icon

Je vzhľad partnera naozaj dôležitý? Diskusia o vzťahoch a hodnotách

15. mar 2024

Ahojte,
spoznala som chlapa/chlapca, ktorý sa vyjadruje velmi rozumne a pekne. Mam z neho dobrý pocit, že by bol dobrým partnerom. Vzdelany, nezije v takej svojej bubline, ze len jeho nazory su dobre a celkovo posobi oproti svojim rovesnikom ako uz vyspelejsie. Pochvalil sa mi, ze dobre zaraba a pravdepodobne bude velmi nadpriemerne zarabat a postaral by sa teda o rodinu. Tieto vlastnosti na nom velmi obdivujem - ze je prijemny, proste v nicom toxic (aspon som si teda nevsimla) a ze by som sa pri nom citila financne bezpecne. Mala by som dobry zivot a o vela postarané jak emočne tak aj materialne. Peniaze pre mna nie su nieco dolezite pri vybere partnera, pretože viem, že budem zarabat dobre aj ja ,ale predsalen som rada. Zveril sa mi, že chce aby jeho dalsia priatelka uz bola posledná a aby ten vztah mal zmysel.

Paci sa mi je ho povaha. Ale aj napriek tomu, ale vaham lebo sa mi az tak nepaci. Nepovedala by som, že je škaredý ale, len proste nie je 100% moj typ. Mozno to je tym, ze som mlada (mam 23) a este som nechodila s chlapcom, ktory by ten moj typ bol, tak vzdy mam akokeby taku predstavu, ze niekto taki pride. Uvedomujem si ale, že to nemusi nikdy prist. A dalsia vec je, ze je dost extrovert a trosku sa z toho citim nesvoja. Vlastne ani neviem prečo. Len predtym sa mi pacili vzdycky tichsi chlapci a aj ja som taka tichsia. No proste nie som do neho po uši zamilovaná.

Pridem si proste povrchna, ze taketo veci riesim ale zaroven akokeby to neviem hodit za hlavu lebo "čo keby stretnem...". A ani jemu nechcem povedat nie, lebo "čo keby už takého nenájdem". No nechcem mu dlho zdržiavať čas.

Chcem sa preto opytat ci vy nemate nejaku podobnu skusenost, kedy ste boli v podobnej situacii a ci ste nakoniec lutovali alebo aj nelutovali svoje rozhodnutie.

demodun
18. mar 2024

@chodec15 som rada, že si aspoň uznal že nič nie je čierno biele.
A no na Teba sme čakali XX rokov. 😍😍😍🤣
A dobre vyberaj, aby si neprebral. 😉

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
18. mar 2024

@chodec15 cize resume c.2: radis mladuckym zenam, aby si pomohol podobnym chlapom ako ty si uzit a prenechat ostatnym. Ja som este mala vycitky, ze si ostal sam kvoli smutnej udalosti, ale som rada, ze som sa v tom mylila. Ale instikt ma nesklamal - trosku pohrdlivy pristup k zenam

chodec15
Odpoveď bola odstránená
natasha1988
18. mar 2024

Do zivota potrebujes schopneho chlapa co sa vie o rodinu a o teba postarat. Na to krasny nemusi byt. Princovia krasonovia su tak vhodny na reklamnu foto ale nie do zivota.

demodun
18. mar 2024

@chodec15 no ja neviem, u nás je škaredo.
Tak si to teda užívaj. Len asi tiež nebudeš nejaké terno, keď si žiadnu nevieš udržať 🤔

natasha1988
18. mar 2024

Extrovert je dobre ked je, aspon teba ked si introvert trochu v zivote potiahne. To potrebujes.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
18. mar 2024

@chodec15 nezabudni si zmazať históriu, aby priateľka nemala hlavu v smútku, že očumuješ na zoznamkach chlapov 😁

demodun
18. mar 2024

@chodec15 nó, vo vzťahu sú vždy dvaja.
Síce sa teraz propagujú aj viacčlenne vzťahy, ale s tým nemám skúsenosti. 🤭
Ale ty sa tu prezentuješ, že máš na háku a striedas ich ako ponožky. Zas nič proti hygiene 😉
A netvrdím, že chlap je vždy na vine, niekedy aj svokra 🤣🤣

demodun
18. mar 2024

@kristiii 🤣🤣🤣🤣
Trefa

tanyag
18. mar 2024

@chodec15 Ďakujem za odpoveď 😉 trocha to mení môj názor na tvoje vnímanie. A áno, len diskutujeme, preto zo zaujímavosti dávam otázky 😉 A taktiež píšem len zo svojej skúsenosti...v dnešnej dobe tak ako ženy, tak aj muži sú veľmi nároční...na jednej strane sa nečudujem, aj ide o kariéru, financie atď. Ale príde mi smiešne ako niektorí priemerne vyzerajúci muži majú vysoké nároky na fyzicku krásu ženy....môzem to napísať len z tohto pohľadu, keďže z opačného skúsenosti nemám...ale nevylučujem, že ženy sú v tomto náročné tiež....pekný deň prajem.

eva8
18. mar 2024

@chodec15 o.k., kedzea opakovane vyzyvas k zalozeniu nejakych tem, zhrniem tu: jedna ta v tejto teme akoze provokuje, druhej podsuvas, ze sa nasra..., inde pises o kravach, dementoch, vysvetlujes expresne posielanie do pi.... a zaroven oznacujes druhych za vulgarnych, radis vsetkym zenam z pohladu chlapa a sam si nevies vybrat partnerku, ktora by ti "vyhovovala", hajis sa tym, ze si uzivas zivot, pretoze ti to vyhovuje.
... a co odo mna takyto chlap vobec chce?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
18. mar 2024

@chodec15 nastvali? 🙃 Trafena hus zagaga.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
18. mar 2024

@chodec15 temu som o tebe nezalozila, asi preto ma vyzyvas/"chces"v roznych temach, aby som zalozila nejake temy. Neoslovuj ma, budes mat pokoj 😉
Aspon sme autorke ukazali, akym chlapom je lepsie sa v jej veku vyhybat.
V politike sa mi niektore tvoje linky pacili

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
18. mar 2024
tanyag
18. mar 2024

@chodec15
@eva8
Ej ha 😀 tu začína niečo krásne 😀 najprv si povymieňate názory a neskôr z toho bude láska 🫣
Samozrejme žartujem 😁

demodun
18. mar 2024

@tanyag že, co se škádliva, ...
To bude láska 😍🤣
No jar je tu

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
18. mar 2024

@eva8 tak zas v tej politickej téme boli aj ženy dosť ostré. Vôbec nezaostávali. 😉

demodun
18. mar 2024

@chodec15 ty si romantik 😄

tanyag
18. mar 2024

@chodec15 Haha, presne tak 😀

tanyag
18. mar 2024

@demodun Ja to už cítim vo vzduchu 😂

demodun
18. mar 2024

@tanyag 🤣🤣🤣
Si bola cvičiť?

tanyag
18. mar 2024

@demodun Samozrejme 😁 Zase som si zaplatila ďalšie hodiny 🤦‍♀️ a tréner sa už tešil, že sa ma zbaví 😂 ale teraz si idem dať poriadnu dávku magnézia a možno aj niečo na ukľudnenie...čaká ma návšetva lekára s dcérou 🙄

autor
18. mar 2024

Rozhodla som sa ze tomu dám ešte 2-3 stretnutia a ked nepreskoci iskra, tak mu poviem, ze nic z toho nebude. Ďakujem všetkým co pochopili tému a neobratili to na peniaze. 😄 Neslo mi o to skôr o tu myslienku, ze super chalan, s ktorým by mi bolo dobre ale iskra zatial nepreskocila z mojej strany. Každopádne onn si nebude si mat problem nájsť inú.😄

autor
18. mar 2024

Preletela som to este rychlo očami a len chcem spomenúť tuto chlapovi co spomína ako su chlapi starsi taki skvelí, tak z mojho uhla pohladu mi to pride take že tí starší chlapi si hľadajú mladšie zeny aj kvôli tomu ze ženy v ich veku ich uz nechcu, lebo ich uz nevedia tak ohúriť. Pre tie mladšie su predsalen o trošku múdrejší, zabezpečenejsi ale v rovkakej katerogorii nemaju az tak co ponuknut zenam. Myslim si ze ti muzi to vedia, že mladsiu skôr zmanipuluju, tak preto ten vyber mladsich. Osobne nepreferujem starsich chlapov a ani si nemyslím, zeby boli nejaki krajsi od zien zrazu. 😄 Ale tak to je moj osobný názor. Samozrejme vekom sa tie možnosti zuzuju, kedze je viac ľudí už zadaných.