Je vhodné dať šancu staršiemu mužovi pri zoznámení?
Ahojte, zoznámila som sa s mužom, ale mám zmiešané pocity. Začnem najprv tým, že ja mám 43 rokov. On má 42 rokov. Poznáme sa cez spoločných známych. Je to vzdelaný, dobre vyzerajúci muž, veľmi príjemný, vtipný a šarmantný, slobodný a bezdetný.
Je z mesta vzdialeného hodinu cesty od môjho mesta = to je prvé také pre mňa mínus. Druhé je, že posledné dva roky bol vo vzťahu s vysokoškoláčkou, keď sa rozišli tento rok, mala 25 rokov. O tom viem, vedela som, že je s mladou babou a teda tu mi blikajú kontrolky. I keď on sám vraví, že si rozumie so staršími, a preto sa s ňou rozišiel, lebo boli hodnotovo niekde inde. Ale.... boli spolu 3 roky... a nezabudol dodať, že bola krásna, to je pravda. Takto úprimne, bola pekná, to áno, ale nie krásna. Videla som ju, ale asi pre 40 ročného muža je akákoľvek 25 ročná baba krásna. Treba povedať, že robí v prostredí, kde sa pohybujú takéto mladé dievčatá...čiže bude v tom prostredí aj v budúcnosti ...
Ďalšia vec, býva s rodičmi, presťahoval sa k nim do domu, predtým býval v meste, vo svojom byte, ale že treba rodičom pomôcť okolo domu, v dome a tak je pri nich. Tu mi žiaľ rozblikali všetky kontrolky, lebo môjho priateľa som nevedela dostať z domu od rodičov a to bol dôvod rozchodu, nie žeby som ho nemilovala.
Takže na jednej strane veľmi fajn človek, na druhej strane príliš veľa ale...
Čo by ste na toto povedali vy? Tu nejde, či by som išla do vzťahu alebo nie, ale či by ste mali o takéhoto chlapa záujem, či by som dávala šancu sa vôbec spoznať. Ja tam mám príliš veľa ale, na druhej strane nechcem sa zbytočne obmedzovať.
Tých ALE je tam príliš, takže sa radšej vrátiť z kratšej cesty.
Takto, my nie sme pár, budeme sa stretávať určite častejšie a rada by som to nechala v priateľskej rovine, rada s ním pôjdem na kávu, pokecám, porozprávam. Áno prejavil o mňa záujem, ale tiež ma nepozná a myslím, že by som mu ani nevyhovovala. Ja som na starších mužov, on je na mladšie dievčatá (obaja sme pomerne dominantní), vzdialenosť nám nepraje a to, že býva s rodičmi, priznám sa, to som nevedela. Ale čo už, divná doba. Ja to ponechám v priateľskej rovine. Len som chcela vedieť, či len ja mám takýto pohľad na veci, či aj iné ženy.
@anonym_autor no mne by vadilo to s tými mladými dievčatami ale to je také blbe v podstate môžete byť šťastní a nemusí sa nič stať, len ja som napríklad žiarlivá a stále by som mala nejaké pochybnosti a to by ničilo vzťah
ja by som nedala šancu chlapovi, ktorý býva hodinu cesty odo mňa, presťahoval sa zo svojho súkromia naspäť k rodičom (rodičom sa dá pomôcť bez toho, aby som s nimi žila v jednom dome, môžem chodiť cez víkendy napríklad) a v podstate "je" na mladé dievčatká. je možné, že sa ti "na diaľku" zdá byť super a keby si ho spoznala lepšie, tak by sa vyrojilo kopu nepríjemností.
@amdornik Sú situácie a vek rodičov, kedy nestačí chodiť raz do týždňa cez víkend. Treba si toto zažiť.
nechaj tomu volny priebeh, ved sa za neho nejdes vydavat
@anonym_autor tak hodina cesty fakt nie moc ďaleko ,povedal že je skôr na staršie a s mladou bol len tri roky ,to že ty hodnotiš inu ženu ako peknú a on krásnu je uhol pohľadu ,asi treba rodičom viac pomáhať ako len občas chodiť
Nechaj ho takej, ktorá nebude na vzťahu s ním vidieť iba chyby
@amdornik Sú situácie a vek rodičov, kedy nestačí chodiť raz do týždňa cez víkend. Treba si toto zažiť.
@zuzanockamt takto, ja som sa starala o rodičov 8 rokov viac menej, mame prestávalo fungovať telo, ocinovi hlava a srdce. Predala som svoj byt v centre mesta, kúpila som si menší hneď pri nich - do minúty som vedela byť u nich v prípade potreby, aby som bola po ruke, keby niečo. Starala som sa o nich, chodila som s nimi na nákupy, ku lekárom, vybavovala som všetko od úradov, pošty, operácií, opráv na byte apd., platila som im šeky, vozila som ich kde bolo treba, bola som pri nich keď nevedeli vstať z postele a boli veľmi chorí. Napriek tomu som mala vlastnú prácu, partnera a vlastný život. Napriek tomu som sa večer vracala k sebe domov, mala som priestor na seba, na vzťah, na partnera, na svoje hobby. Bola som tu vždy pre rodičov, nie však u nich doma. To by ani moji rodičia nechceli a ani ja som nechcela. Dokonca som svojho ocina nosila každý deň do denného stacionára (ráno som ho odniesla, poobede po neho). Viem, čo je to starať sa o rodičov a nie, nemusíš s nimi bývať. Sú opatrovateľsky, stacionáre, odľahčovacie služby.
@zuzanockamt takto, ja som sa starala o rodičov 8 rokov viac menej, mame prestávalo fungovať telo, ocinovi hlava a srdce. Predala som svoj byt v centre mesta, kúpila som si menší hneď pri nich - do minúty som vedela byť u nich v prípade potreby, aby som bola po ruke, keby niečo. Starala som sa o nich, chodila som s nimi na nákupy, ku lekárom, vybavovala som všetko od úradov, pošty, operácií, opráv na byte apd., platila som im šeky, vozila som ich kde bolo treba, bola som pri nich keď nevedeli vstať z postele a boli veľmi chorí. Napriek tomu som mala vlastnú prácu, partnera a vlastný život. Napriek tomu som sa večer vracala k sebe domov, mala som priestor na seba, na vzťah, na partnera, na svoje hobby. Bola som tu vždy pre rodičov, nie však u nich doma. To by ani moji rodičia nechceli a ani ja som nechcela. Dokonca som svojho ocina nosila každý deň do denného stacionára (ráno som ho odniesla, poobede po neho). Viem, čo je to starať sa o rodičov a nie, nemusíš s nimi bývať. Sú opatrovateľsky, stacionáre, odľahčovacie služby.
@anonym_autor vies ,že toto je len tvoj uhol pohľadu a on to môže vidieť inak,majú dosť veľký dom,nerozmýšľal ešte nad tým,že by si kupoval byt ,majú iné vzťahy v rodine
@anonym_autor tak hodina cesty fakt nie moc ďaleko ,povedal že je skôr na staršie a s mladou bol len tri roky ,to že ty hodnotiš inu ženu ako peknú a on krásnu je uhol pohľadu ,asi treba rodičom viac pomáhať ako len občas chodiť
Nechaj ho takej, ktorá nebude na vzťahu s ním vidieť iba chyby
@minenkaa ja ho veľmi rada nechám inej žene. keďže my žiadny vzťah nemáme. Od začiatku vie, že z mojej strany to môže byť iba priateľstvo, nič viac. Veľmi rada s ním budem viesť intelektuálne rozpravy pri pohári vína a rozoberať aktuálnu zmenu ústavy a navrhovaných zákonov v prvom čítaní. Intelektuálne bude naplnený a bude sa môcť na konci dňa vrátiť ku svojej študentke a ja ku svojmu profesorovi 🙂.
@minenkaa ja ho veľmi rada nechám inej žene. keďže my žiadny vzťah nemáme. Od začiatku vie, že z mojej strany to môže byť iba priateľstvo, nič viac. Veľmi rada s ním budem viesť intelektuálne rozpravy pri pohári vína a rozoberať aktuálnu zmenu ústavy a navrhovaných zákonov v prvom čítaní. Intelektuálne bude naplnený a bude sa môcť na konci dňa vrátiť ku svojej študentke a ja ku svojmu profesorovi 🙂.
@anonym_autor tak potom čo riešiš a čo máš stále s tou študentkou
@anonym_autor vies ,že toto je len tvoj uhol pohľadu a on to môže vidieť inak,majú dosť veľký dom,nerozmýšľal ešte nad tým,že by si kupoval byt ,majú iné vzťahy v rodine
@minenkaa jeho rodičia nie sú odkazaní na jeho pomoc, sú úplne v pohode zdravotne - žiadne pohybové ani neurologické, ani onko ochorenie. Toto je jeho pohodlnosť by som povedala. Ale je to jeho vec, ako je komu najlepšie,
@anonym_autor tak potom čo riešiš a čo máš stále s tou študentkou
@minenkaa ona bola jeho študentka 🙂 Ja som zase na tých profesorov skôr.
@minenkaa jeho rodičia nie sú odkazaní na jeho pomoc, sú úplne v pohode zdravotne - žiadne pohybové ani neurologické, ani onko ochorenie. Toto je jeho pohodlnosť by som povedala. Ale je to jeho vec, ako je komu najlepšie,
@anonym_autor no vidíš ,netreba to vôbec riesit s zbyticne hľadáš chyby kde niesu
@anonym_autor Keď vieš, mala by si to chápať. Ja si stojím za svojím názorom. Závisí od vzťahov v rodine. Asi ste ich mali iné ako má on. Chce byť s nimi, je to úplne v poriadku.
@anonym_autor Keď vieš, mala by si to chápať. Ja si stojím za svojím názorom. Závisí od vzťahov v rodine. Asi ste ich mali iné ako má on. Chce byť s nimi, je to úplne v poriadku.
@zuzanockamt ešte raz, nie som v pozícii, kedy potrebujem niečo chápať. Takto si podľa mňa vzťah nenájde, ale to je na ňom. Každopádne my môžeme zostať priateľmi, ja mu to dodatočne ešte vysvetlím.
@zuzanockamt ešte raz, nie som v pozícii, kedy potrebujem niečo chápať. Takto si podľa mňa vzťah nenájde, ale to je na ňom. Každopádne my môžeme zostať priateľmi, ja mu to dodatočne ešte vysvetlím.
@anonym_autor prave som pochopila čo si chcela,aby sme ti pritakali
Študentka a profesor 😁 zaujímavé. Tiež poznám jedného učiteľa, má 53 rokov a zásadne vyhľadáva spoločnosť mladších žien...tak do 40 rokov...na otázku prečo si nenájde ženu v jeho veku, keďže túži po vzťahu a láske, povedal, že je to syndróm učiteľstva 😂 vidí kopu mladých žien denno denne a takú by chcel vedľa seba...zlatý, že chcel...no chcieť môže 😁
ty ho nechces, vidis na nom prevazne zapory a riesis nieco co by aj tak nikkdy nebolo ... tak naco riesis? ja som sa len pozastavila,ako si opisala jeho byvalu - pre neho krasna moze byt pre teba nie-ale nemusela si to tu rozoberat .. mate iny vkus -dalsia kontrolka .. asi ani ty nebudes jeho typ a ktohovie ci ti vobec daval navrhy ,mozno chcel byt len mily ... a tebe sa hned litka zapalili ...
ty ho nechces, vidis na nom prevazne zapory a riesis nieco co by aj tak nikkdy nebolo ... tak naco riesis? ja som sa len pozastavila,ako si opisala jeho byvalu - pre neho krasna moze byt pre teba nie-ale nemusela si to tu rozoberat .. mate iny vkus -dalsia kontrolka .. asi ani ty nebudes jeho typ a ktohovie ci ti vobec daval navrhy ,mozno chcel byt len mily ... a tebe sa hned litka zapalili ...
@ukgirls áno, to mu vysvetľujem, že ja nie som jeho typ. Lebo ma nepozná. To, že sa mu vizuálne a intelektovo páčim, neznamená, že by sme dokázali spolu koexistovať vo vzťahu. Ale veľmi rada s ním budem budovať kamarátstvo. Tak ako s inými mužmi, s ktorými to nebolo na vzťah, ale skôr na dobré priateľstvo. A tak je aj ovca celá aj vlk sýty.
@minenkaa ona bola jeho študentka 🙂 Ja som zase na tých profesorov skôr.
@anonym_autor to je cez všetky ciary
Dala by som
Hodina cesty je nic a ze mal mladsiu ? No a ?
Nevidím jediný dôvod to nevyskúšať. Neboj, ak je to trulo, zistíš to po pár týždňoch. A ešte jedna otázka na teba,. Máš po 40. Myslíš, že si môžeš nejako extra vyberať,? Doteraz nemáš partnera, tak problém bude možno aj v tebe.
Nevidím jediný dôvod to nevyskúšať. Neboj, ak je to trulo, zistíš to po pár týždňoch. A ešte jedna otázka na teba,. Máš po 40. Myslíš, že si môžeš nejako extra vyberať,? Doteraz nemáš partnera, tak problém bude možno aj v tebe.
@anonym_3b3906 mala som partnera od VS, jedneho a toho isteho. Potom po 18 rokoch som isla do vztahu s muzom o 3r starsim, s ktorym som sa rozisla pred 2 tyzdnami 🙂 deti mam.
O com je tato tema? Nepochopila som. Chces len rozobrat ineho chlapa?
O com je tato tema? Nepochopila som. Chces len rozobrat ineho chlapa?
@really8 pytam sa, ci by zeny na MK mali zaujem o takyto typ muza, ktory by nal zaujem o nich. Nic viac.
@really8 pytam sa, ci by zeny na MK mali zaujem o takyto typ muza, ktory by nal zaujem o nich. Nic viac.
@anonym_autor ja nie.
@anonym_autor ak by odmietal odist od rodicov, tak by som sancu nedala.

ja by som nedala šancu chlapovi, ktorý býva hodinu cesty odo mňa, presťahoval sa zo svojho súkromia naspäť k rodičom (rodičom sa dá pomôcť bez toho, aby som s nimi žila v jednom dome, môžem chodiť cez víkendy napríklad) a v podstate "je" na mladé dievčatká. je možné, že sa ti "na diaľku" zdá byť super a keby si ho spoznala lepšie, tak by sa vyrojilo kopu nepríjemností.