Je v poriadku stretávať sa s dvoma mužmi naraz?
Ahojte. Stretávam sa s jedným chlapom a akosi stále neviem na čom som. Akosi sa nevie rozhýbať. Myslíte si, že je to pohode kebyže sa stretávam s 2 mužmi naraz? Však nie som vo vzťahu. Je to podľa vás morálny problém alebo ako nezadaná je to úplne v poriadku kebyže sa stretávam s 2 chlapmi s každým v iný deň? Potom by bola šanca na vzťah bola určite vyššia.
No pokiaľ sa nejakú dobu stretávate a nič z toho nie je, tak z toho asi ani nič nebude. Takže kľudne sa stretni s tým druhým a keď sa ti bude páčiť, tak s prvým sa už nemusíš stretnúť.
Pokiaľ by šlo o iba kávu, v pohode. Pokiaľ by tam už boli bozkávačky, tak určite nie.
ako daleko zaslo to vase stretavanie. Ak sa uz drzite za ruky, su v tom objatia a bozky tak urcite to uz nie je v poriadku. Tebe by sa tiez nepacilo, keby sa stretaval zaroven s inou babou. A ked vidis, ze po urcitom case to nikam nevedie tak nebud svina a normalne na rovinu mu to povedz nech mate v tom obaja jasno.
sranda, ze keby autorka napise, ze sa stretava s chlapom ktory sa stretava este s jednou tak by tu vsetky pisali ze : blikali by mi kontrolky, red flag :D ale toto je v pohode, ved sa len stretavaju :D
Je to vzťah? Alebo iba platonicke spoznávanie sa? Ak si nikomu nič nesľubila a nie je to oficiálny vzťah je to iba na tvojom rozhodnutí, a teda kľudne môžeš a nepotrebuješ to ani odobriť od žien na MK

Prepáč, teraz budem úplne ironická. Však asi aj tento muž sa naraz stretáva s dvoma. Je to pre teba v poriadku?