icon

Je správne upozorniť kamarátku na neveru jej partnera?

Včera o 13:04

Ahojte... boli ste niekedy v podobnej situácii? Moju dobrú dlhoročnú kamarátku podvádza jej snúbenec, ona o tom vie, tú informáciu mám od nej. On tvrdí, že to nebude robiť a všetko zatĺka ale podľa všetkého v tom naďalej pokračuje, správa sa veľmi zvláštne a je tam veľa otáznikov. Problémom je, že jediný kto o tom vie som ja a ešte jedna jej kamarátka a pred ostatnými hovorí len to dobré, on si ju veľmi finančne vydržiava, čiže len čo jej kúpil, na akú dovolenku idú a podobne. Pred pár dňami mi povedala, že som jediná, ktorá má s ním problém a ako keby to celé otočila proti mne. Ja som jej povedala, že aj tá druhá jej kamarátka má rovnaký názor na to a ostatní ho ospevujú len preto, lebo nevedia, to zlé, ktoré im samozrejme, že nepovie, lebo to je pre ňu moc osobné čo chápem. Ostala som trošku sklamaná, lebo ja jej zle nechcem a nikdy som jej zle neradila. Vždy som bola nápomocná vo všetkom. Ale žiť s chlapom, ktorý to hrá na dve strany, čo je tu očividné, nie je žiadne terno. A za ďalšie, on si ju pravdepodobne nechce ani vziať, pretože vždy keď príde téma svadba, tak sa veľmi naštve a vynadá jej, že naňho tlačí a to sú zasnúbení už rok a pól.

adri266
Včera o 13:16

@anonym_autor neries.
Su zeny, ktore su schopne zit s muzom, ktory ich tlcie, zneuziva, nadava, znasilnuje ich deti. Co taka nevera? 😒

Je to jej zivot. Asi vidi benefity inde.

anonym_cb90c1
Včera o 13:26

Co chces robit?

Za inych okolnosti keby to ona NEVEDELA, som za to jej to samozrejme povedat a nerobit z nej hlupu kravu, ze to vsetci vedia len ona nie.

Ale ona to vie a neriesi. Mozno jej to stoji za to ze si ju vydrziava a bohviecoeste. V tomto pripade by som to neriesila vobec.... Ani neviem co tam akoze chces...😁

viktoriaandrascik
Včera o 13:29

Nerieš, ak sa kamarátka rozhodla s ním ďalej žiť, dokonca si ho chce vziať je to jej vec.

biba_18
Včera o 13:48

je logické že ty s ním máš problém a iní nie - keď ty vieš o ňom viac ako ostatní…
nerozumiem teda o čo ide teda? že teba sa dotklo že si myslí že ty jej chceš zle a iní jej chcú dobre? akože čo? 😲

anonym_6a8c60
Včera o 14:15

@anonym_autor nuž, na hmotný blahobyt sa rýchlo zvyká. A mnohým to stačí, minimálne dokým vytriezvejú.

bielasovicka
Včera o 14:29

Ja chápem ze ta to štve, aj mňa by to, ale keď jej je jedno akého ma idiota, ešte o tom aj vie, tak to nechaj tak. Môžeš s ňou obmedziť kontakt, a ver tomu, že ona na to časom príde aká bola hlúpa.

mili2016
Včera o 14:54

@anonym_autor je to jej priateľ nie tvoj , takže kto je podvádzany ona či ty? Vykašli sa na to keďže sú tvojej kamarátke peniaze prednejsie ako vernosť

autor
Včera o 15:02
@biba_18

je logické že ty s ním máš problém a iní nie - keď ty vieš o ňom viac ako ostatní…
nerozumiem teda o čo ide teda? že teba sa dotklo že si myslí že ty jej chceš zle a iní jej chcú dobre? akože čo? 😲

@biba_18 ano.. že mi pri tom rozhovore prišlo ako keby ja som jej ten vzťah chcela rozbiť alebo jej závidela. Tak znela ako keby aj som ten problém-

muchotrafka298
Včera o 15:06

Nestaraj sa do vztahov inych. Nie je to ani tvoj problem ani tvoja vec. Nakoniec z toho vyjdes ako ta zla ty, co zavidi a rozvracia vztahy. Kamoska he dospela a svojpravna zena.

biba_18
Včera o 15:11

@anonym_autor a prečo ťa to zamrzelo? chceš jej zle? veď ona má skreslený podhľad na to celé, prečo ťa to mrzí? je ľahšie obviniť teba ako seba…

anonym_825c38
Včera o 15:12

Kazdy ma ine hodnoty, priority.. je to tvoja kamoska (a hadam aj ostane) asi pre nieco ine, nie preto, akych partnerov ma/vyhladava.
Je to jej volba, akceptuj. Nevidis vsetko, co je u nich, ani sa nedozvies uplne vsetko.. a nech su si zasnubeni kolko chcu, nemas co hodnotit, kazdy to mame inak..

januska12323
Včera o 15:28

Ona si vybrala somára a chce s ním ďalej ostať tak nech ostane. Snáď máte viac tém o ktorých sa môžete rozprávať nie len jej snúbenca.

anonym_b1446d
Včera o 16:38

Je to jej vec. Vyhovuje jej byt platenou spolocnickou a kym ma dost € moze mat podobnych zien kolko chce paralelne. To nie je vztah ale bartrovy obchod ..Niektori sa zivia rukami, ini hlavou a niektori xxx. Nie je to tvoja vec. Ak to nie je tvoja salka kavy, nekomentuj a nestaraj sa jej vec. Nemusis s nou byt ani kamaratka pokial ti to vadi.

cimage
Včera o 16:52

Chcela sa len vyrozpravat, ale nechce nic menit, lebo jej to vyhovuje. Ja by som sa k tomu uz nevyjadrovala a ak by zacala o nom rozpravat, by som jej povedala, ze moj nazor uz vie a ked s tym nechce nic robit, tak nech ta nezatazuje.