icon

Kamarátka sa zaľúbila do lekára. Čo jej poradiť?

15. aug 2026

Je to zubar a je k nej mily,ona sa namotala a ani nevie, xi nahodou nema rodinu,nie to este zaujem ju spoznat.
Co jej mam poradit. Ako ho vratit do neutralnej roviny v jej pristupe.

anonym_b61147
•
15. aug 2026

Už by mali skončiť prázdniny,deti majú dnes hrozný pravopis aj štylizáciu textu

marianarem
•
15. aug 2026

@anonym_autor Ja by som to vobec neriesila. Ja som sa tiez na VS namotala na jedneho mojho ucitela a tiez som nevedela, ci ma rodinu a zaujem ma spoznat 🙂 Potom som zistila, ze rodinu ma, tak to ostalo takou usmevnou epizodou zo studentskych cias.
Horsie by bolo, keby vedela, ze ma rodinu a snazila sa nejako konat napriek tomu. Ale aj vtedy mozes maximalne vyjadrit svoj nazor.

anonym_23ef40
•
15. aug 2026

neboj s ao par tyzdnov si ani nanho nespomenie ved ak ma zdrave zuby vidi ho raz do roka 😂 a ked ma aj problemy tak kolko moze ho vidiet cca 2-3x za rok?

anonym_b39660
•
15. aug 2026

Ako HO vrátiť ? Však zubár z nej neomdlieva. Si sa trošku sekla v tomto vymyslenom príbehu.

anonym_eda333
•
16. aug 2026

Jej, aj ja som tak bola zaľúbená do môjho zubára. A potom do môjho gynekológa a do môjho urológa. A mala som 19 a odmilovala som sa, keď prišiel môj partner. Inak som zubárom som dodnes kamoška, chodíme spolu na pivo.

marca12
•
16. aug 2026

@anonym_autor Ved ju nechaj. Aspon sa tesi k zubarovi a to sa malokomu stane 😂

svetlonos
•
16. aug 2026
@anonym_b61147

Už by mali skončiť prázdniny,deti majú dnes hrozný pravopis aj štylizáciu textu

@anonym_b61147
Toto je ešte luxusné! Minule som išla vlakom do Trenčína a prisahám, dievča v jednej vete povedalo 10 krát slovo proste. A v ďalších vetách znova. Z celého rozhovoru sa nedalo veľa vnímať kôli tomu jej proste. A čudovala sa, že ju zatiaľ nevzali nikde do práce. No niet divu. Mat na pohovore také dietko zo školy, ktoré sa nevie vyjadrovať poriadne, tiež ho nezamestnam.

domka222
•
16. aug 2026

Keď podrastie, tak ju to prejde.

elz1920
•
16. aug 2026

Furt lepšie zubár ako farár. Aj také bláznivo blúznivé sú medzi nami.