icon

Je to nevera, ak si píšem s inými mužmi?

janulka2900
10. aug 2026

Ahojte.Som vydatá už niekoľko rokov. Je nevera keď si píšem s niekoľkými mužmi a občas aj zavolám len tak o blbostiach o živote a tak. Manžel mi povedal že už je to moc. Videl ze niektorý chlapi občas píšu aká si sexi, nedáme kávu a tie mužské oblbovaky. Ja na to nereagujem ale piseme si dalej

Strana
z2
a0
10. aug 2026

Nerobila by som nič, čo vadí môjmu mužovi. Ty by si asi tiež nebola ok, keby si vypisoval a volal s inými ženami. Príležitosť robí zlodeja. Skôr sa zamysli, prečo máš potrebu vypisovať si s druhými chlapmi. 🙄

janulka2900
autor
10. aug 2026
@a0

Nerobila by som nič, čo vadí môjmu mužovi. Ty by si asi tiež nebola ok, keby si vypisoval a volal s inými ženami. Príležitosť robí zlodeja. Skôr sa zamysli, prečo máš potrebu vypisovať si s druhými chlapmi. 🙄

@a0 možno aj preto ze malo komunikujeme. Občas sa cítim ako vzduch

@a0

nikoletta1712
10. aug 2026

@janulka2900 Ak máš sex s niekým iným ako je tvoj manžel/snúbenec/priateľ, ale ten sex je u teba bez orgazmu, tak to nevera nie je…

pralinka25
10. aug 2026

a naco to je dobre? dviha ti to ego? kde tych chlapov hladas?
otoc si to. keby to robil on?
su to dlhorocni tvoji kamosi ktorych pozna aj on?
pozri, mas dve moznosti bud zacnes makat na vasom vztahu a energiu investvoat tam alebo bude investovat energiu do prazdneho dvihania si ega a vztah sa ti rozpadne.
malo komunikacie .... fajn a co robis ty? miesto snahy zaujat vlastneho chlapa aby sa s tebou bavil namotavas inych. aj tam ked ta spoznaju zaujem opadne. lebo na zaciatku je to vzdy rovnake.
skus radsej vymyslat spolocne temy s muzom. vies sa s nim bavit aj o veciach co ho zaujimaju? vies ho ty zaujat niecom novym alebo si mu zovsednela a miesto toho aby si sa rozvijala, radsej ohurujes uz zabehnutou funkcnou klasikou?
vsak zvadzaj svojho muza. tak ako na zaciatku. preco neflirtujes s nim. uz je to okukane co? ale keby si sama pre seba hladala stale nove a nove podnety verim ze by si zaujala aj toho svojho. lahsia cesta nie je vzdy ta co ti da aj ciel.
vztah treba budovat. nestaci sa dat dokopi ziskat sa na vzajom a cakat ze to bude slapat ako svajciarske hodinky bez prace.
neviem, no. nudis sa a hladas rychly lahky dopamin. chlapi toho nakecaju. robia to iste co ty. namotavaju a dufaju ze z toho bude zabava. mozno doma tiez zenu decka.
naco? ak to nutne potrebujes (niekto naozaj nie je na dlhodobe vztahy a potrebuje neustale nove podnety) tak si nedrz zavazok.

osky
10. aug 2026
@nikoletta1712

@janulka2900 Ak máš sex s niekým iným ako je tvoj manžel/snúbenec/priateľ, ale ten sex je u teba bez orgazmu, tak to nevera nie je…

@nikoletta1712 toto je co za blbost?

osky
10. aug 2026
@janulka2900

@a0

@janulka2900 a to su cudzi muzi?
Ci nejaki vasi znami,kamarati?
Kolegovia?

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
citronove_koliesko
Včera o 03:10

@janulka2900 neviem ci je to nevera ale je to problem, vo vztahu by som to netolerovala. Jedine ze by mi na tom druhom uz vobec nezalezalo.

anonym_bbeabb
Včera o 04:14

Je jedno ako sa to nazýva.vadi to mužovi a vhodne to nieje, keď máš vzťah
Ved si daj do poriadku vzťah čo máš

biba_18
Včera o 04:19
@a0

@a0 v celku súhlasím okrem toho že príležitosť robí zlodeja. lebo nie, nerobí…

earlgrey
Včera o 04:55

Ja som raz čítala...
Nedovoľ žene, aby svoje problémy riešila s iným mužom, lebo rameno na, ktorom bude plakať sa zmení na vtáka, na ktorom bude skákať 😁

anonym_184b34
Včera o 04:55

Odpovedz si sama je to nevera alebo nie?

a0
Včera o 05:21
@janulka2900

@a0

@janulka2900 tak mu to odkomunikuj a nemusíš potom hľadať inde.

a0
Včera o 05:22
@biba_18

@a0 v celku súhlasím okrem toho že príležitosť robí zlodeja. lebo nie, nerobí…

@biba_18 prečo nie? Za mňa áno, môže sa jej to vymknúť z pod kontroly v sekunde.

given
Včera o 05:23

Nie je to nevera, je to normálne. Tiež mám kamošov, chodíme spolu na kávu, voláme si. Problém to môže byť, ak to veľmi vadí partnerovi.
Treba sa o tom porozprávať, nevera to ale nie je.

crazy_cat_lady
Včera o 05:31
@given

Nie je to nevera, je to normálne. Tiež mám kamošov, chodíme spolu na kávu, voláme si. Problém to môže byť, ak to veľmi vadí partnerovi.
Treba sa o tom porozprávať, nevera to ale nie je.

@given ale to nie su kamosi, to su len internetove znamosti

anonym_a1156b
Včera o 05:32
@nikoletta1712

@nikoletta1712 prosim ta na to teraz prisli vedci z ameriky alebo kde si prisla na tento skvost

petamich
Včera o 05:34

Nevera v tradicnom zmysle slova to nie je ale ja sa tiez riadim, ze nerobim manzelovi to, co by sa nepacilo mne. Stretavat sa s kamaratmi (muzmi, v jeho pripade zenami) je uplne v poriadku v nasom vztahu ale vyhladavat cudzich chlapov, s ktorymi si pisem, lebo evidentne potrebujem pozornost a komplimenty a ego boost, to pre mna v poriadku nie je 🤷‍♀️. V prvom rade asi treba riesit, co ti vlastne chyba a potom to idealne pokryt vo vztahu s manzelom.

janulka2900
autor
Včera o 05:58

Mame dve skoro dospelé deti. Sú to cudzí muži žiadny naši známi.Viem ze ho to trápi. Ja svojho manžela nemilujem . Robím to už roky. V minulosti už nato prišiel. On ma strašne miluje a cítiť už z neho chlad. Asi som divná ale robí mi dobre pozornosť chlapov. Nikdy som s nikým nic nemala. Asi mám nejakú diagnózu. Ďakujem za komenty. Potrebovala som počuť aj názor ľudí ktorý má nepoznajú

anonym_3453ed
Včera o 06:05
@janulka2900

Mame dve skoro dospelé deti. Sú to cudzí muži žiadny naši známi.Viem ze ho to trápi. Ja svojho manžela nemilujem . Robím to už roky. V minulosti už nato prišiel. On ma strašne miluje a cítiť už z neho chlad. Asi som divná ale robí mi dobre pozornosť chlapov. Nikdy som s nikým nic nemala. Asi mám nejakú diagnózu. Ďakujem za komenty. Potrebovala som počuť aj názor ľudí ktorý má nepoznajú

@janulka2900 áno si divná,ale nie len preto ze si píšeš s cudzími,ale ze si s niekým, koho nemiluješ.Preco?

eugen777
Včera o 06:07

@janulka2900

Nic take ako kamaratstvo muza a zeny neexistuje.
To len zeny si nahovaraju,ze sa s nimi muzi kamaratia.
Ze maju co ponuknut do kamaratstva.
Zaujimava je ale jedna vec.
Cim krajsia zena,tym viacej kamaratov moze mat.
Cim skaredsia zena,kamarati sa nezjsvuju,dokonca nikdo z muzov nema zaujem sa kamaratit.
Ale niekde vnutry,hlboko vnutry vedia pravdu,min.niektore.

Muz sa realne nevie zo zenou kamaratit preto,ze temi,ktore sa v kamaratstve medzi muzmi preberaju su sport,investovanie,cinky,sexualne zazitky atd
Muzske temy
Temy,ktorym zeny nerozumeju a nemaju cim obohatit diskusiu.

Takze si len dvihas ego,hladas unikovu cestu,milenca,potencionalneho noveho partnera.

Takyto pristup vlastnej partnerky by som nezniesol a zakazal.Okamzite.

2691
Včera o 06:17
@nikoletta1712

@janulka2900 keby si tvoj muž písal s x-zenami, vyvolával a dal si lichotiť, aký je sexi, to by sa ti páčilo? Miesto starostlivosti a domácnosť a o DETI sa takto zabavaš? Čas ,takto zmarený,venuj radšej nejakým výletom, dovolenke a hlavne-svojej rodine.

patrike
Včera o 06:29

Riesis prazdne nefungujuce manzelstvo pisanim. Manzel tym trpi, pretoze na rozdiel od teba este nejake city ma. Prestan ho tyrat a rozved sa, potom si mozes zariadit zivot, ako uznas za vhodne.

janulka2900
autor
Včera o 06:33

Prečo som s ním? Ani neviem. Lebo deti? Mame dom ktorý sme si vlastnoručne prerobili. Preto? neviem? Lebo viem ze on ma strašne miluje? Sama neviem odpoveď

patrike
Včera o 06:40
@janulka2900

Prečo som s ním? Ani neviem. Lebo deti? Mame dom ktorý sme si vlastnoručne prerobili. Preto? neviem? Lebo viem ze on ma strašne miluje? Sama neviem odpoveď

@janulka2900 Ale vies, len si to nechces priznat. Mas rada komfort domu a istotu manzelstva, kde on je namotany a ty nie, po rozvode by si skoncila kdesi v jednoizbovom podnajme.

anonym_a02be8
Včera o 06:45

Si vychcana keď ostavas asi kvoli domu s muzom ktorého nemiluješ.Daj mu volnost nech si môže najst niekoho čo ho bude milovať a nebude ho ponižovať vypisovanim s inými muzmi.Co máš 16?
Vyuzivas svojho muza kvoli statusu, domu, zázemiu miesto toho ukoncit tento nezmyselny vztah.Bojis sa samoty.Len aby si tvoj muz niekoho nenasiel a ty skoncis opustená, stará baba v malom byte

anonym_0c0692
Včera o 07:01
@janulka2900

@janulka2900 Je to znak asi toho, že ti niečo chýba. Možno pozornosť? Len či náhodou, to, že tvoj muž voči tebe ochladol, nieje dôsledok toho, že sa aj on cíti, že nieje pre teba on ten jediný bod záujmu.
Ja napríklad rada veľmi jemne flirtujem a tiež mi robí dobre pozornosť a pohľady mužov. Ale to ozaj len tak jemne zábavne a zásadne naživo osobne. Žiadny dotyk, ani sa mi nikto neodvážil napísať. A tak mi to vyhovuje. Nemá to nijaký vplyv na dlhoročný vzťah.

anonym_0cedf8
Včera o 07:03

Aj ja to robim, mam rada muzsku pozornost, ale len na pisanie, nic ine. Moj na mna kasle, nech sa snazim ako chcem, hovori, ze ma miluje ale ako manzel sa nesprava, ziadny zaujem a pozornost, raz za cas sex, ked ma on chut…a mna to uz nebavi a tak si pisem, vzdy ma to bavilo. Ale muz o tom nevie, nechcem aby to vedel, narusilo by to doveru. Divim sa tvojmu, ze ti to toleruje. U nas by to bol koniec

zuzana76
Včera o 07:09

@janulka2900 zamiluj sa znova do manzela, naznac mu, ze potrebujes zaujem, nech ta pozyva na rande, kupi obcas kvety, prekvapi ta nejakym zazitkom, aj ty jeho, s novym by to po case bolo take iste, zase by si hladala vzruso inde. Ked budete spolu castejsie, nebudes mat cas na blbosti.

akodoma
Včera o 07:15
@eugen777

@janulka2900

Nic take ako kamaratstvo muza a zeny neexistuje.
To len zeny si nahovaraju,ze sa s nimi muzi kamaratia.
Ze maju co ponuknut do kamaratstva.
Zaujimava je ale jedna vec.
Cim krajsia zena,tym viacej kamaratov moze mat.
Cim skaredsia zena,kamarati sa nezjsvuju,dokonca nikdo z muzov nema zaujem sa kamaratit.
Ale niekde vnutry,hlboko vnutry vedia pravdu,min.niektore.

Muz sa realne nevie zo zenou kamaratit preto,ze temi,ktore sa v kamaratstve medzi muzmi preberaju su sport,investovanie,cinky,sexualne zazitky atd
Muzske temy
Temy,ktorym zeny nerozumeju a nemaju cim obohatit diskusiu.

Takze si len dvihas ego,hladas unikovu cestu,milenca,potencionalneho noveho partnera.

Takyto pristup vlastnej partnerky by som nezniesol a zakazal.Okamzite.

@eugen777 Ja teda som muž, ale slovo "zakázal" ma rozosmialo 🙂 a aj to kategorizovanie, ja som napríklad mal istý čas lásku, ktorá bola zdatná programátorka (vyštudovaný IT na matfyze), často sme rozoberali nejaké problémy v C++, bežne som sa s ňou bavil o zimných športoch, ktoré sme obaja aktívne sledovali v TV, podobne aj napr, Tour de France a len na okraj, je to dodnes krásna a sexi žena.

Čo sa týka kamarátstva medzi mužom a ženou, nie je všetko čiernobiele a môže existovať, buď po tom, ako prešla prvotná zamilovanosť, alebo funguje len sympatia (rozumejú si v témach, ale nie je tam nič fyzické, lebo muž, alebo žena, ideálne navzájom sú mimo rámcov fyzickej príťažlivosti)

K písaniu s inými mužmi, ženami: Vždy je to individuálne, pre niekoho je to neprijateľné a zrada, pre iného je to možno šanca udržať si psychické zdravie, hlavne pri dlhoročných stereotypných vzťahoch. A ak sa autorka vyjadrila, že manžela nemiluje, tak jednoznačne jej chýba emočná blízkosť a hľadá hranicu medzi tým ako ostať v manželstve a byť vnútorne šťastná.

Strana
z2