Kde a ako spoznať nových ľudí?
Ahojte,
už nejaký čas premýšľam, ako spoznať nových ľudí, keďže pracujem z domu a bežne sa nepohybujem v prostredí, kde by som mal na to príležitosti. Diskotéky a podobné akcie ma nelákajú a väčšina kamarátov z mladosti už má vlastné rodiny alebo žije v iných mestách.
Žijem niekde medzi Trenčínom a Trnavu a viem, že možnosti sú, len asi nemám to správne šťastie. 😊 Skúšal som zoznamky, no úprimne, tam to nefunguje tak, ako by som si predstavoval. Možno sa aj príliš nad všetkým zamýšľam, čo niekedy komplikuje veci – napríklad som uvažoval aj o tom, že by som skúsil jogu, ale asi by som sa hanbil prísť tam sám. 🙈
Myslím si, že mám v živote správne hodnoty a hľadám niekoho, kto ich dokáže oceniť – úprimnosť, rešpekt a schopnosť tešiť sa z drobností. Ak máš podobný pohľad na veci, budem rád, ak sa ozveš – či už len na pokec, spoločný výlet, alebo jednoducho spoznávanie nových vecí. 😊
Teším sa na odpoveď, no ak si si len prečítala môj príspevok a na chvíľu sa v ňom našla, už to stálo za to.
27r Adam
@adam410 preco by si nemal? Ved si nechaj nafotit lepsie fotos, fotit okolo seba prirodu atd. Co robis a neboj nejake rybky sa chytia. Tiez mozes skusit Speed dating a nejake sporty ( nemusis hned yogu), akoze moznosti je vela. A priemerny muz sancu ma, ved je vela priemernych zien, co tiez hladaju
@kiki68 fotil má kamarát aj mám fotky na insta, ale stačí keď mi ukáže nejaká kamarátka koľko mužov jej píše tak to nemám šancu v tomto a samozrejme som to skúšal a aj moju bývalú som takto spoznal 😀, ale inak som nemal žiadne rande 😀 samozrejme chcem sa viac socializovat a spoznávať takto nových ľudí a verím, že nejaká žena bude mať záujem, lebo určite mám veľa čo ponúknuť 😀
Skús modrýkoník, dennodenne mi tu píšu desiatky nadržaných žien z môjho okolia.
@adam410 čo som mala ja skúsenosti so zoznamkami, tak prevládali tam 2 typy mužov. Prvý typ čo ti nepovedal pomaly ani svoje meno a už si pýtal číslo a potom chcel mať hodinový telefonát, kde sa pýtal na veľmi citlivé otázky čo sa riešia až po týždňoch alebo mesiacoch vzťahu alebo druhá veta po prvom oslovení či si nepopíšeme bola otázka nestretneme sa? A druhý typ, čo si len dopisoval, časom len o tom aký bol deň a stretnutie odkladal a nejako to mne už ako žene bolo otravné riešiť s niekým cudzím, že práve pijem kávu alebo ako som sa vyspala. Pre mňa ako ženu je dôležité navrhnúť v správnom čase stretnutie a to je po vymenení si základných informácií o sebe ako meno, vek, zamestnanie, koníčky, povaha, čo očakáva druhá strana od vzťahu. Teda napríklad začnem si písať s niekým v nedeľu, ideálne by bolo sa už v druhej polovici pracovného týždňa ženy opýtať, či sa nechce stretnúť cez víkend.
@marsmykkok áno to je vsekto pekné, len je tak neskutočná prevaha mužov tak ťaháme za ten kratší koniec 😀 samozrejme mal rande so zonmamky, ale aj ženy su všelijaké ak dokáže normálne písať, pýta sa ma veci, je tam podľa fotiek sympatia tak sa veľmi rád stretnem 😀 niektoré ženy sa stretávajú a robia to ako pohovor, každý týždeň iný chlap ak mi povie, že z 12 mužov jej nepasoval ani jeden tak si myslím o Tom svoje 😀 ja som rád za každý jeden kontakt a sa každú ženu ktorá dokáže komunikovať na úrovni 😀 určite si môžme vzájomne obohatiť život, alebo to musí aj druhá strana chcieť a nie brať muža ako jednu z mnoho možností ;)
A skúšal si aj nejaké koníčky,kde sa stretávajú fans? Napríklad bike,turistika, rôzne iné typy športu,dokonca aj "štvornohý kamoš"-pes vie urobiť "dvojnohú kamošku" 😜. Potrebuješ len chodiť von, pridať sa do nejakej skupiny a niekedy ani nevieš. Dokonca aj taká cesta bez nejakého cieľa je niečo,kde stretneš nových zaujímavých ľudí. Stačí len trošku chcieť a riskovať, nebáť sa prihovoriť, osloviť. Skús, uvidíš 😊.
@adam410 ako si mladý chalan, myslím si, že pokiaľ nie si psychiatrický prípad, tak si partnerku nájdeš. Omnoho ťažšie to majú podľa mňa rozvedené ženy s malými deťmi, ktoré nechcú ostať samy ale zároveň musia veľmi zvažovať, akého muža si pustia do života plus určite im pred dverami nečakajú zástupy a výber je obmedzeny
@zuzanita1609 áno skúšal som samozrejme aj osloviť, ženy na dobrodruh, ale nikdy z toho nič viac nebolo a iba jednorazové stretnutie aj keď sme boli viacerí a bolo to hrozne trápne tiež som pozeral aj skupiny túry na Facebooku a bolo to také Adam ty máš auto, že ? Tak ja bývam tu a tu môžem vyzdvihnúť a ešte potom kamaráta môjho môžes vyzdvihnúť akože sorry ja mám svoje auto rád a budem v ňom voziť iba blízke osoby 🙂 má bike jazdím dlhodobo, ale nikdy som nikoho nepoznal, a chodím ešte často do sauny a tam sa dá niekto aj osloviť aj je nejaká dobrá konverzácia, len nikdy sa to neprelomi na kontakt a už nejaké osobnejsie stretávanie dokážem veľmi vtipné osloviť ženy, že sa smejú 😀 len je ťažké baviť sa s troma ženami a pýtať si kontakt o jednej ktora sa mi páči 😀 chodím vždy upravený mám dobrú postavu, som vtipný, s úsmevom a sebavedomým pohľadom noo len to nejde nejak niekoho spoznať 😀 a to mi kľudne stačí aj staršia žena na kamarátsvo 😀
@dankabg s jednu ženu ktorá má malé dieťa som si písal niekoľko mesiacov stretnutie nie a nie možné dostala milión návrhov 😀 žije u rodičov a proste z nej nebolo cítiť nechce mať muža, žiť spolu, mať spoločnú budúcnosť 😀 proste si len užívať pohodlnosť u jej rodičov 😀 a to žijem sám vo veľkom byte takže by sme to mali ľahké ak by dala viac energie do toho 😀
@adam410 Stačili tri príspevky a hneď vidím v čom je problém. Príliš tlačíš na pílu. Milión návrhov, kámo? Už dva sú veľa...
A svoju hodnotu pred ženami nemáš deklarovať tak, že im povieš, že máš auto a veľký byt. Nehovorím, že to pre ne nie sú dôležité veci, ale keď príde správny čas, všímnú si to samé a ty nebudeš pôsobiť ako chválenkár.
@adam410 co keby si skusil jazykovku? mozes postupne skusat hoci aj vsetky jazyky, vzdy bude ina partia a vramci konverzacii sa chces-nechces rozpravas...
@adam410 ja si myslim, ze si prilis sebakriticky. Uvazujes ako muz, to znamena, ze prilis riesis vyzor. Ze nu zaujme nieco ine. Hovorim za seba a myslim, ze za vacsinu zien, ktore maju spravne nastavene hodnoty. Akoby som to opisala. Moj muz sa nikdy necitila atraktivny, pritom je a pre mna aj po 13 rokov neskutocne pritazlivy. Vsetkym dokopy
Maj normálne otvorené oči a ukľudni sa.
Ak ťa láka joga a máš v okolí možnosť ju s niekým cvičiť, určite tam choď. Čokoľvek, čo ťa zaujíma, v tom sa rozvíjaj.
Určite raz niekoho spoznáš, s kým budeš chcieť byť.
Väčšina kamarátov možno má rodinu a možno riešia rozvody..To je ale zbytočné-takto sa porovnávať.
@princeznaayla jasné dajme kávu 😀 píšem správu

Môj milenec sa volal Adam 😆 skus instagram tam to fičí