Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?
🔑🗝️🔐 keby sme v práčovni 2, ok, nezamknem. Ale 3 a viac je už dav...
A inak takato spekulantka by u mna okamzite skoncila, vychcana mrcha co chce zarabat na kamaratkach.. nechutne
Vrat jej ju. NEchcela si ju, nanutila Ti ju a zrazu chce za to veci v hodnote, co stoji nova. Povedz jej, ze nemas zaujem, kupis si sama taku, ako Ti vyhovuje. Dva odstreky su pri velkej vonavke nic. A mas ponaucenie, ze druhykrat sa jasne pytaj, ze kolko stoji to, co Ti niekto vnucuje, ze Ti dava. Lebo dat a predat je rozdiel a velky.
Ma ju rok otvorenu, cize vonavka je stara, nevies kde a ako bola skladovana. Nekupovala by som si ju od nej vobec. Ani preto, ze Ti to je "blbe", ked ste kolegyne. Nanutila ti to, ty si ju o nic neprosila. A aka je adekvatna cena? Za dlhsiu dobu otvorenu vovavku by som povazovala aj 50 EUR vela.
napis nazov niekde na Notine je mozno za 40
Daj vedieť ako bude zajtra reagovať. Tipujem - ale ja som to tak nemyslela kľudne si ju nechaj 🙂
Nenechala by som si a nič by som od nej už nechcela, a pre tvoje dobro, zamykaj si skrinku.
V robote mojej tety sa začalo kradnúť. Boli na šatni štyri. Vieš kto kradol? Presne ta, na ktorú by to v živote nikto nepovedal. Koľko krát sa okráda Medzi sebou rodina, prečo by to nemohli byť kolegyne
to nie je tvoja kamaratka
Za rocny parfem pytat 120€? V momente by som jej ju vratila a nech sa hneva kolko chce.
K tomu 50:50 z tvojej odmeny...no keď si hlúpa, tak čo ti na to napísať. Ja by som nedala ani kamarátke, ani kolegyni. Keď už neviem čo s peniazmi, tak by som dala radšej do útulku 🙈
Vrat jej ju a poriadne sa odmlč. Pozor na nu. Ak to bolo naozaj tak, tak ked raz povolíš bude po tebe stúpat zakazdym.
Pripadas jej asi o koliecko menej ked si toto dovolila. Vrát jej ju a este bud rázna. Nerozhodna vychcana
A hlavne jej ju daj do ruky a nenechávaj v skrinke. Povie že tam nič nebolo a že klameš lebo jej nechceš dať peniaze...už keď začala takto špekulovať tak by som si na ňu dávala mega veľký pozor
Nikdy nemozes nikomu verit,aj ja som bola taka naivna..Napr.ked odbehnes niekde mimo pracoviska, staci ked len drobne,po 1eur,,kvazi 2, az 5 eur,,,pokial lnemas kreditku, nemusela by si ani zbadat
Vrátila hneď. S tým ze nech sa nehnevá ale už si si ju objednala a tebe je taká veľká na 3 veci . A keď ju chce predať tak nech ju hodí na bazár
Ja by som jej to zajtra vratila a tak ako podotkla jedna babena predo mnou - vratit do vlastnych ruk, aby nemohla povedat, ze v skrinke nic nebolo. Este by som sa snazila mat pritomnych aj svedkov.
A k tomu blocku a krabicke - ako zase nebudme blahovi, kto si odklada krabicku a blocek od parfemu??? Ja to hned vyhadzujem, urcite doma nedrzime blocky od parfumov dva roky a este aj s krabickou😅😅😅😅
Vrátiť
tak toto som veľmi zvedavá ako dopadne… ale nechápem - načo si jej dávala polovicu z tvojej odmeny? to mi príde už trošku cez 😳
vrat jej to priamo povedz ze ty si radsej kupis novy a mensie balenie
na rovinu
Bez pardonu vratit.. Je to vychcanost..
Ani neuvazuj, kolko by stala/stoji, lebo si ju nakoniec aj kupis..
Ak nahodou zacne robit prieky a vydierat ta, tak si vypytaj spat tych 1000e, ktore si jej velkodusne darovala
Vybabrala s tebou fajnove, nezabudni jej dať za to peniaze lebo mi to tak príde, že koľko by kto dal, že si to kúpiš, koľko by som dala za otvorenú, použitú ani euro, ako vážne na takéto veci mám svoj názor ako sa dáš tak bude s tebou zametat
A tých 1000 eur čo si jej dala zo svojho je snáď len zlý vtip, alebo prepac naozaj tak blba môže byť jedna zena?
Autorka, daj vedieť, ako si dnes dopadla s tou voňavkou 🙂
@petamich presne tak by som urobila aj ja.
Aj mna by to zaujimalo, ako to dopadlo... a preco si jej davala polovicu z tvojej odmeny? Ona o tom vedela, aku vysoku odmenu dostanes? .. este keby si jej dala nieco za to spotrebne tak ok.. ale nie polovicu z odmeny. To je celkom dost penazi.

Normalne jej povedz, ze toto balenie sice stoji 120€ ale ty by si si kupila male balenie za cenu xx, takze bud jej das xx eur alebo jej vratis vonavku. Tym padom nechas riesenie na nu ;)