icon

Je vekový rozdiel 25 rokov vo vzťahu problém?

2. apr 2024

Čo by ste si pomysleli o takom vzťahu? Žena je tá mladšia, ona 25, on 50. A sú s tým v pohode a podporujú to aj rodičia toho muža, i súrodenci, dokonca aj rodina tej mladej.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mirage
2. apr 2024

@egonsk nemusis sa potit, ved to je v poriadku, ja len, ze kde beries taku istotu o intimnych detailoch v cudzom vztahu.

erikavesela
2. apr 2024

@sheila121 ved cista laska🤣🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
2. apr 2024

@sheila121 tak to ano...na taku cistu lasku som zabudla🤣🤣🤣

egonsk
2. apr 2024

@oli18 asi ta sklamem, ale zdravy chlap, ktory neberie lieky ktore by mu vedlajsim ucinkom ovplyvnili potenciu a libido, tak dokaze aj v 75tke mat sex aj 3x tyzdenne bez pouzitia liekov na potenciu. Ked nikoho takeho v okolo nemas, alebo o tom nevies, to este neznamena, ze taki niesu.

candii
2. apr 2024

Čo si, čo si. V takom obrovskom vekovom rozdiely to nemôže fungovať resp. len na chvíľu.

hsjdudhdbd
2. apr 2024

@pribinak ale prosim ta a naco by som pisala co bude za 10rokov vsetci to vieme a vedia to aj oni a ked ona preziva snim stastie tak mne to moze byt fuk ja len pisem na margo toho ze to jednoducho klape aj s vekovym rodielom a do kedy to uz musia ratat stym obaja i ked mozno teraz to nechcu vidiet ;) a mne je to tak jedno

zobaka
2. apr 2024

že dedo si prisiel na svoje a ona bud ide po peniazoch, alebo jej chybal otec

rozculena
2. apr 2024

nechápem,čo je teba do toho.

ktochytavzite
2. apr 2024

Za mna to je riadna perverzacina.Som zvedava ci jo mlada doopatruje na starobu.

ktochytavzite
2. apr 2024

@veklipo tak ale s nim aspon ostala,onedlho mu bude dobrou opatrovatelkou.A co jej chce inak stihat?Ludia sa aj povahou menia k horsiemu v starobe,su to take male deti,nejde len o vitalitu ale aj povahi,stari ludia su skriepni a zamerani na seba.Aj hlava senilnie.

dzejny656
2. apr 2024

Ahoj, ja prispejem skúsenosťou z mojej rodiny. Mali sme tam pár s takým rozdielom, vyzeralo to, že sa naozaj ľúbia (on nebol bohatý ani nemal majetky, takže ona s ním pre peniaze nebola). Zobrali sa, majú dokonca dve deti, ona je mladá žena, takže deti prirodzene chcela a on súhlasil. Teraz má on po 60, ona krátko po 35 a odišla od neho. Nechce už žiť s dôchodcom, on začal mať rôzne zdravotné problémy, vyzerá staro, nestíha jej. Našla si mladšieho, asi nikto z rodiny sa jej v podstate nečuduje. Ona je len o pár rokov staršia odo mňa a ja si teda fakt neviem predstaviť žiť s pánom vo veku môjho otca. Smutné je, že ostali dve ich deti bez rodiny :(
Takže môj názor, teraz to pokojne môže klapať a aj ďalších 10 rokov tiež. Ale potom už s veľkou pravdepodobnosťou nie.

ktochytavzite
2. apr 2024

@egonsk to si asi ty ten stary a mas tu mladu,ked vies take detaily,nonmozno tomu 70r sa postavi tak raz za rok😃😅

mirage
2. apr 2024

Mam 44, nechcem pri sebe niekoho, kto ma 70 rokov.. ako moj otec.. och.

oli18
2. apr 2024

@egonsk ja sa v tejto vekovej kategorii pohybujem, takze info mam tiez zarucene😉

tramtada31
2. apr 2024

Mala som dve kamaratky a takýmto partnerstvom a teda po rokoch sa rozišli. Obaja starší muži boli už len domasedi a kamaratky si chceli uzivat a chceli zit.

hefo
2. apr 2024

@egonsk V 75-ke je až takto "zdravý" snáď jeden zo sto. Inak má v tom veku každý už niekoľko viac či menej vážnych diagnóz.

oli18
2. apr 2024

@bessie12 napis, ked budes mat 43 a on bude 65rocny dochodca.

bessie12
2. apr 2024

@oli18 myslis, ze bude na tom zle ? Skor si myslim, ze ja na tom budem este horsie. Uz teraz mam bolesti chrbtice, krize, kolena, pravy bok, bolesti hlavy takmer denne a nemam energiu takmer na nic. Pridem z prace a idem spat. A to mam len 30tku na krku a uz si pripadam ako stara babka. Lieky proti bolesti su mojim najlepsim priatelom 🤷‍♀️ on neuziva nic. Len raz za uhorsky rok voltaren, ked ho zaboli chrbtica z prace.

baska774
2. apr 2024

Chod do toho AK vies ze nechces deti medzi mnou a partnerom je 30 rocny rozdiel nelutujem aj ked zo zaciatku sme sa obaja bali co na to ludia a je fakt ze vacsina parov s takym vekovym rozdielom to nakoniec vzda koli okoliu na co sa tiez priprav budes automaticky zlatokopka a on senilny alebo on uchyl alebo ty uchylacka ALE rozmyslaj srdcom ja to rozhodnutie nelutujem a na rozdiel od rovestnikov si ho vazim

mirage
2. apr 2024

@bessie12 tak v 30tke sa takto citit je vynimka.

hsjdudhdbd
2. apr 2024

@pribinak pisala som komentar zmazal sa mi ˇˇˇ ako ja pisem na margo toho ze ci to funguje alebo nie pozri te sa oni sa teraz nepozeraju co bude za10rokov urcite si to uvedomuju ziju pre tento moment aj ked mate 3rocny rozdiel za 10rokov mozete ovdoviet ochoriet a je po vsetkom zivot je nestabilny a mate ho len jeden ked som stastny v niecom a iny nie preco by mal vlovek zit podla nszorov inych keby smw zili podla toho ako nam druhy hovoria ani si ten zivot neposkladame kazdy ako to citi

bessie12
2. apr 2024

@mirage takto sa citim uz niekolko rokov. To nie je len teraz. Len cim som starsia tym je to horsie.

svetlonos
2. apr 2024

Naucila som sa nehasit co mna nepáli. Poznam 2 taketo páry. V jednom mala kamoska tych 25, taka mala kudrnata princezná, zlata. Mohla si vyberat. Vybrala si - v tej dobe jedovateho zahradneho "stareho" trpaslika. Boli sme kolegovia a po 2 mesiacoch sme ho nenávideli, ona by ho bola roztrhla najradšej 😁 Ked vyslo na javo casom, ze sa dali dokopy, nechapali sme. Z jedovateho trpaslika sa stal vesely stastny muž, laskavy, starostlivý 🙂 Do dnes sme (ostatni kolegovia) molo prekvapený z jeho zmeny a trvania vztahu. Minuly rok mali svadbu. V rodine mame tiez taky pár, zena 45 a muz 64, svadba pred dvoma rokmi deti nebudu mať.
Co si o tom myslim? Nic... už. Su svojpravni, spokojni, stastni a co bude o 10 rokov? No veru neviem, mozno tušim - no nie je to moj zivot. A radsej par rokov statni ako ufrflany a sam.
Ja osobne vidom problem v tej starobe. Nie kazdy 75 rocny clovek je fit i ked cest vynimkam. Ved kazdy nech zvazi podla seba, kazdy nech zije svoj zovot. Naco riesit, co si ini pomyslia?
Nech su sťastni dlllho. Ok, keby to bola dcera, bolo by to, no musela by som si zvyknut. Ale zas lepsi dobry 50 rocny ako rovnako stary a hovädo.

portret7
2. apr 2024

Ak by sa jednalo iba o milenecky vztah, tak by som si povedala ok, asi by som sa ani nezamyslala… v pohode… ak by sa jednalo o vazny vztah a mne blizku osobu - tu zenu, tak by som taky vztah nepodporovala… samozrejme su dospeli, respektovala by som ich rozhodnutie… ak by sa jednalo o moju dceru, sestru - tak by to respektovanie bolo pre mna velmi tazke a urcite by som nadsena z takeho vztahu nebola.

simulienka2207
2. apr 2024

Za mňa len 3 slova... Otec a dcera.

matkahelka
2. apr 2024

40 a 50 r.chlapi su najviac sexi (vyzorom, skusenostami, zabezpecenim, atd). takze je uplne pochopitelne, ze sa na ne mlade baby lepia. a aktualne mi to pride ako nejaky mor, lebo ked som ja mala 25, uz aj 35 rocny bol stary a ani by sme o neho nezavadili okom, nie to nejaky 50-nik. a teraz je to akysi chory trend. mam susedu, co ma dceru vysokoskolacku, frajera ma rovesnika a vacsina jej spoluziacok ma prave 40 plus akoze frajerov. rozvedenych, zabezpecenych, co chytaju druhy dych. mlade cele vlhke, ze sa mozu vyvazat na drahych autach a ze vyuzivaju benefity zabezpeceneho chlapa. z kratkodobeho hladiska funguje u oboch- on sa vytrtka na mladej, ona si uzije jeho peniaze. z dlhodobeho hladiska uplne mimo, pretoze chlapi vo vseobecnosti starnu rychlejsie, dozivaju sa v priemere o 8 rokov menej ako zeny, takze v 50-ke ma zena takmer istotu, ze bude vdovou. a teda, ak si urobia deti, to chcem vidiet toho 60-nika, co v noci bude vstavat k dietatu, alebo bude denne behat za rocnym dietatom. uplne sci-fi. a ak je s tym rodina niektorej zo stran v pohode, tak zo zistnych dovodov- zo strany mladej preto, ze o nu bude financne postarane a zo strany chlapa, ze ho bude mat kto o par rokov krmit a menit mu plienky.

matkahelka
2. apr 2024

nedavno nejakej nasej byvalej misske zomrel 65rocny manzel. nejaky rusky velkopodnikatel. nespomeniem si na meno. ona ma cosi po 30, mali 3 deti. mne bolo trapne aj za redaktorku, ked v clanku stalo "zostala sama s 3 malymi detmi necakane."

gabrm
2. apr 2024

@autor
Tiež si neviem predstaviť,čo by ma mohlo priťahovať na žene,ktorá má raz toľko rokov ako ja. V 20tich rokoch možno,aj to len na "na starej p.či dobre sa cvičí" ale na nejaký vzťah určite nie neviem si predstaviť v tej dobe prísť niekam so 40 ročnou frajerkou. No a teraz by musela mať skoro 100rokov,tak to tiež neviem prečo by som mohol chcieť takú ženu,keď ja už ani peniaze nepotrebujem .. 🤔