Jednodňový rozchod

18. okt 2022

Ahojte, chcem sa podeliť o svoj príbeh/situáciu zrejme viem čo mi väčšina napíše - maj svoju hrdosť a koniec.
Stala sa taká vec. Spoznávali sme sa s jedným chalanom, mesiac a pol, všetko šlo ideálne, krásne. Ja som sa nejako prekecla, neudržala, po mesiaci som mu vyznala lásku. On mi na to povedal, že mi povie že ma ľúbi, až keď si tým bude 100%ne istý, aj keď sa vyjadroval, že ma má veľmi rád, tak že sa to nedá ani slovami popísať. Uznala som, že na vyznania lásky je ešte po mesiaci skoro a aj keď ma to zabolelo, akceptovala som to, že mu dám čas. Ten vzťah jeho ku mne, jeho správanie sa mi zdalo veľmi dobré, nikdy som ho nenachytala na klamstve, zdal sa mi veľmi úprimný.
No a potom raz šiel s kamošmi pit v piatok večer, prehnal to a celu sobotu mu vraj bolo zle. V sobotu sme sa mali stretnúť, už som ho čakala, sľúbil mi že príde. Keď sa blížil čas stretnutia, miesto toho aby prišiel (čo sa ešte nikdy nestalo, že by nie) ma len hlúpo zablokoval všade. Napísala som mu na FB, či má blokol, odpísal že áno. Opýtala som sa ho prečo a on že lebo už nepríde, že ma nemiluje a že to medzi nami nefunguje. To bolo v sobotu v noci. V nedeľu poobede mi napísal, že by sa chcel stretnúť. Keďže som chcela počuť vysvetlenie, súhlasila som. Navyše mi bolo smutno. Možno to bola chyba a mala som mať hrdosť. Ospravedlnil sa mi a ako vysvetlenie mi dal, že bol opitý, a hanbil sa sám za seba a hnusil sa sám sebe. Vraj to nebolo o mne, ale o ňom. Že by ma nechcel stratiť a že si uvedomil, že mu chýbam. Neviem či dať šancu, či to môže byť tak ako hovorí alebo klame a mal pravdu keď bol opitý, že ma nemiluje, ale to tvrdil aj predtým.

deti95060810
18. okt 2022

ja by som šancu už žiadnu nedala. nezaslúži si ju.
zapamätaj si - len malé deti a opití ľudia povedia pravdu... 😉

doriiis
18. okt 2022

1.opiti ludia neklamu
2.ked ta dokaze tak mat na haku,ze na hned blokuje ...o com chces este premyslat?
3.a dvakrat by som nepovedala ze si v piatok vecer nevrzol inde

amelie2017
18. okt 2022

Kaslat na chlapa, ktory sa vyhovara na opitost.

matullienka
18. okt 2022

Prosím ťa koľko máte rokov? Toto mi príde ako keď sa dvaja pubertaci dotahuju kto koho ľúbi a neľúbi.

marca12
18. okt 2022

To,co spravil je velmi detinske. Nedala by som mu sancu. Ak by mal zaujem,zabojuje o teba. Ak by bojoval a presvedcil by ma skutkami,mozno by ma obmakcil. Ale len tak si niekoho zablokovat,len preto,ze bol opity,je cudne. A opity neklame,takze ti povedal pravdu,nemiluje ta a zrejme ta ani nema tak rad ako hovoril,ked ta dokazal pen tak vyskrnut zo zivota.

ikissedagirl
18. okt 2022

Triezvy myslí = opitý koná

Podla mna, mysli na rozchod a v opitosti spravil, po com podvedome tuzil.

basullinka
18. okt 2022

Nedala by som mu žiadnu druhu šancu. To je extrémne úbohý rozchod, že si Ťa len zablokuje na sieťach bez slova...totalne zbabelé

autor
18. okt 2022

No, ale zablokoval ma už triezvy na druhý deň.

matullienka
18. okt 2022

Kašli naňho je to nevyzrete decko

petamich
18. okt 2022

boze to co je za nevyzreteho tvora?

lilyianka
18. okt 2022

Toto mi príde ako detinské správanie chalana,ktorý svoju priateľku podviedol.

autor
18. okt 2022

@lilyianka tak bol v partii ďalších 2 chalanov, tak jedine že aj s nimi

hilda08
18. okt 2022

Hmm vacsinou to byva tak, ze zalubeni opití chlapci lásku vyznávajú, tento ta však podla vsetkeho podviedol…

syslik81
18. okt 2022

to ze opity vravia pravdu je blbost ... chlapec sa ospravedlnil - nespravil nic zle .. kolke z nas sa uz opili a niesme zle .. ty musis verit co je za cloveka ci sa opija casto alebo hold mu uslo a nezvladol situaciu .. ak ho mas rada ste mlady daj mu sancu ale len ak dokazes hodit vec za hlavu a uz sa k nej nevracat ... aj tebe sa moze stat ze ti nesadne drink a spravis v opilosti blbost -nemyslim ze ta hned podviedol .. uprimny rozhovor a dovera -to je co potrebujete a nie pytat sa tu cudzich zenskych co vedia len slovo rozchod ..

autor
18. okt 2022

@syslik81 on ale má blokol na druhý deň už triezvy večer o 22. Ja som sa len pýtala, že či to môže byť reálne, že má neblokol kvôli mne, ale kvôli sebe, že mal zo seba zlý pocit. A že si zaslúžim niečo lepsie. Chápem, že toto je formulka, čo sa používa keď chce sa chalan zbaviť baby. No neviem na čo by sa vrátil na druhý deň, keď by chcel ten koniec. On sa mi zdá veľmi úprimný, samozrejme ak veci nepôjdu dobre a ja to uvidím hneď, tak nebudem v tom zotrvavat. Je to ponizujuce pre mňa a pre neho tiež trápenie ak by ku mne necítil lasku.

beata_k
18. okt 2022

No a preco mu je zo seba zle? No? Lebo si vrzol.

mikadooo
18. okt 2022

Dala by som mu ešte jednu šancu. Jednu. A aj by som mu to povedala. Aj keď je to o ňom. Nemôže sa s tebou rozchádzať kedykoľvek si zmyslí, že je chujo 🤷. Snáď to pochopí. Mal by sa nad sebou zamyslieť, čo spôsobuje aj druhej strane, nie len to, ako to on cíti. Lebo rozchod nikdy nie je len o jednom človeku, vždy sú v tom dvaja, či sa mu to páči alebo nie. Drž sa.

autor
18. okt 2022

@beata_k ja si to vôbec nemyslím, veď bol s chalanmi a všetci pili a boli v podnikoch. Nemôže mu byť zle z toho že sa ozral? 😄

beata_k
18. okt 2022

Ze sa ozral? Ale noooo. Nie, z toho mu zle nie je. Striptizovy bar mas na mysli? 😉

autor
18. okt 2022

@beata_k no keby aj striptizovy, tak ok, ale prečo by sa chcel rozchádzať kvôli tomu 😄

beata_k
18. okt 2022

Navrhla som len moznost. Neviem kde je pravda 🤷🏼‍♀️

autor
18. okt 2022

@beata_k v pohode, je to viac menej jedno.

barborachors
18. okt 2022

nechce ta, ale potom si to rozmyslel, co ak sa mu na nieco este zides?

autor
19. okt 2022

@barborachors nevadí, tak to tak má byť 🙂

veronikaszabova
19. okt 2022

Pripustas si vobec nazory aj druhych? Stale si ides len to svoje. Naco si sem pisala, ked si bola hned rozhodnuta mu odpustit?

rebeca89
19. okt 2022

Ach moja zlatá! Že ťa nemohol podviesť lebo bol s 2 ďalšími chlami piť a predsa nie so ženami? 🤣 koľko máš rokov?

777januska777
19. okt 2022

Akýkoľvek vzťah, ktorý niekto ukončí takto rýchlo a je jedno ci v opitosti ci za triezva znamená, že vzťah nemá budúcnosť a ten druhy to neberie uplne vážne. Potom po náhlej úprimnosti si ale človek uvedomí, že však ešte mohol z toho vzťahu niečo vyťažiť a tak svoje rozhodnutie olutuje. Ty keďže ho ľúbiš, tak ti jeho ľútosť prišla vhod. Skôr si pre neho, len taka istota, uvidíš dokedy. A keď stretne niečo lepšie, teba veľmi rýchlo vymení.

autor
19. okt 2022

@veronikaszabova ja akceptujem, že ma nechce, resp.to môže byť jedna z možností. Ale v realite tam mohli byť aj iné faktory pre ktoré tak konal.

veronikaszabova
19. okt 2022

Je jedno, preco tak konal, co vyviedol, ked bol vonku... 2x ti povedal, ze ta nelubi. Nad cim teda premyslas?

autor
19. okt 2022

@veronikaszabova áno je to pravda, ale na druhej strane vyznanie lásky po mesiaci by bolo tiež príliš skoro...