to snáď nemysliš ani vážne.....ak ta trápia takéto veci až tak že ich potrebuješ riešiť na MK , žiaden muž s tebou rok nevydrží 🤣 a 50 eur je doma.....

autor
18. nov 2024

On vobec často hovori o tom šéfovi, ktory už zanevrel na vsetky ženy planety, vsetko sú len zlatokopky, šlapky, fifleny, len okradnut a odkopnut.
Tak navrhnem, že ked tych 50 eur vyhra, tak pojdeme na parádnu večeru a pozveme aj šéfka, nech závidí a vidí na vlastne oči, že stále sú ludia, ktorym vztah vychadza a sú šťastní aj po roku.
Len trochu mna to zarazilo. A nie je pravda, že by umelo tahal vztah práve kvoli stavke. Mám také skusenosti za sebou, co boli chlapi schopni robit co vztahu len aby vyšli ako ti nejlepší. Ale zas on také skusenosti nemá.

deti95060810
18. nov 2024

mňa by to urazilo...

deti95060810
18. nov 2024

@asfodelka pre niekoho hlúposti - pre niekoho dôležitá záležitosť... 😉
čo sa čuduješ - však je to fórum...

zuzubb007
18. nov 2024

No priateľ bude tiež trošku vadny, keby je normálny povie mu, že sa nebude vsádzať o nič, za mňa správanie hodke veľkého decká, odporučila by som nájst niečo vyzretejsie aj hľadáš lásku na celý život a vztah

rozculena
18. nov 2024

díky za oznámenie

zazrak1991
18. nov 2024

Mne to príde že ho s tým otravoval tak aby dal pokoj sa s ním stavil . Je to predsa šéf,lepšie je nepohnevat si ho 😁 pokiaľ frajer stavil že spolu budete ,neriešila by som 😁

vilma7
19. nov 2024

Tak už si z neho srandu robia, keďže to asi nevie so ženami....

misanthropicdann
19. nov 2024

Ja nechápem problému ktorý máš.
Vsadil sa so šéfom ktorý neverí vášmu vzťahu ze vzťah vydrží.
Svoje vlastné peniaze vsadil pretože verí ze vzťah s tebou ma zmysel a vydrží. A ty sa tu oduvas jak male decko

nataliaba
19. nov 2024

Neber to tak vážne aj môj manžel sa vsadil s kamarátom či spolu ostaneme to sme mali kolo 17 rokov a už sme spolu 25 rokou dozvedela som sa o tom oveľa neskôr ani neviem kto vyhral a čo.