icon

Kamarát s výhodami sa zamiloval

30. jan 2026

Ahojte,
mam kamarata, s ktorym sme sa dohodli, ze si budeme spolu uzivat, nakolko ja nechcem vztah vobec , nie len s nim, ale vseobecne ( uvazujem nad pracou v zahranici ) . Sex je super, kamarat je pritazlivy chlap. Chyba mi fyzicky kontakt, preto som to takto riesila. Problem je ten, ze on sa do mna zalubil. Vola ma castejsie vonku, chce travit cas aj mimo postele, aby sme boli sami len my dvaja , vylety a podobne. Slusne narovinu som mu povedala, ze vedel do coho ide, ze mam zadne vratka, co sa tyka prace, plus konicky. Rozmyslam, ze nachvilu by som prerusila kontakt, mozno ho to prejde. Ja mu nechcem ublizovat, velmi by ma to mrzelo, o kamarata by som nechcela prist. Som prekvapena, ze sa to takto zvrtlo, nakolko vacsinou chlapi vedia oddelit sex a city.

Strana
z2
anonym_fec0ec
Včera o 11:15
@anonym_autor

@7miriam77 mala som kamarata s vyhodami dlhy cas a normalne bol aj kamarat, doteraz som s nim v kontakte. Vobec sa na seba nehnevame, vsetko ostalo uplne v pohode. To, ze zena chce len sex bez vztahu je zla? Divna?Nemyslim si. Pri chlapovi normalna vec, tak si myslim , ze zena nie je o nic horsie ked to chce takto.

@anonym_autor tak potom už len toľko - tebe to nevyšlo, jemu to nevyšlo. Rovnako ako on nemôže mat vzťah s tebou, ty ho nemôžeš mat len ako kamaráta s výhodami. Si rovnako zodpovedná za seba a riešenie situácie ako on. Nepomôže ti snívať, sťažovať sa, smútiť za tým, že to nevyšlo, čakať, že on sa zmení, že sa to vyrieši samé..

anonym_fec0ec
Včera o 11:21
@anonym_autor

@anonym_fec0ec zajdeme na kavu, aj na vyletoch sme boli. Lenze viac sme travili cas spolu ako partia. Teraz ma uz chce za ruku chytit, hlada sposob, aby bol cim blizsie pri mne. Chcel by byt so mnou castejsie, stale mi pise. Ja som mu uprimne povedala ako to beriem ja, on sice tvrdi, ze je s tym v pohode. No na druhej strane by asi nevyhladaval taky casty kontakt so mnou, ak by nebol zalubeny a bol by s tym v pohode , myslim si.

@anonym_autor keď s ním budeš ďalej sexovat nebude trpiet len on, ale i ty. Nemôžeš mu to dávať za vinu, ak v tom vedome pokracujes. Riešením by mohlo byt prestať byt milencami a byt opäť kamarátmi - lenže to by ste sa s tým museli zmieriť a dohodnúť sa obaja - ty (viac žiadny sex) aj on (žiadny vzťah)

autor
Včera o 12:25
@anonym_fec0ec

@anonym_autor keď s ním budeš ďalej sexovat nebude trpiet len on, ale i ty. Nemôžeš mu to dávať za vinu, ak v tom vedome pokracujes. Riešením by mohlo byt prestať byt milencami a byt opäť kamarátmi - lenže to by ste sa s tým museli zmieriť a dohodnúť sa obaja - ty (viac žiadny sex) aj on (žiadny vzťah)

@anonym_fec0ec ja dalej uz s intímnostami pokracovat nebudem, lebo to bude horsie pre obidvoch.

katarinka963
Včera o 12:29

@anonym_autor o kamarata si uz prisla v tom momente ako ste si spolu zacali

katarinka963
Včera o 12:32
@anonym_d5a4dc

@anonym_6315c3 v kazdej tema jedna aslovencinarka-ze vas to bavy stare nudne a ufrflane .. kazdy porozumelco chcela povedat a pochybujem,ze ju zaujima tvoja chvilka slovenciny ..

@anonym_d5a4dc som mlada a tiez mi vadi neovladanie slovenskeho jazyka. je to vizitka kazdeho daneho jedinca. Deti v škole bsu trestane zlymi znamkami za neovladanie slovenskeho jazyka. stare kozy by ho uz mali ovladat. ako sa chcete ucit s deťmi?

anonym_d5a4dc
Včera o 13:57
@katarinka963

@anonym_d5a4dc som mlada a tiez mi vadi neovladanie slovenskeho jazyka. je to vizitka kazdeho daneho jedinca. Deti v škole bsu trestane zlymi znamkami za neovladanie slovenskeho jazyka. stare kozy by ho uz mali ovladat. ako sa chcete ucit s deťmi?

@katarinka963 vela sloveniek je tu vlastne madariek ...dost je ich aj narodenyc v inom state .. alebo hold im nejde slovencina-nie kazdy je na nu nadany .. vid moj prispevok aku hrubku som tam dala a to som si vsimla az ked som uz odoslala ... aj ty urcite si nie dokonala v niektorych pre inych beznych veciach -ako napriklad byt ticho ked sa ta nepytaju alebo nemas co povedat k teme

katarinka963
Včera o 16:24
@anonym_d5a4dc

@katarinka963 vela sloveniek je tu vlastne madariek ...dost je ich aj narodenyc v inom state .. alebo hold im nejde slovencina-nie kazdy je na nu nadany .. vid moj prispevok aku hrubku som tam dala a to som si vsimla az ked som uz odoslala ... aj ty urcite si nie dokonala v niektorych pre inych beznych veciach -ako napriklad byt ticho ked sa ta nepytaju alebo nemas co povedat k teme

@anonym_d5a4dc ty mas co povedať k danej teme? som nevedela, ze na MK su hlavne ženy, inej narodnosti🤣 vies co neviem? hackovat, strikovat a šiť. Viem si vymenit kolesa na aute. dokazes to aj ty?

Strana
z2