Kamarát podvádza
ahojte, mame kamaráta dlhoročného, ktorý podvádzal stále svoju priateľku (moju kamarátku) rozišli sa.... Teraz už pár rokov ma inú, majú už spolu aj dieťa a byvaju spolu, no podvádza aj túto priateľku. Všetci jeho kamaráti o tom vieme, ju poznáme len cez neho, občas sa stretávame spolu všetci ale častejšie len s nim samým. Proste je to v partii také verejné tajomstvo, všetci to vedia a nikto o tom nehovorí. Dokonca si nejakú "..." pozval aj na stretnutie s nami... Bolo to trochu trápne, vtedy sme mu dohovarali a on si chybu aj prizná ale tam to končí.. Neviem ci ma len tu jednu a tú situ alebo aj viacej tých žien. A otázka ako sa k tomu postaviť? Je to jeho život, ale je mi to také trápne pred tou jeho priateľkou dupľom keď majú takú krásnu dcérku.
keby sa to deje mne, že by som bola podvádzaná bola by som vďačná, že mi to niekto povedal 🙂
@mrva mám sa nechať oplut?? Za čo akože??? To je trochu drzé od teba vozí mne , nemyslíš? Ja nie som ta čo podvádza,spoluúčastnik na podvádzaní ?? Čo ich akože natacam či čo ..však som písala že som tu "..." Stretla len raz neohlásene a hneď sa aj partia v ten večer rozpustila.inak sa ani nerozprávame o takých veciach že či chodí za tou alebo nie...proste to všetci vieme že máva sex aj mimo domu a to robí spoluvinnikou z nás všetkých?
@kassandra25 ja nepotrebujem ju ako kamarátku,dosť možné že po prevalení by sa zbalila a odišla tam odkiaľ prišla čiže by sme sa nestretávali, a prišla by som o kamaráta a možno aj o partiu lebo by to mohol každý brať ako zradu ,že sa vynáša z "nášho kruhu".
Ty v prvom rade nezrad seba a konaj iba tak, ako to ty vidis a nie hlupi debili okolo
@mrva tak ale vidíš, my sme sa pri stretnutí rozpustili.. Nesedeli sme s nimi... Ptm sme mali debatu s nim ci je normálny ked ju veselo do vliekol za nami..
Ako to dopadlo nakoniec? Povedala si jej to?
@romi9 ahoj... Nie... 😔
Len sme obmedzili kontakt

Ja by som to vyriesila svojsky a s humorom. Nech sa dobre zasmejem. Donese novú a súčasnú ma doma - letela by otázka : a čo teraz robí xy, ako sa majú s dietatom, pockaj, zavolam jej, nepojdeme pre nich,nech sa doma nenudia? - ked si ju nechcel zavolat ty, pojdem ja, aj s tvojou kamoskou, trosku sa my baby spolu vyvetráme. Pri otázkach tej novej by som odpovedala ohladom tej súčasnej. Myslim si, ze v ňom kamarata mat nikdy nebudes, autorka , ale takto by si získala vernú kamarátku - jeho súčasnú, sediacu doma, partnerku, treba to vyuzit. Ja by som to vyuzila. A preco by sa týpek mal citit byt na koni, ked sa mozes tak citit ty namiesto toho, aby si si poradila s tym sama a písala sem, nam, cudzim zenam, ze ty sa tu citis deprimovane sama za seba a celu situaciu?! Ved si vaz samu seba a taketo smiechoty si treba vediet v zivote aj podat, aj si uzit a zabavit sa na mokrom pote na tvari vaseho dobreho priatela!