Kamarátka a jej vzťahy - je to normálne?
Ahojte, prosím vás, nájdu sa tu ešte niektoré ženy /dievčatá, ktoré majú trošku hrdosti a chochmesu v sebe?🤔 Mám 24 a som veľmi smutná z tejto "doby" 🤷🏼♀️ Akože kamoška, môjmu srdcu veľmi blízka, pozná chlapa 3 týždne aj s cestou(online) , dva krát boli spolu vonku raz na prechádzke a druhý krát, keď ju pozval k svojmu bratovi (kde zostala s nim spať) a v ten večer už s ním išla do postele?? A hej, on sa na ňu po dvoch dňoch od posteľových radovánok vykašlal a našiel si druhú a ona teraz vyplakáva, ako jej mám preboha vysvetliť, že by mala mať kúsok hrdosti v sebe, kúsok seba lásky, veď toto fakt nieje už normálne 🤷🏼♀️mám ju veľmi rada, len jej chovanie k sebe samej a celkovo ku chlapom ma trápi 🤦♀️🤦♀️kamoška má 30,mala by mať nejaký ten rozum sama, očividne ale nemá 🥺 neviem ako jej pomôcť, veď ona sa smiala aj mne, že tri mesiace som s priateľom a ešte sme spolu nespali. Mali ste podobnú situáciu, alebo zažili ste niekoho takého vo svojom okolí?
@cacianka ďakujem za podporu, tak ako ja mám svoj vlastný názor na ľudí, tak majú rôzny ľudia názor na mňa 🤪🙂 ja neviem, rieši sa tu kadečo ako si ty napísala, chcela som poznať aj ďalší názor od ľudí možno vlastnú skúsenosť 🙂 nič viacej, inak mimochodom kamoška o tomto príspevku čo som pridala, VIE (len tak pre zaujímavosť) 😉
@cacianka jo Ono to je trochu ine kamosku si vyberame rodinu nie. Rodinu musis prijat aka je kamosku by si mala prijat aka je alebo ked ti vadi Nemusis snou byt vo vztahu. Ja som mala aj kamosku co bola strasna kurevnicka, Hoci bola vydata a mala fajn muza ktory ju mal radsej ako ona jeho. ( brala si ho z ekonomickych dovodou ) este sa ma pred svadbou pytala ci si ho mà zobrat ked ho nemiluje len koli tomu ze sa o nu stara. Ja ze nie.., a tak som jej radsej nesla na svadbu nemala som chut. Snazila som sa ju nesudit ked mi basnila o svojich milencoch. On sa koli nej vzdal šance mat svoje bio deti Lebo ona mala chore srdce a dr zakalal teho zeby to nedala. Este pred svadbou. Tak si adoptovali. Len ona strasne nadrzana a on jej nestacil A ona sa vzdy veselo vyspovedala ( mala aj oblubeneho knaza ktoreho sa snažila zviest) z nevery a opakovala ju zas a zas. Pre mna bol ale vrchol ked sudila ona mna. Mala som rozluckovu party a bola tam aj dalsich 7ludi ktorych vacsinu nepoznala a nikto sa nechcel bavit jej dve oblubene temy Boh a Sex. Proste obycajne temy medzi ludmi co sa nie vsetci poznali. A ona bola frustrovana Lebo ziadny chlap si ju nevsimal. Jeden bol zadany a druhy gay. Tak som videla na nej ako to v nej vrie. Zacala tam kecat o mne ze aka som povrchna ze povrchne temy sa bavime ze je zo mna sklamana. To bol nas posledny rozhovor som jej povedala ze to je vrchol aby ona niekoho sudila. Este mi potom ten jej parohac vypisoval ze preco som taka zla a nech sa spamatam ze zbytocne trapim jeho zenu ktora ma mà rada: Mala som 100 chuti povedat mu ako mà jeho ženička rada jjeho a este dvoch. Ale to musi zistit sam . ( pokazila mi rozlucku s kamosmi co vidim raz za rok ked som na Svk lebo ona sa nudila ked Nebola stredobod pozornosti ) Ja sa snazim nesudit kamaratky ako ziju koho miluju co robia so svojim zivotom aj ked stym nemusim byt stotoznena ( neznasam neveru) ale ako sa chovaju ku mne. A ked prekročia ciaru zhodnotim ci mi ten vztah viac dava alebo ubera a pàlim mosty. Hoci sa pozname roky. Nemam nic proti konštruktivnej kritike ale kritika z urazeneho ega je nieco ine. Ja viem ze nemyslis zrovna mna ale autorka tu vyznela vselijak. Keby len napisala ze kamoska jej vecne vyplakava ako sa s kazdym hnet vyspi a zalubi no je to pre tych muzov len jednorazovka .. tak reakcie by boli ine.
Neexistuje len jedna jedina cesta ako na to. Aj tu vidis, ze ludia sa davaju dokopy rozne. Urcity sposob zoznamenia nemusi vzdy priniest uspech. Niekomu je to sudene tak, niekomu proste inak.
Svoj pohlad na zivot kamoske do hlavy nenalejes. Na niektore veci musi prist sama/alebo teda aj nie. Nechaj ju robit vlastne chyby. Aj tie su pre zivot obcas potrebne. Tvojou ulohou je vypocut si, podporit, povedat popripade svoj nazor. Nemusis suhlasit s tym, kto ako zije, ale mala by si to aspon respektovat.
Iny pripad je, ak je kamoska typ vecnej stazovatelky. Pocuvat niekoho roky, ako mu to nejde, no napriek tomu opakuje rovnake chyby, dokaze byt naozaj unavne. V takom pripade jej mozes navrhnut, ze ju uz budes len pocuvat. Pripadne sa o tejto teme uz viac vobec nebudete bavit. Niektori sa "nepohnu z miesta", kym maju svoje publikum.
Rada nad zlato - nestaraj sa do životov svojich známych. Co si jej matka? K hrdosti a sebalaske ved svoje dieťa a nestaraj sa do kamošky. Tak vyplakava. A? Nájde si nového. Nechápem, prečo majú ľudia potrebu vešať svoje postelne príhody na nos "kamarátkam", ktoré to potom ešte aj rozoberajú s celým svetom na internete.. Omg
@miadi neohováram ani ju neodsudzujem. Pýtala som sa len na názor alebo radu. Vlastnú skúsenosť, kto si týmto prešiel, či už na vlastnej koži, alebo blízkej osoby. Nič viacej, nič menej. To že som písala, že sa mi "vysmievala", že som nespala po3 mesiacoch s chlapom som len chcela povedať, že som jej to hovorila a niekedy je lepšie si počkať, iné mali šťastie hneď a nemuseli čakať. Bohužiaľ moja kamoška to šťastie nemala a takto sa popálila. Život ide ďalej. Aj jej aj môj. Nikdy som jej nerozkazovala a nevychovávala som ju. Veľa sme si toho prešli spolu a fakt mi je srdiečku blízka. Vždy keď som ja mala nejaký problém, snažila sa mi poradiť a podporiť ma, aj keď to podľa nej nebol dobrý nápad. Nešlo o to teraz tu na ňu nakydať. Tak to prosím pochopte 😉
@ericka971 v pohode moc to preživas.Tuto temu aj jej život. Mne je to uplne jedno. Su taki ludia mozes jej povedat co chces aj tak si bude robit po svojom. Mà 30 nie 16. Takze uz tie iste chyby pri hladani lasky robi nejaky cas a mà svoje skusenosti. Tie jej city pri 3rande nemozu byt extra hlboke a tak ani az tak strasne netrpi. Aj tymto svojim sppsobom mà sancu stretnut niekoho skym si budu vyhovovat a prerastie to na vztah.
To neni pravda, ze kamaratka ma povinnost počuvat hodinove nareky, ked sa niekto vyspi na 1 rande a chlap ju odkopne.Podporovat, lutovat nie? Ked poviem niekomu nedavaj prsty do zastrčky a on ich tam vopcha pofukam mu bolačku, ale ked to bude robit 3x do tyždňa, možem ho okašlať
Keby mne hentak brečala poviem, že sa to dalo čakať a koniec.A ne že ju v tom podporovat ano zachovala si sa fantasticky on bol blbec aj nabuduce po hodinke na pokeci chystaj tangače zo zasuvky
miadi ma pravdu.Povedz jej :" Ja ti to ŕikal Jaromire, že nemáš dávat syrky do krabičky" 😃😃
@miadi novidis aj ty tu poza chrbat okydavas kamosku, aj ked byvalu, ze aka sex nenasytna, neukojena, uchylna na farara, chora na srdce, aky je jej manzel parohac, ani bio dieta nemá kvoli nej,
Ako sa meni pohlad ?!
Autorka ju nezhadzovala, nepisala nic poburujuce, ani jej neublizuje nepretvaruje sa pred ňou ze je chrumkava a za chrbtom grca. Napisala fakty a pytala sa na nazor, diskutujeme.
Len ju idu zdrbat za taky isty text ako tebe ani slovo. Chapeme sa ?
Neutocim na teba, len diskusia.
Keby utocim, pouzijem jadrny slovnik.
Ok ?
@cacianka ona je chora - fyzicky -srdce mala operovane už to prekrucaš a pridavaš . Vacsinu pridavnych slov co si napisala som ani nepoužila.Neohovaram ju za chrbtom mozem sem aj jej meno napisat ak chces . Ale pointa nebola o nej ale o inom. Jej muz je parohač to je fakt to Nie je kydanie. Uz len chytas za slovicka . Kym sme boli kamosky nepovedala spm o nej spolocnej kamoske nic z toho jej osobneho ., uz nie sme kamosky nie je mi nic len priklad ze niekoho nemusis sudit a on Ta odsudi za menej,
No tak sa teš, že ty si dostatočne múdra a svetaznala, čo sa týka vzťahov a ju nechaj robiť jej rozhodnutia bez toho, aby si to riešila niekde na fóre. Ak je kamarátka, tak jej môžeš povedať, že za teba šla na to rýchlo, ale rovnako by si ju mala podržať.
Mimochodom, strašný pozor na tieto veci, som si ja 95% istá, že za 6 rokov sa ti stane niečo podobné. Pretože tak to je, človek súdi a zrazu je v tej istej situácii. (Aj keď si teraz myslíš, že no to teda URČITE NIE!)
@cacianka autorka sa pytala ci takych ludi pozname ., Ja som ju nesudila -ani autorku ani ex kamosku precitaj si este raz moj prvy alebo aj kazdy prispevok, Aby si pochopila ze ako kto žije je ich vec ale to ako sa chova kamoska ku mne to uz je ina vec. A nikde som nepisala ze tu kyda na svoju kamosku .. to sa ti asi zlali vsetky ostatne reakcie a smeruješ ich teraz na mna. Mne to nevadi len uz som na tuto temu vycerpala viac slov myslienok a casu ako by som chcela. Uz sa k tomu nemam potrebu vracat. Neubližila som autorke ani ex kamoske ani chlapovi ktoreho zena podvadza tym ze som ho nazvala parohacom. Fakty su fakty.
@ericka971 Odpoviem ti na otázku, ktorú si položila. Nie, nie je to normálne. Pre väčšinu. A je jedno, aká je doba. Po prečítaní príspevkov vidíš, že pre mnohé to normálne je. Tým je jedno, či zajtra chlap zavolá, alebo nie. Veď zajtra dajú ďalšiemu. Nejaký sa chytí.
Ak je tvoja kamoška zvyknutá na takýto štýl, ty ju nezmeníš. Ty si ži podľa vlastných zásad. Sú ešte muži, ktorí si vážia slušné ženy.

Pozri, ty si dospelá aj ona. Jej mama niesi, niesi tu na to aby si jej strkala nos do života a hrala sa na jej mamu. Ty si ži a drž sa svojich hodnôt a ju nechaj rozhodovať o vlastnom živote. Ak sa bude chcieť zmeniť musí sa k tomu rozhodnúť a odhodlať sama. Ty sa radšej zamysli čo si za kamarátku keď ju ohováraš pred tisíckami ľudí na internete a čo to vypovedá o TEBE. Lebo to je zasa niečo k čomu by som sa neznížila v živote ja.