Je vekový rozdiel 25 rokov vo vzťahu problém?
Čo by ste si pomysleli o takom vzťahu? Žena je tá mladšia, ona 25, on 50. A sú s tým v pohode a podporujú to aj rodičia toho muža, i súrodenci, dokonca aj rodina tej mladej.
@pribinak a možno aj obaja. Veď je to rozdiel jednej generácie. Chápem, že 50ročnému asi ,,dobre padne,, mať v posteli 25 ročnú ale opačne, čo z toho má tá 25 ročná? Neviem čím ju očaril v podstate niekto, kto už môže mať aj svoje vnúčatá.
Ked su svokrovci rovesníci so zaťom mi to príde smutné. Voci tomu dievcatu/zene....
@ktochytavzite ako pausalizovat ? Ja píšem o sebe a nie o druhých. Keby som mala ísť s každou prkotinou k lekárovi, tak som tam častejšie ako na klavíri. Už som s bolesťou chrbtice bola u lekára a dostala som hlavne paracetamol 🤷♀️ myslíš, že ja budem mat trpezlivosť na takého veci ??? Viem aká som povaha a bude to veľmi ťažké sa ovladat a nevybuchnut od nervov z tolkeho vysvetľovania a ukazovania, kriku detí, bordelu v domácnosti atď... Moj snubenec už vychoval 2 deti. Skúsenosti má viac nez dost. Navyše ma vacsiu trpezlivosť ako ja. Nie všetci starí sú takí ako popisujes. Taky môžu byť aj mladí 🤷♀️ Takže nehadz všetkých do jedného vreca.
@ibatanecnica Tak 50-ročný muž môže očariť šarmom, vystupovaním, ale predovšetkým voči 25-ročnému napríklad spoločenským postavením alebo majetkom.
Nie, že by som taký vzťah odporúčal (podľa mňa je najlepšie, keď sa vezmú dvaja rovnocenní v podobnom veku a všetko si takmer od nuly vybudujú spoločne, nie že žena príde s holou riťou a jedným kufrom do kompletne vybudovanej domácnosti), ale starších mužov atraktívnych pre mladé ženy je pomerne dosť, v opačnom smere je Macronov minimum...
@tramtada31 ja mám tiež zopár kámošiek takých. ALe s jednou som tak viac v kontakte, žijú spolu ale ona má aj vzťah pomimo, predsa len 50 ročná má ešte nejaké potreby a on 70+ už nie. A ďalšie sú tiež rozvedené.
V pohode, ak to im vyhovuje...pre mňa osobne by to už bolo veľa.
@bessie12 tak ked ty pises o sebe ako o babke tak ti tvoj aj vyhovuje,mladsiemu by si nestihala.
ked vychoval ok ale v akom veku?Teraz uz nie je taky hravy ako byval ale to je normalne. Sporty to nie je take narocne ani pre 50 ale trpezlivost a vychova to je ina vec casom z toho ubuda.Aj nocne vstavanie a pod inak ti pomoze rovesnik ako 50-70 rocny.Na to uz vatsina muzov nema nervy a ani trpezlivost
A hlavne ta mladost sa vytratila som nevidela blbnut este 50,60,zato mladi rodicoa su este taki blaznivejsi.Su menej precitliveni,neprezivaju tak veci,su im viacej ukradnute sople a bezne babality ako tymto starsim rodicom.
@ktochytavzite na toto trpezlivosť a nervy nebudem mat ani ja. Meniť plienky detto. Už teraz ma z toho napína. Lenze nebudem mat na vyber, ked budu deti. Pre neho to nie je žiaden problém. Na túry a športy som nikdy nebola. Ja som skôr domased. Keď ideme na vylet, tak maximálne pozrieť nejaký zámok/hrad ci jaskyňu. Aj keď rád by videl naše Tatry, ale na toto ja nie som.
Mam kamaratku, ktorej manzel bol od nej o 22 rokov starsi a mala krasne manzelstvo, v ktorom bola velmi stastna. Zial, uz je 2 mesiace vdova a tazko to nesie. Velmi sa milovali
@ibatanecnica ano, aj tá jedna kamarátka to istý čas takto riešila, mala 46, vyzerala v pohode, tak chodila randiť poza jeho chrbat, dokonca s mladšími muzmi.
@tramtada31 ja neviem čo očakávajú od tohto vzťahu obe strany. 25 rokov je rozdiel jednej generácie. A vek nie je len číslo, ako sa nám mnohí snažia nahovoriť
@ibatanecnica podľa mna sú zo začiatku vztahu oblbnutí hormónmi a nevidia dopredu. Ale tiež je to vzdy lotéria. Poznam dvoch bratov, jeden mal v 60tke rakovinu a už obmedzený zivot a jeho brat si chodil v 70 ešte do rakuska bicyklovať.
@tramtada31 tak aj keď je vitálny aj tak je pre takú 45tku starý. Neviem si predstaviať žiť s niekým kto je vo veku môjho otca. To nie je iba o bicyklovaní. Ale 25 rokov je dosť, telo chradne, aj psychicky aj fyzicky. Nech robí človek čokolvek. A ak chce žena ešte ,,žiť,, baviť sa, 70tnik s ňou určite nebude držať krok, cestovať, aktívne žiť. A nielen z času na čas niekam ísť
@bessie12 len v mladsom veku ke aj otec viacej otvoreny inym veciam a jre ako 59-60r to uz s nim taka zabava nie je(co sa deti tyka)Moze byt akcny a nemusi mat zdr problemy ale pri detoch ten rozdiel vidno.Hlavne teraz ked ked kazde dieta lyzuje,plave a pod.V 60 toe s 6-10r asi sa horsie bude luzovat niekde v Alpach ako s takym 30r otcom.Aj riziko padu je vyssie a predsa kosti krehkejsie.
@ktochytavzite lyžovať? To u nás nehrozí 😁😁 ani jeden z nás nelyžuje. Keď dieťa bude chcieť, tak prosím. Od toho sú inštruktori, aby ich naučili. Plávať tak isto. Ja plávať neviem a ci môj muž vie, tak to netuším. Bicyklom do prace bez problémov pôjde (cca 20 km ) a ja nie. Nemám na to, aby som išla na bicykli takú dlhú trasu. Mne vadí, ked musím prejsť cca 750 m od zastávky do práce a naopak. Len ma nohy z toho bolia.
@lonely66 neviem či má jej partner už nejaké deti ale môe sa stať, že po narodení zistí, že to nebol až taký dobrý nápad, keď bude v 55tke riešiť choroby, škôlky a môžu začať problémy už vtedy. Nevyspatý, unavený, podráždený, žiadny kľud. Ja by som tiež veľmi zvážila ako ďalej s partnerom v jeho veku
@lonely66 vsak toto, ze cim je clovek starsi tym je to horsie. Mam taky pocit, ze aj ked bude mat 70 rokov, tak stale bude na tom lepsie ako ja 🙈 vsetko ukaze az cas. Teraz sa tesime na svadbu, ktorej pripravy su uz v plnom prude. Cela jeho rodina sa tesi a moja mamina tiez. Inak tie zdravotne problemy su este z mojej byvalej prace a lepsie to uz bohuzial nebude.
Je to každého osobná vec.
@sheila121 opýtame sa ťa keď budeš mať 50 rokov čo na tebe môže niekto vidieť 🙂
Takéto vzťahy sú cudne a chore, chlapi sú rozvedení s odrastenymi deťmi a vidia, ze im staroba klope na dvere, tak chytajú posledný dych, aby si ešte užili. Lebo však, ktorý 50 ročný by nechcel, aby na ňom skákala o generáciu mladšia. A ženy, co sú s takými chlapmi sú jednoducho vypočítave, lebo vo väčšine prípadov nemajú ani kariéru, ani vysoký príjem, ani vlastne bývanie, tak sa zavesia na dedka a užívajú výhody zabezpečeného partnera. Rodiny, ktoré s takými vzťahmi súhlasia sú krátkozraké a tiež pozerajú len na výhody pre toho svojho- o dcerusku bude postarané a chlap nezostane sam. Môj svokor je lekár a pred rokmi mali u nich na oddelení kolegu,lekára, rovnako starý ako môj svokor. co sa dal dokopy so sestrickou čerstvou 30 ročnou. Ona po ňom cielene išla, odkedy na oddelenie nastúpila. Všetci to videli ako sa na neho lepila. On rozvedený, nešťastný, rýchlo sa dal oklamať. Všetci si klopkali na čelo, upozorňovali ho, ze u nej je to z vypocitavosti, ale on si nedal povedať, ešte bol hrdý ze ho taka mlada chce a pritom sa mu všetci za chrbtom smiali. Ona rozvedená s dieťaťom, bývajúca u rodičov. Rýchlo ho zbalila, nasťahovala sa k nemu. Predtým brala všetky sviatky, nadčasy, aby mala vyššiu výplatu, potom už zrazu ani sviatky ani nadčasy nepotrebovala, lebo žila s nim, bývanie mala zadarmo, dotoval ju finančné, chodili na dráhe dovolenky, kupoval jej šperky, jej dieťa chodilo na súkromnú školu. Neviem už ako dlho boli spolu, par rokov. potom sa začalo suskat, ze ma ona milenca, lebo on 60 ročný už veľké výkony v posteli nerobil. Svokor sa častokrát smial, ze sa im stále sťažoval, koľko ona chce sexovať, ze ju musi robiť vybratorom, lebo inak už nemohol. Oni sa z neho smiali, ze oni po 60ke co majú doma 55-60 ročne manželky nemajú také problémy. V tomto je príroda spravodlivá, len chlapi si myslia, ze ich sa to týkať nebude. Ona si potom nasla milenca a on to aj vedel. On bol do nej strašne zamilovaný. Zaplatil jej aj plastiku pŕs. Presne už neviem koľko s nim bola 10 možno 12 rokov. Oni mu všetci hovorili, ze bol slepý, lebo ona len potrebovala niekoho, aby nemusela bývať u rodičov, aby mala vyšší finančný štandard, aby jej dieťa vyrástlo a potom ho nechala a nasla si vekovo rovnakého. Vydala sa zaňho a ešte s nim mala aj dieťa. Ona to tak aj s tým lekárom ukončila, ze sorry zamilovala som sa a chcem ešte dieťa. A ked ju prosil abysas nim nerozchadzala tak mu povedala, ze ona toho druhého, co ho miluje už mala neviem už ako dlho, mesiace. Také vzťahy sú krátkodobého charakteru lebo príroda je spravodlivá a generácia vekoveho rozdielu sa oklamať nedá. V 50 ešte chlapi sú zdraví, vitalni, sexuchtivi, po 60 to už ide rýchlo z kopca dole. Moja sesternica ma "len" o 14 rokov staršieho muža a veľmi ľutuje, ze si od mamy nedala povedať a založila si s ním rodinu. Ako sa blíži on k 60 tak už je to taky uhundrany dedo, všetko mu vadí. Deti majú ešte relatívne malé, jeho všetko otravuje, všetko mu vadí, deti kričia, vždy sa zoberie a ide do lesa, lebo on ten vreskot nebude počúvať. Keď urobia bordel, on vrieska, ze je bordel, ze sa od nich odsťahuje. Moja sesternica už viackrát povedala, ze ona s nim bude len dovtedy, kým deti nebudú staršie a potom čau. A že dúfa, ze ju neporazí z neho dovtedy.

@bessie12 To nemozes podla seba takto pausalizovat,ty asi budes mat zdravotny problem ktory riesis namiesto navstevou lekara alebo fyzioterapeuta,ci cvicenim liekmi.Nvm si predstavit raky velky vekovy rozdiel,hlavne ked pridu deti,ti muzi starnu a sa im tak nechce,nie au hravi ako mladi otcovia.Nie je to len o tom ci je niekto fit,niekto ako ten tvoj moze byt cely zivot takyto nervozny typ.Ale to neznamnea ze ma troezli ost ma deti,ze sa mu chce s nimi chodit po kruzkoch,vylety,dovolenky,ucit lyzovat,bicykkovat,malovat a tieto veci ktore su unavujuce.Ja som toez fit ale vekom na taketo aktivity s detmi uz nemam taku trpezli ost aku by som mala v 20tke.Stary chren uz nema tie endorfiny ze zo zivota si robi aj zabavu,ze sa vie blazniat este s dermi a ucit ich.A bohuzial-stari ludia su ako deti,ta povaha sa meni,su viacej zamerani na seba,vztahovacni robia nelogicke veci obcas.Cize 25 a 50 no to on iny perverzak a ona poxhybujem ze ho casom nevymeni.