icon

Je to fér?

29. sep 2023

Baby, bola som dohodnutá s jednou babou na prebratí jednej veci (mobil) , podržala mi tu vec , musím uznať , sama si navrhla dátum dokedy ,s ktorým som súhlasila , to je v poriadku , len mi písala sms ,že o dva týždne skôr to bude posielať 🤷 ja dovtedy peniaze mať nebudem , a vie to, napriek tomu to pošle ..
Ja som chcela vtedy ešte pred tým ustúpiť, povedala že mi to.podrzi,že ona s tým problém nemá, nepotrebuje peniaze hned ,ona už má mobil novy doma a že tento nepotrebuje..ale už mení dátum a neviem proste blbý pocit,mám z toho ..ja som súhlasila s tým dátumom čo určila , ale zmenila to a ja si požičiavať od nikoho peniaze nebudem ..čiže musí počkať na ten pôvodný dátum ..nezdá sa mi to fér, ani odo mna by nebolo fér keby jej teraz napíšem že som si to rozmyslela ,že mobil nechcem , neviem podľa mňa keď sa dohodnu dve strany tak sa to má tak aj spraviť..,keďže ona to sama navrhla..čo si myslíte o Tom? Možno len mne sa zdá že to nie je fér a poviete mi iny názor ..

Strana
z2
h2
29. sep 2023

Prečo odpovedáš na inzerát na predaj mobilu, keď naňho nemáš peniaze?

martinkatinka
29. sep 2023

Kypuj mobil az vtedy, ked budes mat peniaze.

aaaa1111
29. sep 2023

uz len z principu by som nechcel mat nic docinenia s clovekom, ktory nerespektuje dohody. keby chce tak surne peniaze a ma kupcov, tak preco to posiela tebe a nie im? cele cudne

karolinakr
29. sep 2023

Mobil z druhej ruky poštou - nikdy..chod si radšej vyskúšať do záložne..či vôbec funguje a ešte nejaký drahy keď kupuješ..podvodníkov dnes plný internet.

moonlight1210
30. sep 2023

Tak jej odpis: Ak ho potrebujete nakoniec predat skor, musim dohodu zial zrusit, lebo peniaze skor ako toho (15.10.) mat nebudem. Ako som uz pisala v predoslych spravach. A nemam si teraz zial ani od koho pozicat. Dakujem za pochopenie.

Strana
z2