icon

Kamarátka sa zaplietla so ženatým mužom

20. nov 2025

Kamaratka mala neprijemny rozvod, aj ked to uz je nejaky cas. Dost sa v tom manzelstve obetovala, tak som myslela ze dostala rozum.
Lenze ona si zacala so zenatym. Podiela sa na rozbijani rodiny. Su tam deti. Bohvie co jej nasluboval. Nechce mi vsetko povedat. Alebo mozno aj povedala, ale asi tomu neverim. Su to tie standard reci, aky je tam on nestastny, ako si ho doma nikto nevazi, ako dlho premysla nad odchodom, ako je mu s nou dobre.... Dokola jej to vysvetlujem, ona sa tvari, ze si vsetko uvedomuje ale bojim sa, ze ma len iluziu, ze sa velmi zrani a uz neviem, ako to potom ustoji. Pritom je bezdetna, mohla by si vyberat, je v pohode.
Nenapadne ju zoznamujem s mojimi kolegami kamosmi, aby prisla na ine myslienky, ale nezabera. Uz som premyslala, ze ju snad prihlasim na nejaky zoznamovaci portal, ale myslim, ze by sa velmi nahnevala. Ono by to totiz samozrejme prasklo, ze v tom mam prsty a urcite by nechapala, ze sa o nu bojim. Aj tak mi to uz pride za ciarou, keby som take urobila. Neviem, asi sa budem musiet od nej odstrihnut, lebo sa na to nemienim pozerat. Z toho snad nemoze byt nic dobre. Potom bude aj mna vycerpavat emocionalne, ked to dopadne zle. Uz sme to absolvovali, vtedy som stala pri nej. No ked vidim, ze si to sama sposobuje.... Mali ste podobnu situaciu?

anonym_8f8267
20. nov 2025

@anonym_autor keby sa tak staráš radšej o seba

mikasa_ackerman
20. nov 2025

@anonym_autor predpokladám, že kamarátka je dospelá žena, ktorá si dokáže vyvodiť následky svojich činov. A najmä, ona je slobodná, môže randiť s kým chce, ona rodinu nerozbíja, rozbíja ju ten muž, ktorý si začal s inou ženou🙃

januska12323
20. nov 2025

@anonym_autor nikam ju neprihlasuj, je dospelá a svojprávna. Keď si chce kaziť život je to jej vec. Môžeš jej akurát povedať svoj názor.

anonym_fc910a
20. nov 2025

Nemá morálne zásady, to že jej manželstvo krachlo je dôvod sa vyvŕšiť a spôsobiť bolesť inej žene? S takými jedincami by som obmedzila kontakt.

1natasa1
20. nov 2025

Podobnú situáciu som nezažila, ale asi bude pre teba najlepšie, keď si dáš od nej na čas pokoj. Nemá zmysel sa do toho starať, lebo je proste teraz zaslepená a bude mať pocit, že jej nechceš dopriať. Všetko jej povedz, že si myslíš, že to nie je ok a odmlč sa. Viac spraviť nemožeš.

ddiduska
20. nov 2025

Nech sa zamyslí nad tým ako by bolo jej keby si s jej manželom začala iná žena!!!!!!!!!!! Tú to ženy od ktorých sa dištancujem a nemám ich za nič!!!!!!!

muchotrafka298
20. nov 2025

Toto je nejaky vtip? Prihlasenie na zoznamku? Dohadzovanie? Prosim ta, staraj sa sama o seba. Nie nadarmo sa hovori, ze keby sa kazdy staral sam o seba, o vsetkych by bolo super postarane. Je to dospela a svojpravna zena, ktora si moze robit to, co uzna za vhodne. Ci je to moralne, nemoralne, ci sa Ti to paci alebo nie.

tatiana288
20. nov 2025

Kamarátka je dospelá a môže si robiť čo chce, hoci je to amorálne. Svoj názor si jej na to povedala, a to je asi tak všetko čo s tým môžeš spraviť. Ak sa ti na to nedá pozerať, prestaň sa s ňou stýkať, ale preboha, neprihlasuj ju na zoznamky. Nikdy sa nestaraj do vzťahov druhých ľudí, pretože jediný kto na to vždy doplatí, je ten čo sa stará.

anonym_dd8d63
20. nov 2025

@anonym_autor kamarátka je slobodná a to že nejaký ženáč si nevie udržať vtáka doma je problém jeho a jeho manželky..

outami
20. nov 2025

kamarátka už zabudla, aké to je, keď sa rozbije manželstvo a príde k rozvodu. tým, že to spôsobuje akože nevedomky, to chce ospravedlniť sama pred sebou. nič s tým nespravíš, nemá zmysel jej viac dohovárať. je už len na tebe, či sa na to dokážeš pozerať a budeš ticho, alebo si s ňou sadneš, povieš jej, ako to vnímaš, a že proste nevládzeš takto s ňou ďalej fungovať. a uvidíš...

anonym_fc910a
20. nov 2025
@anonym_dd8d63

@anonym_autor kamarátka je slobodná a to že nejaký ženáč si nevie udržať vtáka doma je problém jeho a jeho manželky..

@anonym_dd8d63 uvidíš na parkovisku neuzamknuté auto tak si môžeš z neho zobrať čokoľvek, to je problém majiteľa že ho nezamkol, asi tak?

no áno krádež je trestný čin takže to neurobíš, ale nevera nie je trestný čin tak sa môže slobodne vykonávať, aj keď byť len v pozícii spolupáchateľa

anonym_dd8d63
20. nov 2025
@anonym_fc910a

@anonym_dd8d63 uvidíš na parkovisku neuzamknuté auto tak si môžeš z neho zobrať čokoľvek, to je problém majiteľa že ho nezamkol, asi tak?

no áno krádež je trestný čin takže to neurobíš, ale nevera nie je trestný čin tak sa môže slobodne vykonávať, aj keď byť len v pozícii spolupáchateľa

@anonym_fc910a miesas hrušky a jablká auto je majetok partner nie 😂

anonym_dd8d63
20. nov 2025
@anonym_fc910a

@anonym_fc910a partner vie povedať nie nemám záujem inej žene auto asi ťažko povie nie

tatiana288
20. nov 2025
@anonym_fc910a

@anonym_fc910a Kamarátka má morálne hodnoty kdesi nižšie, ale nerobme zasa z toho chlapa bezbrannú obeť.

anonym_fc910a
20. nov 2025
@anonym_dd8d63

@anonym_fc910a partner vie povedať nie nemám záujem inej žene auto asi ťažko povie nie

@anonym_dd8d63 vidíš a v zbierke Mojžišových zákonov je v desatore na rovnakej úrovni krádež aj nevera
Takže aj asistent zlodeja a asistent neverníka je na tom rovnako a zaslúži si odsúdenie

Kamarátka je zlodejka, ukradla to čo patrí len manželke.

anonym_dd8d63
20. nov 2025
@anonym_fc910a

@anonym_dd8d63 vidíš a v zbierke Mojžišových zákonov je v desatore na rovnakej úrovni krádež aj nevera
Takže aj asistent zlodeja a asistent neverníka je na tom rovnako a zaslúži si odsúdenie

Kamarátka je zlodejka, ukradla to čo patrí len manželke.

@anonym_fc910a vidíš a ja týmto krestanskymi kecami sa neriadim ale zdravým rozumom keby ten chlap neni debil ukradnúť sa nenechá🙂

sasa1310
20. nov 2025
@anonym_fc910a

@anonym_fc910a auto sa samé nenúka na ukradnutie ako v tomto prípade neverný pán manžel

zuzubb007
20. nov 2025

Staraj sa o seba a svoj vzťah, a kamošku nechaj nech nakladá zo svojim životom ako chce

zara3
20. nov 2025

Ked mas o nu strach tak si ozajstna kamaradka a neni ti jedno co s nou bude. Ale napadlo ta, ked uz ona nema srdce pre tu rodinu - zenu a deti, naj je ta zena akákoľvek, je s nim a maju dlhorocny vztah, bud jej otvoris oči a lebo ju ignoruj a daj jej vediet, ze s tym nesuhlasis. Ja by som tomu chlapkovi tiez povedala svoje, keby ze som ho videla, ze co robi. Bud naj necha zenu a stara sa o deti a zostane s tvojou kamoskou, alebo naj necha toho co robi a vedie manzelsky zivot.To nedopadne dobre pre nikoho. A cim dlzsie budu mat taky vztah, tak aj kamoska riskuje, ze raz s nim bude aj tehotna, co bude robit?
A tak nabok: Kedze je taka aka je, keby si ty mala partnera a ona sa sialene zalubi do tvojho, tiez by ti isla rozbit manzelstvo/partnerstvo? Bo ked ona ide za svojim srdcom, sialenostou hlava ne hlava, tak sa mi zda, ze sa chova jak pubertacka a nema ohlad na nikoho len seba.

anonym_3f5641
20. nov 2025

Nestaraj sa,nechaj ju.Nech si uzije to co ma,snad maju oni dvaja nejaku dohodu.Bola som milenka aj ja a mohol mi kamarat rozpravat co chcel.Ale ja to ani 6rokov po nelutujem a nikdy nebudem.

motylik2559
20. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, pekne je, ze ti na kamoske zalezi🙂 Kazdopadne co je uz horsie, ze ak som teda spravne citala, uz si jej neraz dohovarala, ale povedat si neda. Uz si raz v jednej situacii pri nej stala, ked to ledva dala. No a kedze na tvoje rady nedava (zvlast po tom co uz sama predtym zazila), tak by som dala od dalsich rad ruky prec uz. Ked ti aj bude hovorit o ich vztahu, tak jej povedz,ze si jej svoj nazor povedala a ze uz viac ich milenecky vztah s nou riesit nechces - toto v pripade,ked zatial o kamosku prist nechces. Druha moznost je radikalnejsia, pretrhnut na nejaky cas s nou kontakty, bud uplne alebo obmedzit, aby to teba nevycerpavalo ako butlavu vrbu. Tiez mysli v tomto trosku viac na seba, alebo opacne, tvoja kamoska mysli na teba, ked ti rozprava litanie o ich "vztahu", ty jej opakujes dokola to iste a ona ma na haku? nemyslim,ze ona berie ohlad, vidi a ide si len svoje. Takze to zvaz a podla toho konaj. A hlavne nezabudaj popri tom celom na jednu dolezitu osobu-na seba. Drzim prsty🙂

autor
20. nov 2025

Hej, budem sa distancovat.

marca12
20. nov 2025

Ja sa ti cudujem,ze na nu minas energiu. Keby mi kamoska rozprava o zenatom milencovi asi by som prehodnotila cele kamaratstvo. Moralka nula bodov,co od takej osoby mozem ja cakat?

lentakyterapeut
21. nov 2025

Najvacsia chyba je ze autor prispevku nevie kde je hranica starat sa druhym do zivota. Samota je zla drzim.jej palce. Ona nerobi nic zle . Zle robi ten zenac. Bodka.

misanthropicdann
21. nov 2025

@anonym_autor ona nieje zodpovedná za ich vzťah a ci sa rozpadne. Zodpovednosť je vždy na tom ktorý je vo vzťahu.

peknyvladko
21. nov 2025
@anonym_8f8267

@anonym_autor keby sa tak staráš radšej o seba

@anonym_8f8267 ak si nepochopil, kamaratka je ona

anonym_8f8267
21. nov 2025
@peknyvladko

@anonym_8f8267 ak si nepochopil, kamaratka je ona

@peknyvladko načo mi to píšeš? 😂

anonym_fc910a
21. nov 2025
@lentakyterapeut

Najvacsia chyba je ze autor prispevku nevie kde je hranica starat sa druhym do zivota. Samota je zla drzim.jej palce. Ona nerobi nic zle . Zle robi ten zenac. Bodka.

@lentakyterapeut plánovať svoje šťastie na nešťastí iného jej neprinesie pokoj a spokojnosť

anonym_941567
21. nov 2025
@anonym_dd8d63

@anonym_dd8d63 ako ma v tom prosim prsty jeho manzelka? Chlap moze mat doma aj modre z neba, ked chce, podvedie aj tak. A ano, vzdy je v prvom mieste na vine zenaty chlap, co rozmysla vtakom, nienl rozumom. Ale ta k...a co vie, ze je zenaty a este ma deti a chrape s nim aj tak, tak ta ma v tom rovnaku vinu, lebo je totalne bezchrbtova z.mpa.

anonym_dd8d63
21. nov 2025
@anonym_941567

@anonym_dd8d63 ako ma v tom prosim prsty jeho manzelka? Chlap moze mat doma aj modre z neba, ked chce, podvedie aj tak. A ano, vzdy je v prvom mieste na vine zenaty chlap, co rozmysla vtakom, nienl rozumom. Ale ta k...a co vie, ze je zenaty a este ma deti a chrape s nim aj tak, tak ta ma v tom rovnaku vinu, lebo je totalne bezchrbtova z.mpa.

@anonym_941567 ja nepíšem že v tom má prsty ona ale že je to ich problém ;)