Je v poriadku stretávať sa s dvoma mužmi naraz?
Ahojte. Stretávam sa s jedným chlapom a akosi stále neviem na čom som. Akosi sa nevie rozhýbať. Myslíte si, že je to pohode kebyže sa stretávam s 2 mužmi naraz? Však nie som vo vzťahu. Je to podľa vás morálny problém alebo ako nezadaná je to úplne v poriadku kebyže sa stretávam s 2 chlapmi s každým v iný deň? Potom by bola šanca na vzťah bola určite vyššia.
Ja som to nedokázala. Hlavne kvoli sebe.
Určite do toho choď, nečakaj kým sa jeden rozhýbe
No pokiaľ sa nejakú dobu stretávate a nič z toho nie je, tak z toho asi ani nič nebude. Takže kľudne sa stretni s tým druhým a keď sa ti bude páčiť, tak s prvým sa už nemusíš stretnúť.
Tak sľúbili ste si vernosť? 😃 Ja som to v určitom bláznivom veku robila tiež 🙊🙂
Uplne v pohode....
Pokiaľ by šlo o iba kávu, v pohode. Pokiaľ by tam už boli bozkávačky, tak určite nie.
ako daleko zaslo to vase stretavanie. Ak sa uz drzite za ruky, su v tom objatia a bozky tak urcite to uz nie je v poriadku. Tebe by sa tiez nepacilo, keby sa stretaval zaroven s inou babou. A ked vidis, ze po urcitom case to nikam nevedie tak nebud svina a normalne na rovinu mu to povedz nech mate v tom obaja jasno.
sranda, ze keby autorka napise, ze sa stretava s chlapom ktory sa stretava este s jednou tak by tu vsetky pisali ze : blikali by mi kontrolky, red flag :D ale toto je v pohode, ved sa len stretavaju :D
🤣🤣🤣🤣 ďalšia 🥱, úplne je to super. 😂😂😂😂, aj s ďalšími desiatimi
Je to vzťah? Alebo iba platonicke spoznávanie sa? Ak si nikomu nič nesľubila a nie je to oficiálny vzťah je to iba na tvojom rozhodnutí, a teda kľudne môžeš a nepotrebuješ to ani odobriť od žien na MK

Prepáč, teraz budem úplne ironická. Však asi aj tento muž sa naraz stretáva s dvoma. Je to pre teba v poriadku?