icon

K priateľovi cítim iba kamarátstvo, nie lásku - čo mám robiť?

11. mar 2021

Dobrý deň, chcela by som vedieť aký máte pohľad na túto situáciu som mlada študujem. Mam priateľa s ktorým som rok ale necítim k nemu lásku ako predtým necítim zamilovanosť ani stabilitu nášho vzťahu stále sa hádame, on je príliš žiarlivý, kontroluje mi mobil, dá mi facku občas, ale na druhej strane je aj veľmi pozorný a vie byť milý... Lenže ja neviem co mam robiť necítim k nemu lásku a neviem si s ním predstaviť celý život aj keď viem ze on ma skutočne ľúbi lenže ja k nemu cítim len kamarátstvo... Prišiel mi do života aj druhý chlapec s ktorým si veľmi dobre rozumiem, je milý, slušný, z dobrej rodiny, vyzerá ze by dokázal ľúbiť tiež a vidno ze by mal o mňa záujem ja som sa naňho namotala a teraz vôbec neviem co mama robiť ci ostať s priateľom alebo skúsiť niečo nové s chlapcom..

Strana
z2
lubina
11. mar 2021

obcas mi da facku :ol ....??? Tak dovidenia, muz nema co udierat zenu. Este nie si ani jeho manzelka a uz ta bije, co bude potom ak by ste sa zobrali, dokope ta? A kontroluje ti mobil....to je aka laska??? odid od neho kym sa da...

micusa2222
11. mar 2021

prepáč..akonáhle ma niekto udrie,a už o to viac,keď je to kamarát,,tak s ním končím...

jaskolka
11. mar 2021

Preboha, ste obaja ešte deti a ty už riešiš toto? Myslela som, že minimálne okolo 20 máš, a nie ze si ledva v puberte. Prepáč, ale normálne premýšľam, či je to vôbec reálne, pretože v 15 aby dievča takéto veci dospelých riešilo (facky, žiarlivosť, iný možný vzťah) aj je to fakt pravda, s pamätaj sa, kým máš čas a vykašli sa na to. A nie, on nikomu nič nespraví, ani sebe. A vlastne to, čo urobí sebe teba už vôbec nemusí trápiť.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
h2
11. mar 2021

Dočítala som len po "dá mi facku". Okamžite by som sa s ním rozišla! Nad čím vôbec váhaš?

vilma7
11. mar 2021

Tak aby 16 ročný spracek fackal dievča??? A čo bude robiť neskôr z lásky? Ukončiť.

banderaska29
11. mar 2021

bože moj, v 15 rokoch riešiš takéto veci ? ty si ešte dieťa a jediný, kto Ťa môže fackať je tvoj otec a mama. a nechcem znieť premúdrelo, ale asi by ste si obaja aj s tým tvojim zaslúžili jednu dve. Tvoji rodičia vedia, že máš vzťah s človekom čo Ťa tlčie ?

autor
11. mar 2021

@banderaska29 nerobte tu z neho násilníka... Nieje až taky ako ho tu vykresľujete a áno vedia ze mam vzťah

katkati
11. mar 2021

Nezvyknem tu ľuďom nadávať, ale ty nie si normálna.

jaskolka
11. mar 2021

Nie, samozrejme, 16 fagan, (decko) čo len tak občas prepleskne 15 ročnú frajerku,(druhé decko) je úplne v pohode. Veď to je dôkaz lásky, on ju strašne miluje, aj keď žiarli prehľadáva jej mobil, stále sa hadate a ty ho ani ne miluješ. Dievča, to už nie je naivita, to je tvoja hlúposť, prepáč, ale inak sa to nazvať nedá.

hope87
12. mar 2021

pri "da mi facku obcas" som prestala citat...PREC OD NEHO!!!!
Az rozmyslam, ci sa opat niekto nenudi a z dlhej chvile nepise chujoviny...lebo toto mi nepride ako mozna realita, aj ked si mlada, predsa nemozes byt taka "hlupa" 🙄. Tak necitis k nemu lasku a obcas ti da facku, stale sa hadate a ty NEVIES, ci sa mas s nim rozist?! 😂 No nehnevaj sa, musim sa zasmiat

puklica13
12. mar 2021

Bože môj.. a toto tu raz bude
zarábať na naše dôchodky...

Autorka, my z neho násilníka nerobíme.. on je násilník, facka ta..ci máš pocit ze násilník je ten co aj pastou do brucha da ci kopne? Nejaký návod násilník si čítala? Ze vieš ze facka je ok? No nie je..ak ti niekto tvrdí ze áno tak je tupec..

hope87
12. mar 2021

ze nerobte tu z neho nasilnika 😀 ...on ho zo seba robi sam. Nema absolutne ziadnu uctu k zenam a evidentne nebol tak vedeny, bodka! Aby 16r. fagan zasraty fackal svoju 15r. frajerku?? Niektori chlapi s tym zacnu ozaj az v dospelosti a az v neskorsom veku sa prejavia ako nasilnici ale toto je extrem. Preco nejdes za svojou mamou a ocom a nespytas sa ich, co si o tom myslia?? Ked pises sem, kde ti tiez vacsinou matky odpisuju. Ti garantujem, ze by tvoj otec vystrelil z gauca a chlapcovi by jasne "vysvetlil", ci to je normalne...ale ak to nahodou vidis aj doma (naozaj netusim), tak sa ti potom necudujem, ze to beries ako nieco, co je vo vztahu v poriadku...Ale garantujem ti, ze to NIE JE v poriadku. Ak sa nechas "obcas fackat" v tak mladom veku, tak co si nechas v dospelosti??

banderaska29
12. mar 2021

Však dobre, tak tu nevypisuj prosím Ťa ako ta tlčie. pokojne mu o rok dva poroď dieťa a nech vás mláti ako žito. Si ešte len obyčajný adolescent, čo nemá ani najmenšiu šajnu o čom je partnerstvo, mala by si sa viac zamerať na štúdium, na veci, ktoré robia 15 ročné dievčatá, ale Tebe niet rady. Ale nie, ty si si už rovno nabalila aj druhého nápadníka. ja som od Teba raz tak staršia, takže viem, čo je násilníctvo viem čo je život a vidím aj to, ako si ho ty kazíš.

katkati
12. mar 2021

V takomto veku už vedieť, čo je to facka od chlapca a ešte aj dobrovoľne s ním zostávať? A vyhliadnutý už druhý vzťah? Prekročila si možno aj 10 rokov svojho života a facka by ani vtedy nemala pripadať do úvahy. Rieš kamarátky svoje koníčky, možno nejakú platonickú lásku a nie vzťahy a facky. Toto Je to už naozaj cez čiaru. Tvoja mamka o tom vie?

katus226
12. mar 2021

vies co, dieta moje, ak to chces rychlo vyriesit, spomen pred svojim otcom tie facky... ak je normalny, o ostatne sa uz veelmi rychlo postara on...

odesi
12. mar 2021

Ako mozes len tak napisat, ze ti da obcas facku, uz pri tej prvej by bol letel z bytu alebo domu. To co si ma co take veci dovolovat. Dam ti dobru radu, velmi rychlo od neho utekaj

Strana
z2