icon

Kamarátstvo medzi mužom a ženou

22. apr 2025

Myslite že môže byt kamarátstvo medzi mužom a ženou? Alebo je to tak že keby jeden dostane príležitosť (na vzťah od toho ktorý “odmieta”) tak ju využije? Neni predsa aj základom vzťahu aby to bol váš naj kamarát a potom to ma základy? Len rozdiel medzi tým kto je kamarát a friendzonutý je že vás fyzicky nepriťahuje? Ja som sa žiaľ nikdy asi nestretla s mužom ktorý by sa so mnou nezbavil len preto že čakal kým mu dám šancu 😔

vevebono
22. apr 2025

Za mňa nie. Vždy tam bolo z jednej strany niečo viac.

doriiis
22. apr 2025

Nie,takéto kamarátstva nie sú.Jeden alebo druhý drží vždy toho druhého v zálohe.

denkabemommy
22. apr 2025

Existuje ale len v prípade, ak je to priateľstvo z detstva, kedy to začalo nevinne a sú z vás skôr súrodenci, než žena a chlap 🙂… také priateľstvo jedno mám

biba_18
22. apr 2025

@denkabemommy chcela som súhlasiť, že áno, mala som takého priateľa z detstva a nikdy medzi nami nič nebolo ... ale ... mám aj v dospelosti jedného kamoša, nie je že najlepší kamarát, ale ako sme fakt spolu často a intenzívne, aj na výlety spolu chodíme, niekedy s mojim mužom a niekedy aj bez, na pivo pravidelne, aj naše dieťa ho pozná - a ten chlap ma absolutne vôbec nepriťahuje - a on za tie roky rokúce nikdy nič na mňa neskúšal, ani len blbú poznámku nemal ... 🙂

basaj
22. apr 2025

Ja také priateľstvá mám. Sú to chalani z detstva, čo sme si ako súrodenci a každý máme vlastné vzťahy. Bežne s nimi chodím na pivko pokecať o živote a je obojstranne jasne cítiť. že ide o kamarátstvo. 🙂 je to veľmi pekné, lebo človek potom trochu nakukne aj do zmýšľania opačného pohlavia.

denkabemommy
22. apr 2025

@biba_18 😅 akože mám také aj ja, ale to sú mužovi kamaráti, napriek tomu s nimi občas vybehnem sama von, ale však morálne ich to nepustí ani myslieť na niečo také a mňa tiež nie. No zvyčajne priateľstvá, kde sa stretnú dvaja nezadaní ľudia nevydržia. Je to za mňa veľmi malé percento

pralinka25
22. apr 2025

No ja by som povedala ze ano. Z mojej strany som mala takych kamosov ale... uz som viac krat citala dokonca aj videla prieskum aj tu sa uz viac chlapov vyjadrilo ze muzi to maju inak aj ked to nepriznaju.
Asi fakt len kamararstvo z dectva ako surodenecky vztah.

biba_18
22. apr 2025

@denkabemommy je to môj kamoš, s mužom som ho zoznámila ja 🙂 spolužiak zo školy (nie z triedy...), ale skamošili sme sa v robote ...

deti95060810
22. apr 2025

za mňa nie... moje skúsenosti že ten druhý - chlap, očakával čosi viac ..

shee11
22. apr 2025

jasné že je. poznáme sa od plienok, už máme svoje rodiny a sem tam sa stretávame.

nikushka8
22. apr 2025

Samozrejme, ze ano. Mam takych zo studentskych cias,aj v dospelosti. Nikdy sme spolu nic nemali,nechceli, ved s kamaratmi sa nespava 😉 a mozme si povedat naozaj vsetko.

siska53
22. apr 2025

Su take kamaratstva, kde su ti dvaja len kamarati. Aspon ja som mala a mam take. Len obcas to bolo, ze chcela druha strana viac, mozno 2x.

mk1111111111
22. apr 2025

Ja mam tiez kamaratov, ci druha strana citi nieco ine, to neviem, nikdy sa tak nevyjadrili. Vzdy sa dobre zabavime a potom ideme kazdy svojou cestou, az do dalsieho stretnutia

lienka.7
22. apr 2025

@autorka neexistuje.

maxxim
22. apr 2025

Samozrejme že ich človek môže mať. Ako žena muža, tak aj muž ženu😊

koniarova
22. apr 2025

Existuje. Ale len ak sú obaja nepríťažlivý.

marianarem
22. apr 2025

Ja si myslim, ze to ma kazdy inac. Niekto nie je schopny takehoto kamaratstva, niekto je. Ja napriklad som, aj moj muz. Mam kamaratov, s ktorymi by som par tvorit nechcela, napriek tomu s nimi viem preberat velmi osobne veci, pocity, cokolvek. Tesim sa, ked vidim, ze su vo vztahu, v ktorom su spokojni, presne tak, ako ked maju dobry vztah moje kamosky.

vilma7
23. apr 2025

Tiež mám pozitívnu skúsenosť v tomto smere. Nie každý chce vždy niečo. Ale prevažne to sú, boli zadaní chlapi.

dory11
23. apr 2025

Mám kamaráta od prvku na strednej. A už mám 23nikdy to nebolo O tom že chceme niečo viac. Je super úžasný (síce sa nestretávame teraz ale stále si občas napíšem) je to človek ktorému verím A zverila by som mu aj moje dieťa aj život A za veľa vďačí jemu aj kolegom je odomna O rok mladší ale vieme diskutovať na každú tému pozná mňa moju minulosť veľmi dobre aj ja jeho A on má už má prečítanú ako knihu vie kedy som šťastná A kedy má niečo hnevá A som smutná. A ja zase viem ako to má on viac menej už na diaľku vieme že keď píšete A podľa komunikácie či je všetko Okej alebo ten druhý ho potrebuje hneď sme tu jeden pre druhého aj keby mi zavolal V noci že sa niečo deje A potrebuje moju prítomnosť tak prídem A zase opačne. Ale mám viac kamarátov ako kamarátky.
Potom máme rovnakého kamaráta Z manželom tomu zatiaľ tak neverím aj keď ho poznám skoro 5 rokov cez volanie A písanie A cez rok osobné je fajn mám ho rada ale proste je tam nejaká hranica ktorú mám problém prekonať A baviť sa na dake témy

bruno1
23. apr 2025

@dory11 Prečo tam máš ,stále sa opakujúce veľké A ? Tak píšu Chat-boty.

dory11
23. apr 2025

Mám table je už starší má to prekliate písmeno A písať mimo slovo veľkým ja nemám nervy si to stále opravovať tak že to nechávam tak

dankabg
26. apr 2025

Jasné že existuje..dvaja ľudia môžu mať rovnaké záujmy, ale z nejakého dôvodu sa fyzicky nepriťahuju, tak to ostane v kamaratskej rovine.
Kedysi som mala kamarátov veľa, dnes to tak už nie je, nakoľko som sa odsťahovala a to poznačilo všetky moje priateľstva bez ohľadu na pohlavie.

pralinka25
26. apr 2025

mali by sa vyjadrit uprimne aj muzi. lebo zeny to maju inak. ja som si tiez roky myslela kolko ja mam uprimnych kamaratstiev s chalanmi a po rokoch som akadeco podozvedala.
verim stale ze existuje ale su to skor vynimky.

bielasovicka
26. apr 2025

Nie, neexistuje. Podľa mňa

lucylaw
26. apr 2025

Ja verím,že môže existovať kamarátstvo medzi mužom a ženou,aj mám takého kamaráta,ktorého by som na 100% nechcela a som si istá,že ani on by ma nechcel za nič viac ako kamarátku..Ale pokiaľ jeden z tých dvoch chce niečo viac,tak to nemôže fungovať a ten,čo chce viac,bude stále len dúfať,že si to ten druhý človek rozmyslí a aj on bude chcieť viac..Akurát takú situáciu aj riešim,mám takého "kamaráta",s ktorým by som chcela niečo viac,ale on nevie,čo chce a mne to nerobí dobre byť s ním v kontakte,lebo potom stále v niečo dúfam,aj keď racionálne mi je jasné,že z toho nič nebude..Takže v takomto prípade je najlepšie ten kontakt prerušiť,aj ja už sa na to chystám..