Kamarátstvo s výhodami
Mali ste niekedy kamaráta s výhodami ? Ako dlho vám to vydržalo ? Oplatí sa do toho ísť ? Je šanca že to skončí zlomeným srdcom ? Poznali ste niekoho z okolia kto takto dlhodobo fungoval ?
@anonym_autor mala som, skončilo to manželstvom 😂 stále sme spolu, máme aj deti.
málo kedy to má happy end
Poznam- ja a moj muz. ako dlho to vydrzalo? 18 rokov manzelstva a stale to "drzi".
@anonym_autor mam kamaráta s výhodami uz skoro 6 rokov s prestávkami ked som mala niekoho nádejného 🙂 fungujeme bez problemov, mame sa radi, sme k sebe úprimní a dôverujeme si. Obom nam to vyhovuje a žiadne zlomené srdce sa zatial nekonalo 🙂
@anonym_autor nesla a nikdy ani nebola
Z okolia to nikdy neskoncilo dobre
áno mala som. a tiež sme manželia a máme dieťa 😃
4 mesiace bolo to fajn. Začala do toho pliesť city tak som to ukončil. Občas je dobre si spomenúť na to obdobie 😉
Mala som. Vedela som, že nie je husband and relationship material hlavne kvôli jeho rodine a výchove (vzťah, úcta k ženám a celkovo vzťahy, vernosť), čo bola moja stopka mať hlbšie city k nemu (aj keď nejaký spasiteľský syndróm tam bol, že možno ja ho zmením a zničím generačnú kliatbu 😂).
Medzitým som spoznala môjho už teraz manžela, takže keď som začínala chodiť von s ním, s tým FwB som to ukončila. Ale kamoši/známi sme stále, v pohode. Tento rok sa ide ženiť, tak zrejme medzitým dospel a nejaká ho zmenila 😂 snáď 😬
Napriek tomu, ze sme s manzelom vynimka potvrdzujuca pravidlo. Tak pravidlom je, ze v drvivej vacsine pripadov to pre jedneho nekonci dobre, malokto vie mat "len" takyto vztah, ten jeden je podla mna vacsinou zena.
@anonym_autor Vzdy je tam riziko.Mala som kamarata s vyhodami,neriesili sme ziadne take,ci sa to oplati.Co sa tam akoze ma oplatit?.Prislo to spontanne.Boli sme kamosi/spoluziaci,nemali sme vztahy,obaja sklamani z predoslych vztahov,dalsie sme nechceli,tak sme skratka pocase,zacali spolu spavat.Nic viac,nic menej.Pre mna bol inak nezaujmavy a ja som bola pre neho "bracho" .Cize ako tak sme si rozumeli,vedeli sme,ze vztahy nechceme,no ten sex chybal,tak preco nie?po case sa ale do mna zalubil,ja do neho vobec.Paradoxom je,ze sme si mali co povedat,naozaj mi mohol povedat cokolvek a ja jemu tiez,no nejak ma to k nemu netahalo,max teda ta dohoda o sexe.Bola som mlada.Uz vtedy mi najlepsia kamaratka hovorila,preboha s nim?😅,ale tak v postely to fungovalo....Neskor najlepsi kamarat,dlhe roky,od sopliakov 15 rocnych sme sa poznali,pre mna to bol len clen partie,nic zaujmave.Keby mi vtedy niekto povoe,ze toto bude tvoj manzel a budete mat deti 🤣🤣🤣ho vysmejem.Postupom casu sa z nas stali naozaj najlepsi priatelia az to bolo nechutne,aky sme rovnaki 😅.Ako sa hovori,protiklady sa pritahuju,no my sme boli total rovnaki,vo vsetkom.Tiez sme nechceli vztahy,on po rozchode,kde mu bola partnerka neverna,ja uz total zanevrena na muzov.No a on je teraz naozaj moj manzel a otec mojich deti.Dodnes si zo seba strielame,ze vidis?ako decka sme sa ledva pozdravili,keby zostanem len pritom,nemusela by som teraz zazivat prebdene noci s deckami.Alebo,zacalo to tak nevinne,jedna dve pusy po pive a hen dnes,napocitaj tie deti.
Poznám jednu, ale ona je odstrašujúci príklad.
Keď si chlap našiel normálny vzťah, tak ho bombardovala , obťažovala, posielala fotky, videá, kým ho nedonútila opäť s ňou sexovať. Keď ju odmietol zrútila sa a skomčila v nemocnici, našla si ďalšieho, opät to isté. Teraz majú oni rodiny a ona je ich milenka, ponuka sa , obťažuje, bombarduje kym nedosiahne svoje. Vydiera, vyhráža sa. Chorá žena maximálne. Boli sme najlepšie kamošky od škôlky. Skončila som s ňou, keď sa pochválila , že ona nechce vzťah a má len kamošov s výhodami.
Povhválila sa, čo im robí. Ukázala komunikáciu.Dvaja slobodní ludia, OK. Ale toto nie.
Ja by som nedokázala sexovat len tak pre ukojenie potreby, bez citov s cudzim chlapom.
Ahoj, mam hodinku čas, vrzneme si? Ďakujem, neprosím .
Mala som kamaráta s výhodami a dvakrát som mu zlomila srdce. Keď som cítila, že to berie trochu inak, tak som to ukončila. A dobre som urobila, lebo ako partner by bol nepoužiteľný, len tá chémia medzi nami fungovala neskutočne. Ale to som si uvedomila, že to nie je nadlho, že to musím ukončiť, aby sa nezaláskoval. Ja som v tom mala jasno.
Je to strašné čo už ľudia nevymyslia,vraj kamarátstvo a vraj výhody,trápne a ponižujúce.
Ano mala 😀 v 98mom keď som mala 21 a bol to cez prázdniny. Chlapec fešný, bola s ním zábava, ale do života úplne nepoužiteľný. Bolo to fajn, nejaké výlety, stanovačky... Ale ten človek sa chcel stále len zabávať a pracovať ani učiť sa mu nechcelo. Po prázdninách som sa vrátila do kolobehu vysokoškoláka a vedela som, že to bol len úlet a bolo to fajn.
málo kedy to má happy end
@anonym_33f38b ja ze ide prave o ten "happy end" 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor mala som, skončilo to manželstvom 😂 stále sme spolu, máme aj deti.
@anonym_c34cbe aj my tak 😁
Áno, mala som a už sme partneri. Síce bol v tom čase ženatý a dohodli sme sa len čisto na "pomoci", on to nedodržal. Po niekoľkých mesiacoch, keď som to chcela ukončiť (náhodne som spoznala aj jeho manželku), tak prišiel za mnou, vyznal mi lásku a povedal, že ma nikdy nenechá. Bolo to hrozné, keďže ja som to chcela stopnúť ale on sa nevzdával. Nakoniec som si uvedomila, že ja ho tiež milujem a neviem si predstaviť, že už nebude v mojom živote. Rozviedol sa (deti už mali dospelé, vyženené s vlastnými rodinami, manželku nechal bývať v dome, nechal jej auto, aby neostala na ulici a bez možnosti dopraviť sa pohodlne do práce, keďže v podstate nemala nič, všetko je jeho) a už sme spolu 2 roky. Deti mať už nebudeme, hoci ja som ešte mladá žena, ale mám vlastne dieťa a viac už nehrozí, on je už síce dedo a dieťa by ešte chcel, ale načo? načo si komolikovať život. Takže u nás takto a ak by niekto rýpal, že som si začala so ženatým, tak nech sa zdrží, lebo chlap, ak má všetko, čo potrebuje doma, nebude to hľadať inde.
Áno, mala som a už sme partneri. Síce bol v tom čase ženatý a dohodli sme sa len čisto na "pomoci", on to nedodržal. Po niekoľkých mesiacoch, keď som to chcela ukončiť (náhodne som spoznala aj jeho manželku), tak prišiel za mnou, vyznal mi lásku a povedal, že ma nikdy nenechá. Bolo to hrozné, keďže ja som to chcela stopnúť ale on sa nevzdával. Nakoniec som si uvedomila, že ja ho tiež milujem a neviem si predstaviť, že už nebude v mojom živote. Rozviedol sa (deti už mali dospelé, vyženené s vlastnými rodinami, manželku nechal bývať v dome, nechal jej auto, aby neostala na ulici a bez možnosti dopraviť sa pohodlne do práce, keďže v podstate nemala nič, všetko je jeho) a už sme spolu 2 roky. Deti mať už nebudeme, hoci ja som ešte mladá žena, ale mám vlastne dieťa a viac už nehrozí, on je už síce dedo a dieťa by ešte chcel, ale načo? načo si komolikovať život. Takže u nás takto a ak by niekto rýpal, že som si začala so ženatým, tak nech sa zdrží, lebo chlap, ak má všetko, čo potrebuje doma, nebude to hľadať inde.
@anonym_52f989 Čaká ťa pekná, svetlá budúcnosť .
Len škoda že s dedom.
Bola som mlada, nemala som partnera, tak som na to pristupila, bolo to v pohode az do momentu, ked tam zacalo byt nieco viac. A kym ma on nezacal dost ponizovat, lebo som sa mu "zunovala". My sme sa vopred dohodli, stretavali sme sa nie kazdy den, ani sme nikam spolu nechodili. Boli sme vzdy unho v byte. Tam islo vyslovene len o sex o nic ine.
@anonym_52f989 Čaká ťa pekná, svetlá budúcnosť .
Len škoda že s dedom.
@anonym_33f38b Tak zase on je mladý dedo, veď nemá ani 50 😉 a ja mám tiež už skoro 40tku na krku. Skoro sa ženil, skoro deti mal, tak si mladý dedo. A áno, čaká ma krásna budúcnosť, verím tomu.
Mam troch a muz o tom nevie. Ani oni o sebe.
@unbeholfen nic v zlom,ale aku vyhodu by z teba zena mala?!
@petulda333 takú aké sú z kamarátstva s výhodami.
Práveže to je riešenie pre takých ako ja lebo pri vzťahu som stále kritizovaný že somnou by spolužitie bolo ťažké, ale pri tomto sa nejedná o spolužitie ale iba o kamarátstvo s výhodami čo je super lebo napr. sme kamaráti ale zároveň ju môžem aj obťažovať.

@anonym_autor Otazka je, v com by to malo byt pre teba vyhodnejsie ako vztah...