icon

Je vekový rozdiel 25 rokov vo vzťahu problém?

2. apr 2024

Čo by ste si pomysleli o takom vzťahu? Žena je tá mladšia, ona 25, on 50. A sú s tým v pohode a podporujú to aj rodičia toho muža, i súrodenci, dokonca aj rodina tej mladej.

Strana
z4
milovnickakvetov
3. apr 2024

@lonely66 máš pravdu, neverila by som. ani neverím. Páry to myslia úprimne? Dokedy? do času, kým sa ten vek naplno neprejaví, nie, naozaj neverím, ze nejaká 50 ročná bude celá šťastná s takmer 80 ročným.

bessie12
3. apr 2024

@lonely66 dakujem. Pevne verim, ze vsetko bude dobre. Nerada myslim negativne. Tej negativity som vo svojom zivote zazila viac nez dost. Tak sa vzdy snazim mysliet pozitivne, aj ked nie vzdy sa to da 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
3. apr 2024

@lonely66 existuje mnoho parov, ktore to myslia uprimne? skutocne? kolko 30-nicok by chcelo nezabezpeceneho 50 plus, pracujuceho vo fabrike za 1200€ brutto? sama tomu nemozes verit. nebudem pisat nicky (aj ked ich viem), su tu na MK min.3 take, ktore maju o generaciu starsich a v podobnych diskusiach na pohodu priznavaju, ze ich chlapi su velmi uspesni podnikatelia a aj vo vyssom veku su fit a dobre vyzerajuci, pretoze nikdy tazko nepracovali a maju cas a prostriedky na to, aby sa o seba starali. jedna z nich tu pisala, ze aj pocas najsilnejsieho covidu boli na maledivach, mauriciu, atd.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
rybicka74
4. apr 2024

Je to ich vec,ich život. A určite nemusí muž sexovať iba za pomoci tabletiek 😁. Ja nemám až taký veľký rozdiel "len " deväť rokov 🤣, ale on má 59 ,ja 50 a priznám sa, že máme spolu sex každý deň 😉. A určite nič neberie 🤣. Sme na seba tak naviazaní, že keď to kvôli pracovným povinnostiam vynecháme, tak potom dobiehame 😃. Proste sme sa našli. A môj drahý si tento stereotyp nevie vynachváliť 😁. Tak držím palce všetkým šťastným s hocijakým vekovým rozdielom 👍

ndrag
4. apr 2024

Pre chlapa to ma len same vyhody, byt muzom, tak by som chcela mladu partnerku. Nemusi sa bat, kto sa onho postara na stare kolena, ked sa prehupne do staroby a vsetkych problemov okolo, partnerka bude este stale mlada a aktivna. Za mna ako za zenu, nie. Jedine, ze by som mala uchylku na starych chrenov, co nastastie nemam.

h2
4. apr 2024

@ndrag Na to by som sa nespoliehala. Keď sa prehupne do staroby a problémov, mladá mu zdrhne s rovesníkom.

natiblaskova
4. apr 2024

Nič.. Medzi mnou a mužom je 20 rokou a vychovávame 3 deti.. 😉Musíš sa asi veľmi nudiť keď riešiš vzťah iních

Strana
z4