Je trápne byť na zoznamke?
Ženy,máte niekto pocit,že to je trápne byť na online zoznamke,kde vás môže hocikto vidieť, kto vás pozná, kolegovia z roboty a podobne. Keď máte veď 30+, keďže do barov už veľmi nechodíte, ostatné kamarátky sú vydáte majú deti...a reálne či ste stretli aj normálnych mužov?
kľudne aj učiteľka... prečo by sa aj ona nemohla zoznámiť..😉
Tak podla mna sa tam zoznamit neda, iba ak vynimky.
@monsterablue prečo policajtka? Kopu policajtov je na zoznamke
Je. Ale asi je to dobou,dole vodou ide všetko.
No.. Keby nebolo zoznamky, tak tazko by som spoznala svojho manzela, zijuceho o 50 km dalej 😀
trape je nemat dlhodoby vztah do 30r. Riesit karieru a potom vyplakavat.
Ćlovek je individuálna bytosť.
Dnes je to úplne bežná vec 😉
Ja mám 32 a tiež som tam 😁
1. je to v pohode byt na online zoznamke
2. Napr tinder ponuka v premiovom clenstve funkciu, vdaka ktorej ta uvidia iba ti ludia, ktorych si ty najprv oznacila, ze sa ti pacia... takze sa vies vyhnut znamym a kolegom
3. k normalnym ludom na online zoznamke - uprimne si myslim, ze vacsinou tam su ludia, ktori maju nejaku vadu (cokolvek od nizkeho sebavedomia, prehnanych ocakavani od potencialneho partnera, suknickarov, az po manzela/manzelku doma). Ale pri troche stastia natrafis aj na normalnych ludi. Osobne poznam vela ludi, ktori si takto nasli manzela, manzelku 🙂
Toto som napísala k inému príspevku o zoznamke skopírujem
...
Poviem ti môj osobný názor, nech sa nikto neurazí, mne to príde podradné a vysvetlím prečo.
To čo písala, že tam chodia ľudia ktorí si nevedia nikoho v reálnom živote nájsť je pravda. Prevažná väčšina ľudí tam je kvôli tomu že kompletne zlyhala v reálnom živote nájsť si niekoho, a teda sú tam prevažne úchyli, čudáci, asociálny introverti, zakomplexovaní a všelijako inak psychicky narušení ľudia a hľadať normálneho je hľadať ihlu v kope sena. Stojí to veľa času a nestojí to za to.
Prv zoznamky neboli a ľudia sa nemali problém zoznámiť v reálnom živote, ísť von socializovať sa a skúšať tak. A každý si našiel a žiadne zoznamky na to nepotreboval. Zoznamky sú o povrchných atribútoch, súdiš podľa fotky, krásy, v reálnom živote ľudia vyberajú prostredníctvom srdca nie očí.
Poviem ti pravdu, 99,9% normálnych ľudí zoznamky odmieta a nikdy by tam nešiel hľadať ani len kamaráta. Normálny zdravý ľudia sa pohybujú v rôznych sociálnych kruhoch ako priatelia, práca, atď..kde si hľadajú svojich partnerov podľa sympatií a vnútorného pocitu že je to ten pravý. Normálny zdravý ľudia na zoznamky teda v 99% nechodia.
Ak si normálny zdravý človek, pochopíš že hľadať tam to jedno percento je úplne zbytočné a premárnený čas, a poznám veľa ľudí, ktorí tam roky hľadali niekoho normálneho, chodili na veľa stretnutí, skúšali a výsledky množstvo škaredých skúseností, krátkodobých vzťahov s nepekným koncom, alebo sexuálne úlety po ktorých sa to hneď skončilo..mala som sesternicu ktorá takto zoznamkovala roky za cieľom si nájsť skutočný vzťah a lásku ale aj po rokoch bola stále sama len zbierala sklamania a traumy a nakoniec to zrušila a našla si niekoho v reálnom živote. Na zoznamky by už nešla.
Zoznamka je roj pre osoby s poruchami a osobnými problémami kvoli ktorým sú sociálne nejak vylúčení alebo izolovaný a preto sú na zoznamke, nikto ich v reálnom živote nechce tak skúšajú oblbovať na zoznamke. Väčšinou také typy sa tam objavujú ktoré stále prechádzajú z jedného vzťahu do druhého a kedže sú narušení nedokážu vytvoriť nejaký reálny vzťah s nikým, čiže majú dlhú históriu krátkodobých vzťahov, niekedy plus s rozvodmi, alimentami, súdnymi spormi.
Nespočetne veľa zlých skúseností z prvej a druhej ruky ma presvedčilo že akákoľvek zoznamka nie je miesto pre normálnych ľudí a je to prirodzené, ľudí nehľadáme očami a cez písmenká, výšku, šírku, farbu očí, koníčky ani cez podobné koniny ale cez srdce a pocity.
...
Skús proste hľadať v reálnom živote naša predchádzajúca generácia nemala internet ani zoznamky, ani cestovať nemohli, a každý si nejako našiel, aj keď len z vedľajšej dediny a mali sa radi aj po 50 rokoch manželstva. Choď von, s kamoškou, sama, socializuj sa a stretneš.

Momentálne sa nikde ani nedá inde zoznámiť. Je väčšia pravdepodobnosť zoznamka ako v zoznámenie v bežnom živote.