icon

Kamarátka sa tvári, že nevie kde bývam

1. máj 2026

Ahojte,
Chcela by som počuť Váš názor na nasledujúci vec. Kamaratka z mojej rodnej obce (vyrastali sme spolu) v bežnej konverzácii napr. cez telefón, sa opýta či sme doma, v obci X. Každý raz povie názov okolitých obcí než obec, v ktorej žijeme. Pritom je to len vedľajší okres. Príde mi to veľmi zvláštne. Taktiež si myslím, že určite si je vedomá názvu obce, bola tu, žije tu niekto aj z jej rodiny, avšak pravdepodobne sa nenavštevujú… nechcem riešiť somariny, no už mi je to trápne ju stále opravovať keď sa na to pýta. Snaží sa mi niečo naznačiť? 🙈🙈🙈

biba_18
•
1. máj 2026

kamarátka? 😏

anonym_c32836
•
1. máj 2026

Koľko tém ešte založiš?

januska12323
•
1. máj 2026

Ty si pamätáš všetko o nej? No tak nemá pamäť na názov dediny je tam toho.

sasa1310
•
1. máj 2026

tiež si nepamätám okolité obce (satelity) pri Bratislave typu Miloslavov, Kvetoslavov, Malinovo a pod. Tiež sa mi všetky pletú. A to v Ba som sa narodila. Nehovoriac, keď si sa odtrepala niekde ďaleko od tvojej rodnej obce, že fakt kamarátka už zjavne netuší názov tej tvojej

anonym_1fd7b7
•
1. máj 2026

jedna "znama" kt ma niksy nemusela ma vzdy oslovovala inym menom - viem velmi dobre,ze moje meno pozna.. ale robilo jej to radost ... raz v spolocnosti kamaratov mi to uz nedalo a ked ma znova oslovila inym menom som s kludom anglicana odpovedala-viem ze si uz postarsia,a vypadky pamate v tvojom veku su normalne..ale za tie roky by si moje meno uz mohla poznat a ak nie tak v pohode nevadi mi ti ho stale pripomynat ..nastalo ticho a odvtedy ma uz neoslovila vobec .. tvoja kamaratka je mozno taka ista ...alebo ma neaku poruchu pamati

anonym_a35c8b
•
1. máj 2026

a o co tu ide? je to vobec kamratka ci len znama...nerozumiem...ja tiez niektore veci vytesnujem...

anonym_c66b3a
•
1. máj 2026

Tiež som mala takú " kamarátku " ktorej som musela neustále určité veci dookola pripomínať, lebo nie žeby si to nevedela zapamätať, ale jednoducho som zistila, že veci, ktoré sa netýkajú jej, nezaujímajú ju vypustí z hlavy v tej sekunde ... A keď zrazu tu informáciu potrebuje bez hanby sa Ťa opýta aj 101 x a tvári sa že čooo ?? toto si mi nikdy nepovedala ... poslala som ju raz a navždy do kelu pretože nie som povinná sa omieľať pre niekoho takéhoto a nie len pre toto, ale aj pre ďalších xyz vecí ...Tvoja kamoška môže byť, že len fakt zabúda alebo jej je uplne jedno, či bývaš v Kaľamenovej alebo v Petržalke, ale ak by to bola dobra kamoška, ktorá nevie kde bývam, asi by som ju kamoškou nenazývala ...

stellarstar
•
1. máj 2026

Mám kamarátku kt si nepamätá alebo nevie nedokáže zapamätať že som slovenka a furt vraví slovinsko. A mám sa nasrať? Mám ju furt opravovať? Nie, neriešim

anonym_8c7ff4
•
1. máj 2026

@anonym_autor Tak jej povedz, že áno, si doma....

midka
•
1. máj 2026

moj syn ma v triede 27 spoluziacok, nechci vediet, ako sa tvari, ked si ma spomenut na mena Ema ,Ela, Nela,,,,,, nie su to proste zivotne dolezite veci,,,,, neprezivaj to az tak,,,

anonym_04de55
•
1. máj 2026

@anonym_autor tak by som ju neopravovala
Nevi tak nevie, asi nema na to kapacitu si to zapamatat, mozno ma nizsie iq
Neprezivaj to, je to totalna somarina.. a este zalozis na mk temu ohladom toho, boze ludia 🤮

anonym_2f52fd
•
1. máj 2026

Ja som kolegu ktoreho som registrovala denne v kancli a aj po 2rokoch som mu hovorila namiesto jozo, jano. Dalsieho som sa po roku v kancli opytala, ze ako sa mu paci u nas kedze tu moc dlho asi nerobi - robil asi o mesiac kratsie ako ja a ja som ani nemala paru ako sa vola. Kolegyna co pri mne sedi je z jednej dediny co ani za toho otca si nikdy nespomeniem ako sa vola - viem, ze sa vola podobne ako znacka jednych bicyklov a nakoniec jej vzdy poviem to meno😂😂😂😂a to sa rozpravame prakticky denne a meno jej dediny je na pretrase dost casto. Jej sestra byva v jednom mesto co ho vzdy poviem zle - existuju dve mesta co sa velmi podobaju, z 10x co sa opytam ako sa ma sestra v danom meste, jej poviem to meno zle. A takto by som mohla pokracovat do nemoty. Nic na tom nie je, len si strasne zle pamatam mena a ak to nespojim s nejakou mnemoteknickou pomockou vela krat sa pomylim, a niektore veci mam proste zle zakodovane 😂😂😂😂

anonym_3f63f2
•
1. máj 2026

Nemyslím si že je za tým niečo zle len sa mýli zrejme

loliki
•
1. máj 2026
@anonym_2f52fd

Ja som kolegu ktoreho som registrovala denne v kancli a aj po 2rokoch som mu hovorila namiesto jozo, jano. Dalsieho som sa po roku v kancli opytala, ze ako sa mu paci u nas kedze tu moc dlho asi nerobi - robil asi o mesiac kratsie ako ja a ja som ani nemala paru ako sa vola. Kolegyna co pri mne sedi je z jednej dediny co ani za toho otca si nikdy nespomeniem ako sa vola - viem, ze sa vola podobne ako znacka jednych bicyklov a nakoniec jej vzdy poviem to meno😂😂😂😂a to sa rozpravame prakticky denne a meno jej dediny je na pretrase dost casto. Jej sestra byva v jednom mesto co ho vzdy poviem zle - existuju dve mesta co sa velmi podobaju, z 10x co sa opytam ako sa ma sestra v danom meste, jej poviem to meno zle. A takto by som mohla pokracovat do nemoty. Nic na tom nie je, len si strasne zle pamatam mena a ak to nespojim s nejakou mnemoteknickou pomockou vela krat sa pomylim, a niektore veci mam proste zle zakodovane 😂😂😂😂

@anonym_2f52fd Možno píše autorka o tebe. 🙂

anonym_2f52fd
•
1. máj 2026
@loliki

@anonym_2f52fd Možno píše autorka o tebe. 🙂

@loliki nemyslim si

martin96321
•
1. máj 2026
@anonym_2f52fd

@anonym_2f52fd Ja mam kamarata uz asi 30 rokov. Nemam sajnu ako sa vola. Predstavil sa mi prezyvkou a tak ho volam doteraz. Viem kde byva,poznam jeho zenu aj deti. Ale nemam ponatia ako sa vola)) Keby aj niekto povedal ze zomrel a nazval by ho menom tak by som nevedel

anonym_350806
•
2. máj 2026

Priateľ mojej dobrej kamarátky-vždy, keď sa stretneme sa ho pýtam na meno, nikdy si ho nepamätám. 🙈 poznam ho od februára.

sense
•
2. máj 2026
@midka

moj syn ma v triede 27 spoluziacok, nechci vediet, ako sa tvari, ked si ma spomenut na mena Ema ,Ela, Nela,,,,,, nie su to proste zivotne dolezite veci,,,,, neprezivaj to az tak,,,

@midka hej aj moja dcéra má spolužiačky s menom Ellen,Emily, Elena, Eleni, Ella. No kto si ma pamätať ktorá je ktora

aurelia2000
•
2. máj 2026
@midka

@midka 🤩 my máme toto tiež, ale aj Xara, Lara, Sara, už len Mara chýba

anonym_35e135
•
2. máj 2026

Ja mam kamosku z Kosic a vzdy ked sa jej pytam nieco o ich meste tak zadrem v Presove 😅 Pritom viem, ze je z Kosic ale mne to tam nejako automaticky naskoci naopak 🙈