Kamarátka sa zaľúbila do lekára. Čo jej poradiť?
Je to zubar a je k nej mily,ona sa namotala a ani nevie, xi nahodou nema rodinu,nie to este zaujem ju spoznat.
Co jej mam poradit. Ako ho vratit do neutralnej roviny v jej pristupe.
@anonym_autor Ja by som to vobec neriesila. Ja som sa tiez na VS namotala na jedneho mojho ucitela a tiez som nevedela, ci ma rodinu a zaujem ma spoznat 🙂 Potom som zistila, ze rodinu ma, tak to ostalo takou usmevnou epizodou zo studentskych cias.
Horsie by bolo, keby vedela, ze ma rodinu a snazila sa nejako konat napriek tomu. Ale aj vtedy mozes maximalne vyjadrit svoj nazor.
neboj s ao par tyzdnov si ani nanho nespomenie ved ak ma zdrave zuby vidi ho raz do roka 😂 a ked ma aj problemy tak kolko moze ho vidiet cca 2-3x za rok?
Ako HO vrátiť ? Však zubár z nej neomdlieva. Si sa trošku sekla v tomto vymyslenom príbehu.
Jej, aj ja som tak bola zaľúbená do môjho zubára. A potom do môjho gynekológa a do môjho urológa. A mala som 19 a odmilovala som sa, keď prišiel môj partner. Inak som zubárom som dodnes kamoška, chodíme spolu na pivo.
Už by mali skončiť prázdniny,deti majú dnes hrozný pravopis aj štylizáciu textu
@anonym_b61147
Toto je ešte luxusné! Minule som išla vlakom do Trenčína a prisahám, dievča v jednej vete povedalo 10 krát slovo proste. A v ďalších vetách znova. Z celého rozhovoru sa nedalo veľa vnímať kôli tomu jej proste. A čudovala sa, že ju zatiaľ nevzali nikde do práce. No niet divu. Mat na pohovore také dietko zo školy, ktoré sa nevie vyjadrovať poriadne, tiež ho nezamestnam.

Už by mali skončiť prázdniny,deti majú dnes hrozný pravopis aj štylizáciu textu