Kamarátka sa tvári, že nevie kde bývam
Ahojte,
Chcela by som počuť Váš názor na nasledujúci vec. Kamaratka z mojej rodnej obce (vyrastali sme spolu) v bežnej konverzácii napr. cez telefón, sa opýta či sme doma, v obci X. Každý raz povie názov okolitých obcí než obec, v ktorej žijeme. Pritom je to len vedľajší okres. Príde mi to veľmi zvláštne. Taktiež si myslím, že určite si je vedomá názvu obce, bola tu, žije tu niekto aj z jej rodiny, avšak pravdepodobne sa nenavštevujú… nechcem riešiť somariny, no už mi je to trápne ju stále opravovať keď sa na to pýta. Snaží sa mi niečo naznačiť? 🙈🙈🙈
Koľko tém ešte založiš?
tiež si nepamätám okolité obce (satelity) pri Bratislave typu Miloslavov, Kvetoslavov, Malinovo a pod. Tiež sa mi všetky pletú. A to v Ba som sa narodila. Nehovoriac, keď si sa odtrepala niekde ďaleko od tvojej rodnej obce, že fakt kamarátka už zjavne netuší názov tej tvojej
jedna "znama" kt ma niksy nemusela ma vzdy oslovovala inym menom - viem velmi dobre,ze moje meno pozna.. ale robilo jej to radost ... raz v spolocnosti kamaratov mi to uz nedalo a ked ma znova oslovila inym menom som s kludom anglicana odpovedala-viem ze si uz postarsia,a vypadky pamate v tvojom veku su normalne..ale za tie roky by si moje meno uz mohla poznat a ak nie tak v pohode nevadi mi ti ho stale pripomynat ..nastalo ticho a odvtedy ma uz neoslovila vobec .. tvoja kamaratka je mozno taka ista ...alebo ma neaku poruchu pamati
a o co tu ide? je to vobec kamratka ci len znama...nerozumiem...ja tiez niektore veci vytesnujem...
Tiež som mala takú " kamarátku " ktorej som musela neustále určité veci dookola pripomínať, lebo nie žeby si to nevedela zapamätať, ale jednoducho som zistila, že veci, ktoré sa netýkajú jej, nezaujímajú ju vypustí z hlavy v tej sekunde ... A keď zrazu tu informáciu potrebuje bez hanby sa Ťa opýta aj 101 x a tvári sa že čooo ?? toto si mi nikdy nepovedala ... poslala som ju raz a navždy do kelu pretože nie som povinná sa omieľať pre niekoho takéhoto a nie len pre toto, ale aj pre ďalších xyz vecí ...Tvoja kamoška môže byť, že len fakt zabúda alebo jej je uplne jedno, či bývaš v Kaľamenovej alebo v Petržalke, ale ak by to bola dobra kamoška, ktorá nevie kde bývam, asi by som ju kamoškou nenazývala ...
Mám kamarátku kt si nepamätá alebo nevie nedokáže zapamätať že som slovenka a furt vraví slovinsko. A mám sa nasrať? Mám ju furt opravovať? Nie, neriešim
@anonym_autor Tak jej povedz, že áno, si doma....
moj syn ma v triede 27 spoluziacok, nechci vediet, ako sa tvari, ked si ma spomenut na mena Ema ,Ela, Nela,,,,,, nie su to proste zivotne dolezite veci,,,,, neprezivaj to az tak,,,
@anonym_autor tak by som ju neopravovala
Nevi tak nevie, asi nema na to kapacitu si to zapamatat, mozno ma nizsie iq
Neprezivaj to, je to totalna somarina.. a este zalozis na mk temu ohladom toho, boze ludia 🤮
Ja som kolegu ktoreho som registrovala denne v kancli a aj po 2rokoch som mu hovorila namiesto jozo, jano. Dalsieho som sa po roku v kancli opytala, ze ako sa mu paci u nas kedze tu moc dlho asi nerobi - robil asi o mesiac kratsie ako ja a ja som ani nemala paru ako sa vola. Kolegyna co pri mne sedi je z jednej dediny co ani za toho otca si nikdy nespomeniem ako sa vola - viem, ze sa vola podobne ako znacka jednych bicyklov a nakoniec jej vzdy poviem to meno😂😂😂😂a to sa rozpravame prakticky denne a meno jej dediny je na pretrase dost casto. Jej sestra byva v jednom mesto co ho vzdy poviem zle - existuju dve mesta co sa velmi podobaju, z 10x co sa opytam ako sa ma sestra v danom meste, jej poviem to meno zle. A takto by som mohla pokracovat do nemoty. Nic na tom nie je, len si strasne zle pamatam mena a ak to nespojim s nejakou mnemoteknickou pomockou vela krat sa pomylim, a niektore veci mam proste zle zakodovane 😂😂😂😂
Nemyslím si že je za tým niečo zle len sa mýli zrejme
Ja som kolegu ktoreho som registrovala denne v kancli a aj po 2rokoch som mu hovorila namiesto jozo, jano. Dalsieho som sa po roku v kancli opytala, ze ako sa mu paci u nas kedze tu moc dlho asi nerobi - robil asi o mesiac kratsie ako ja a ja som ani nemala paru ako sa vola. Kolegyna co pri mne sedi je z jednej dediny co ani za toho otca si nikdy nespomeniem ako sa vola - viem, ze sa vola podobne ako znacka jednych bicyklov a nakoniec jej vzdy poviem to meno😂😂😂😂a to sa rozpravame prakticky denne a meno jej dediny je na pretrase dost casto. Jej sestra byva v jednom mesto co ho vzdy poviem zle - existuju dve mesta co sa velmi podobaju, z 10x co sa opytam ako sa ma sestra v danom meste, jej poviem to meno zle. A takto by som mohla pokracovat do nemoty. Nic na tom nie je, len si strasne zle pamatam mena a ak to nespojim s nejakou mnemoteknickou pomockou vela krat sa pomylim, a niektore veci mam proste zle zakodovane 😂😂😂😂
@anonym_2f52fd Možno píše autorka o tebe. 🙂
@anonym_2f52fd Ja mam kamarata uz asi 30 rokov. Nemam sajnu ako sa vola. Predstavil sa mi prezyvkou a tak ho volam doteraz. Viem kde byva,poznam jeho zenu aj deti. Ale nemam ponatia ako sa vola)) Keby aj niekto povedal ze zomrel a nazval by ho menom tak by som nevedel
Priateľ mojej dobrej kamarátky-vždy, keď sa stretneme sa ho pýtam na meno, nikdy si ho nepamätám. 🙈 poznam ho od februára.
moj syn ma v triede 27 spoluziacok, nechci vediet, ako sa tvari, ked si ma spomenut na mena Ema ,Ela, Nela,,,,,, nie su to proste zivotne dolezite veci,,,,, neprezivaj to az tak,,,
@midka hej aj moja dcéra má spolužiačky s menom Ellen,Emily, Elena, Eleni, Ella. No kto si ma pamätať ktorá je ktora
@midka 🤩 my máme toto tiež, ale aj Xara, Lara, Sara, už len Mara chýba
Ja mam kamosku z Kosic a vzdy ked sa jej pytam nieco o ich meste tak zadrem v Presove 😅 Pritom viem, ze je z Kosic ale mne to tam nejako automaticky naskoci naopak 🙈

kamarátka? 😏