icon

Je zlé, keď sa mení žena kvôli chlapovi?

kristina98z5
8. jan 2026

je zle keď sa menis kvôli chlapovi?? keď si to ako prvá všimne tvoja najlepšia kamarátka

crazy_cat_lady
8. jan 2026

V com? V obliekani, stravovani? Chovani? Menit by si sa nemala pre nikoho, partner by ta mal chciet a akceptovat taku, aka si

minenkaa
8. jan 2026

@kristina98z5 ako meniť

wolf_
8. jan 2026

To je taká všeobecná otázka... Je normálne meniť sa. Či už vedome na sebe pracovať alebo aj nevedome keď s niekým trávime intenzívne čas tak chtiac-nechtiac sa vzájomne ovplyvňujeme, a teda aj meníme. Je normálne meniť sa aj na žiadosť druhého, AK tá zmena nie je proti našej identite a v podstate tú zmenu aj sami chceme/je pre nás prínosná. Ale nie, nie je normálne, resp. zdravé meniť sa kvôli chlapovi lebo on chce, ale ja o tú konkrétnu zmenu nemám záujem.. lebo sa bojím, že ak to či ono na sebe nezmením, tak ma opustí apodobne.

really8
8. jan 2026

@kristina98z5 zalezi v com sa menis. Ak sa kvoli nemu ucis novy jazyk alebo ta doviedol k sportu super. Ak sa zmenis napr na fajciarku tak ani nie

tiika
8. jan 2026

@kristina98z5 je to skôr pozitívna či negatívna zmena? Stavas sa viac alebo menej spokojnejšou?

anonym_89b17f
8. jan 2026

@kristina98z5 neviem, nikdy som sa kvôli chlapovi nemenila

arek00
8. jan 2026

@kristina98z5 je to casty argument, ked sa kamaratka viac venuje chlapovi, ako kamaratke. Moze tam byt aj pocit kamaratky, ze ta straca a uz nema tvoju pozornost, ako ked si chlapa nemala. Mozny je aj tento dovod 😎

anonym_417ecc
8. jan 2026

Ak spolu zacnete behat, v poho. Ak gamblit, dost pruser

anonym_d1af9e
9. jan 2026
@really8

@kristina98z5 zalezi v com sa menis. Ak sa kvoli nemu ucis novy jazyk alebo ta doviedol k sportu super. Ak sa zmenis napr na fajciarku tak ani nie

@really8 Tak dobra fajciarka nikdy nieje zla. 😃

anonym_d1af9e
9. jan 2026

@kristina98z5 kamaratka len ziarli 🙂

anonym_3b66db
9. jan 2026

@kristina98z5 je to normálne, aj on sa asi mení kvôli tebe, vzájomne sa pravdepodobne prispôsobujete jeden druhému. Takisto sa prispôsobuješ kamoške, okolie ťa stále ohýba, nie si predsa zabalená v izolačnej fólii a ak nie si úplný psychopat alebo autista, tak je to úplne normálne, že sa prispôsobuješ v rámci svojich osobných hraníc a tolerancií.

really8
9. jan 2026
@anonym_d1af9e

@really8 Tak dobra fajciarka nikdy nieje zla. 😃

@anonym_d1af9e panna maria podsrpenska. Vidis to?🙏🙏🙏😂😂

anonym_e58c43
9. jan 2026

@kristina98z5 zalezi, ci k lepsiemu alebo k horsiemu.

motylik2559
9. jan 2026

@kristina98z5 Nechapem, preco ked uz napises takuto otazku, tak to aj nerozvinies-ze aka zmena u teba nastala. Potom sa mozeme o tom pobavit, ked to doplnis, lebo takto nemozes ocakavat realne odpovede🤷‍♀️

kristina98z5
autor
9. jan 2026
@motylik2559

@kristina98z5 Nechapem, preco ked uz napises takuto otazku, tak to aj nerozvinies-ze aka zmena u teba nastala. Potom sa mozeme o tom pobavit, ked to doplnis, lebo takto nemozes ocakavat realne odpovede🤷‍♀️

@motylik2559 Tak predtým som bola spontánna smiala som sa viac a robila veci, ktoré ma naozaj tešili. Teraz si všímam, že sa mením kvôli chlapovi viac sa kontrolujem, snažím sa vyhovieť a niekedy potláčam svoje názory.

anonym_188591
9. jan 2026
@kristina98z5

@motylik2559 Tak predtým som bola spontánna smiala som sa viac a robila veci, ktoré ma naozaj tešili. Teraz si všímam, že sa mením kvôli chlapovi viac sa kontrolujem, snažím sa vyhovieť a niekedy potláčam svoje názory.

@kristina98z5 tak toto snad sama vies, ze nie je správne ci nie?

motylik2559
9. jan 2026
@kristina98z5

@kristina98z5 Tak toto je zmena k horsiemu a upieras si to, co si predtym rada robila. Taktiez svoje nazory mas pravo povedat vzdy, pokial to povies slusne. Tvoja kamoska ma pravdu, ak si takato utlacana pri partnerovi, tak to laska z jeho strany nebude. Takto laska nevyzera. Velmi porozmyslaj nadtym, ci s nim ostat. Druha moznost, zacnes sa viac smiat, robit svoje konicky-ty nemas kvoli partnerovi prist o konicky, kamaratky. To nikdy nerob kvoli ziadnemu chlapovi. A u partnera si zacni aj ty hovorit svoj nazor. Kazdopadne, ak je stale po nom a ty mu prisposobujes seba celu, odid z takeho vztahu, z toho nic dobre nebude.

denithestrange1993
9. jan 2026

@kristina98z5 nechaj ma hadat..si teenegerka alebo cerstva 20tnicka a kamoska ziarli na tvojho frajera

anonym_95ca6a
9. jan 2026
@kristina98z5

@kristina98z5 Nie je zlé, keď sa človek vo vzťahu trochu prispôsobí. To robíme všetci.
Zlé je, keď sa kvôli niekomu prestávaš cítiť sama sebou. Ak sa začneš viac kontrolovať, menej smiať, potláčať názory, robiť veci len preto, aby vyhovela,
tak to nie je láska, ale snaha niekoho nestratiť.
Zdravý vzťah ťa robí pokojnejšou a slobodnejšou, nie opatrnejšou a tichšou. Nemáš mat pocit, že musíš dávať pozor, aká si.

domkakvet
9. jan 2026

@kristina98z5 ak potlacas svoj nazor, tak to nie je dobre.

kristina98z5
autor
9. jan 2026
@denithestrange1993

@kristina98z5 nechaj ma hadat..si teenegerka alebo cerstva 20tnicka a kamoska ziarli na tvojho frajera

@denithestrange1993 Nie 🙂 mám viac rokov a kamarátka nežiarlí, len ma pozná dlho a všimla si zmenu v mojom správaní. Preto som sa pýtala

arek00
9. jan 2026
@kristina98z5

@denithestrange1993 Nie 🙂 mám viac rokov a kamarátka nežiarlí, len ma pozná dlho a všimla si zmenu v mojom správaní. Preto som sa pýtala

@kristina98z5 je to normalne, clovek sa meni kazdych 5 rokov a ked si najde partnera uz duplom. Je to nevedome. Jednoducho do tvojho zivota vstupil niekto novy a snazis sa s nim zladit...

denithestrange1993
9. jan 2026
@kristina98z5

@kristina98z5 pozri ty nikomu nic nedlzis,ak sa casom menis a nevadi ti to kamoska to bude musiet akceptovat. Problem vidim ak sa dospelak sprava ako 15rocny,to ze sa vyvijas je myslim normalne.

anonym_52d671
Včera o 03:43
@kristina98z5

@kristina98z5 a tak som si myslela,ze to bude opacne.Nie tato zmena nie je dobra,ale zla.Ked si neni sama sebou,ten chlap ta tak znici,ze budes na tom este horsie ako teraz.Dobre si rozmysli,ci taky vztah ma vyznam,naozaj budes este horsie na tom,ako teraz.
Naozaj som si myslela,ze napises,ze si stastna,ze sa s nim stale smejes a kamoska nechape tu zmenu.Opacne pocity,ako si ty opisala.Tak si to dobre rozmysli,ci takuto zlu zmenu vobec chces.

lentakyterapeut
Včera o 13:33

Kazdy sa meni. Kazdy. Spoznas niekoho a ked s nim chces travit cas musis ten cas niekde zobrat. Menej casu na kamaratku a hned to.mas ze sa menis.