icon

Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?

13. apr 2025
Strana
z4
maryetta
16. apr 2025

Prisla som kuk ze ako to dopadlo a teda neverim ze toto je realna tema....

autor
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
16. apr 2025

Mne sa to vôbec nezdá nereálne

autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
16. apr 2025

nemala si sa nechat, teraz donekonecna budes pocuvat, co jej mas objednat, mala si jej ju nechat v skrinke

maryetta
16. apr 2025

No minimalne tie natahovacky s tym parfemom. Bud ho beriem alebo vratim.
A hlavne nechapem dovod preco by si jej ty mala davat polovicu penazi z tvojej odmeny???

mantilka
16. apr 2025

Pekná mqnipulatorka ...uff...že keď chces, objednaj. Vieš čo by som urobila ? Neobjednal by som jej nič. Takýto manipulátor len čaká, že objednas ...presne to chcela dosiahnuť. Treba urobiť presný opak, leto spustis predajňu šnúru. Nabudúce budeš mať v skrinke niečo iné. Ak sa chcete tomu vyhnúť, urobis presný opak...kamoška ti už z obavy nič nebude takýmto pofidernym spôsobom núkať, lebo bude mať obavy že vezmeš zadarmo 😁. Mimochodom riešila si na účtami koľko ti strhli z tej odmeny ?

autor
Autor odpoveď zmazal
mantilka
16. apr 2025

Čudné, tešila sa na tvoje peniaze. To aj finančný poradca ti dáva z provízie ? Viem, že kedysi na požiadanie museli informovat klienta.

autor
Autor odpoveď zmazal
maranco
16. apr 2025

Tých 2 × 1 000€ si dostala v čistom osobitne mimo výplaty, alebo to bola položka vo výplate z ktorej ti ešte stiahli odvody a daň takže nedostala si v skutočnosti celých 1 000€?

autor
Autor odpoveď zmazal
maranco
16. apr 2025

* že som jej z každej tisícky na cent poslala polovicu *
A jej si koľko poslala 700€ alebo 1 000€?

puertorico
16. apr 2025

ešte si daj na youtube názov parfému aký máš, či to nie je náhodou fejk . nejak sa mi nezdá že najprv napíše že stál 120€ a potom nevie koľko stál . tak ona ho zrejme dostala od niekoho a ešte pýta miesto parfému veci . alebo kúpila fejk za 10€ a od teba pýta ešte veci za (napr) 50€

maranco
16. apr 2025

@puertorico dostala otvorenú fľašku, tak naliate v tom môže byť hocičo

autor
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
16. apr 2025

Bud sa nauc ludom hovorit NIE, alebo potom nehladaj pomoc v diskusnych forach. Ulahci Ti to zivot, nebude to lahke, ale ludia Ta prestanu vyuzivat a robit si z teba "odpadkovy kos" - NIE nechcem, NIE nemam zaujem, NIE neprosim si, NIE nevyuzijem, vyhod.
Mas vonavku, ktora bola kdesi ani nevies kde, ci na priamom svetle rok otvorena, cize uz je stara, ani ju nechces, lebo chces mensiu a bol to "darcek", za ktory mas zaplatit. Dotycnej velkodusne das stovky EUR z odmeny, lebo "to tak robia vsetci".

victory7897
16. apr 2025

Tiež si myslím že ta voňavka je z pofidernych zdrojov, pani zlatá kolegyňa čo sa tak teší na peniaze a len špekuluje kde z čoho ich vytiahnuť ,by mala doma na poličke ,,len tak ,, 120€ voňavku ...to si sakra ako rozmyslim či si objednam a nikto z mojich blízkych není taky sprostý aby mi ju objednal ako darček bez toho,aby vedel ,či ju budem používať ...a nie ešte nejaké litrové balenie 👎

no1990
16. apr 2025

Ako typická manipulatorka. Zmanipuluje ta aby si urobila čo chce a ešte ty sa cítiš kktno. Akonáhle sa chces brániť, tak ty si to len zle pochopila… ruky od nej preč

ruxandra
16. apr 2025

Super, pekne ta zmanipulovala a nakoniec dosiahla co chcela - ides jej niečo objednať 😀 to si fakt robíš srandu toto už? Za tie peniaze si radšej kup niečo pre seba, už si jej toho predsa dala dosť.
Akože sorry, ale dať cudziemu človeku 700eur len tak, toto je fakt sila.
A to, že niečo robia tvoje kolegyne neznamená, že musíš aj ty 😀 proste absolútne obrovské WTF!!

Fakt, pre svoje vlastné dobro, nenechaj so sebou takto zametat. Keď ta už dvakrát obrala o peniaze, urobí to aj nabudúce, a zase to spraví tak, aby si sa cítila zle, ak jej nič nedáš, takže jej nakoniec pošleš co bude chcieť..

koniarova
16. apr 2025

Autorka 😁😁😁😁 ty nemáš všetkých pokope. 😁

sisaka
16. apr 2025

@koniarova očividne nie 🤦‍♀️

liusa82
16. apr 2025

a ty sa čuduješ že ženy tu píšu vymyslená téma? lebo to je taká bizarnosť že ozaj aj mne to príde vymyslené🙂 síce na koňa nič neobvyklé ale tak najhoršie na tom je asi to,že tebe tvoje správanie príde normálne a šak nič sa nedeje.Alebo si ozaj taká dobráčka od kosti.Moja mamina je inak takáto že by sa aj rozdala aj cudziemu a ani si to neuvedomuje.Takže áno existujú takí ludia.Keby ju niekedy ja nestopnem a nehodím s ňou reč tak neviem neviem.Kamoške 100 eur na požičanie, pritom mindiarka prvého stupňa každý to o nej vie,potom zase 50 eur.A neuvidí to nikdy a takto dokolečka dokola

maryetta
16. apr 2025

@koniarova ze nie? No sama ked po sebe cita tak hadam tomu ani sama neveri 😂🙈

simcas75
16. apr 2025

Fuj za stary ročný a ešte k tomu otvorený parfum by som nedala ani euro . Veď tá vôňa môže byť už dávno zlomená .

autor
Autor odpoveď zmazal
victory7897
22. apr 2025

Čosi Chráňbože ... Ešte ťa udá za ujmu , a budeš jej platiť (naďalej)..

Strana
z4