Je vhodné gratulovať mužovi k narodeninám?
Mám dilemu, mám známeho, vychádzame spolu dobre, bol to čisto pracovný vzťah. Bude mať narodeniny koncom týždňa, mám mu gratulovať? Sme od seba na 190 km, takže sms, alebo mu viem volať.
No uz len ci mam znamemu gratulovat, by stalo za zalozenie temy 😅
Sms "všetko najlepšie k narodeninám". Nevedela som, že aj na to treba návod.
@januska12323 Dnes už ľudia potrebujú aj návod na to, ako sa napiť vody. Nechápem, ako to mohli celé generácie našich predkov prežiť bez tohto YT tutorialu:
Btw, tato tema je ešte super, minule tu dakto napisal podobnú tému, akurát na A4ku tiež o tom, či má napísať neznamkemu "Všetko najlepšie" na FB :D
"...keď chceš, tak to urob a nepýtaj sa" 😉
To, čo ti tu prispievatelia napíšu nezohladnuje to, čo cítiš (evidentne cítiš, keď ho chceš kontaktovať)
SMSkou nikdy nič nepokazíš... Je nevtierava, nenasilna a prijemca ma 3 možnosti...
- Ignoracia
- Suché Ďakujem
- Prejaviť záujem a možnosť rozšíriť komunikáciu, ak má záujem (ak chce, tak ti sam zavolá...)
Smelo a neboj sa... 😉
Chcem =napíšem, nechcem= nenapíšem. Ťažké že?
@thirstymonk tiež som toho názoru...čistá katastrofa.
Mam plne čreva, ísť ci neísť na Toaletu?? Ja neviem kam speje rozum dnešných ľudí...
Bol to pracovny vztah a ty uz vies kedy ma narodeniny. Co od tej SMS ocakavas? Ja neviem kedy maju narodeniny ludia, s ktorymi mam ine vztahy, nie to este pracovne.
@viestta a ja viem zas o veľa kolegoch, kedy majú narodeniny a teda naozaj sú tie vzťahy čisto pracovne 😅 čiže na tomto nič divné nevidím… ale teda čo chce autorka dosiahnuť ke dobrá otázka…
Predpokladám, že keby si nemala záujem o viac ako pracovný vzťah, nerozmýšľala by si toľko nad tým, proste by si to spravila alebo nespravila 😅 každopádne, nemáš podľa mňa čo pokaziť, ak nemá záujem, poďakuje a bude vybavené, ak má, môže to využiť na nadviazanie konverzácie…
daj si otazku... preco mu chces gratulovat? a odpovedz si, ale pravdivo 🙂
Závisí, aký pracovný vzťah? Kebyže, mám gratulovať k narodeninám všetkým kolegom, no neviem. Niekedy sú aj pracovné vzťahy iné, tak Ty vieš, aký máte vzťah.
nepracujete už spolu,tak načo mu chceš gratulovať?
Toto by ma v živote nenapadlo,ak by som nebola citovo zaangažovaná a nečakala od toho niečo viac...
Mám kolegov z práce...ženatých mužov, slobodných mužov na svojom FB...nepracujem s nimi už skoro 7 rolov, oni žijú v zahraničí...ja som už na Slovensku...a kdď mi vyskočí na FB, že majú narodeniny, napíšem...
Mne pred pár dňami napísal bývalý kolega, po 12tich rokoch 🤣 bolo to milé prekvapenie, že našiel list,.kde som mu písala odporúčanie pre jeho nového zamestnavateľa, tak si ma vyhľadal na fb a napísal, trochu sme popísali o živote, čo máme nové atď. a koniec...nič som za tým nehľadala a ani nehľadám...a bolo to milé...že aj po toľkÿch rokoch si človek spomenie...

Z tvojho popisu by som povedal, ze jednoducha SMS bude viac primerana 🙂