icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
earlgrey
15. máj 2025
@okseen

@earlgrey je rozdiel sa hrať a smiať sa a mlátiť sa a jacat pri tom neeeroooob preeerstaaaan

@okseen dobre...veľa šťastia v hľadaní partnera

mk22
15. máj 2025
@okseen

@mk22 a vy tu hneď prečo beriete všetko ze žena sa musí starať o deti cudzie a prečo by žena nemohla vyjadriť ze to jej vadí cudzie deti? Chlapom vadiť cudzie deti môžu a vyberá si takú, kde nechce deti riešiť ale keď žena vyjadrí názor ze jej to vadi a nechce riešiť cudzie deti a vadí jej kvikot cudzích deti tak je sprostá? Toto je ta spoločnosť, že mužovi sa toleruje čokoľvek ved čítam ml co žena to s kretenom žije a všetky jej rádia chod preč, ale keď žena nechce už nijaké nepríjemnosti vo vzťahu ani deti cudzie riešiť tak ju treba dobre ukamenovat!

@okseen ty na com šľapes?

karolinakr
15. máj 2025
@goodidea

@telefon00 ja ťa obdivujem že si napísal na toto fórum s týmto,najprv som si myslel že si nejaký trol alebo úchyl ale ono keď sa nad tým zamyslím tak ma to logiku, je tu určite veľa rozvedenych žien ktoré nechcú byť samé, držím prsty.

@goodidea ty raz za rok vylezieš z jaskyne a potom zas zalezieš ako medveď

karolinakr
15. máj 2025
@mischy00

Pre mňa si aj vekovo, aj bývaš blízko, aj vyzeráš byť taký športový typ, pohodak, ....ja mam ale jednu "chybu", mam manžela 🙂. Ale mam kolegyňu, čo je voľná, pošlem jej tvoje inštrukcie, či sa nechytí.

@mischy00 potom podaj spravu, ako dopadli s kolegynou :♧

karolinakr
15. máj 2025
@princkrason

@tim23 vsak klasicky , ze cau pusa 😇

@princkrason ty si sa kde zasekol, roku 1989? že " čau pusa!" 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
princkrason
15. máj 2025
@earlgrey

@okseen dobre...veľa šťastia v hľadaní partnera

@karolinakr
@earlgrey a co je teraz in? "hej čajočka? "😕🙂

karolinakr
15. máj 2025
@princkrason

@karolinakr

@princkrason kde to bolo? V konec vodniku v Čechach - čau puso, potom išli do rybníka

mischy00
15. máj 2025
@karolinakr

@mischy00 potom podaj spravu, ako dopadli s kolegynou :♧

@karolinakr nijako, kolegyňa ma už veľké deti a nechce muza s malými deťmi, že ani keby ho ma zo zlata 🤷‍♀️🤷‍♀️😁😁. Ona si už chce užívať kľud a pohodu.
Aspoň je úprimná 🙂

karolinakr
15. máj 2025

@telefon00 fotku s vlasmi nemaš? vyzera, že vyšportovana postava

earlgrey
15. máj 2025
@princkrason

@karolinakr

@princkrason 🤣🤣🤣 no skúsil by si žene okolo 40tky alebo po 40tke takto povedať 🤣🤣🤣

telefon00
autor
15. máj 2025
@karolinakr

@karolinakr je mi ľúto, 20 rokov si každý druhý deň holim hlavu 🙂. A do fitka chodím už 30 rokov v kuse, tak trochu niečo je vidieť...

princkrason
15. máj 2025
@karolinakr

@karolinakr nejaka si fajnova ,ze vysportovana postava nemas? 🙂

princkrason
15. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 🤣🤣🤣 no skúsil by si žene okolo 40tky alebo po 40tke takto povedať 🤣🤣🤣

@earlgrey jaj ved 40+ len takto : cau mas doma buchtu?

earlgrey
15. máj 2025
@princkrason

@karolinakr nejaka si fajnova ,ze vysportovana postava nemas? 🙂

@princkrason ty sa nauč, že podľa MK ženy musia byť fajnové a chlapi musia byť radi, že o nich nejaká oprie bicykel 🤣

earlgrey
15. máj 2025
@princkrason

@earlgrey jaj ved 40+ len takto : cau mas doma buchtu?

@princkrason 🤣🤣🤣 buchtu predsa každá nosi so sebou..či ty svoju andulku nechávaš doma? 🤔

princkrason
15. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 🤣🤣🤣 buchtu predsa každá nosi so sebou..či ty svoju andulku nechávaš doma? 🤔

@earlgrey myslis kolibrika? 🙂

earlgrey
15. máj 2025
@princkrason

@princkrason hej hej toho čviríka 🤣

viestta
17. máj 2025
@okseen

@tamtamka26 keď je ticho je všetko OK našťastie u mňa je 95 percent fakt ticho, prečo by mal byť človek nervózny keď je ticho nechápem

Moja mama sa s nami nerozpravala, vzdy bola nervozna, nic sme sa jej nemohli spytat, nemohli sme mat ziadne poziadavky, vsetko muselo byt tak ako povedala, nesmeli sme jacat, pistat lebo potom bola nervozna a vrcala na nas.... Nemprezili sme stastne detstvo, aj teraz ako dospeli mame problem s komunikaciou, mame strach sa ozvat, pretoze mame zakorenene, ze nesmieme otravovat...
Tvoje deti o par rokov @okseen

minenkaa
17. máj 2025

Ja som sa zas raz zabavila,niektoré ste fakt uplne mimo a asi žijete iba vo svojej dokonalej bublinke
Toľko blbosti na jednom mieste🤣😀

mantilka
17. máj 2025
@oktober3

A ešte dodám, že môj muz má tiež teraz 40 a nosí šiltovku dozadu. Vždy som z toho na mäkko 😁😆
A najradšej by behal bosí...
No a čo..
Ja zas nenosím podprsenku 🤭🤣🤣🤣

Fakt blbosti riešite.
Každý by sa mal v prvom rade pozrieť, do vlastného taniera.
Vy by ste skritizovali aj miss universe.. 👀🫣

@oktober3 aj môj šiltovka a tiež sa na túre vyzuje. Však chlapi sú od prírody divosi.

mantilka
17. máj 2025
@panickadada

@mk22 píše o sebe ako o bezchybnom,ako sa stará,so všetkým je vysporiadaný,ale však to by malo byť normálne u zdravého človeka,či?Načo sa tým chváli?

@panickadada nie je všetko normálne
Sú chlapi rozvedení na dne psychickom, finančnom....tým chcel povedať, že je pripravený na nový vzťah. Určite sa nájdu z my, ktore ba rande robili butlavu vŕbu rozvedenemu...nič príjemné.

karolinakr
17. máj 2025
@princkrason

@princkrason ked začvirikáš, tak všetky ženy su v pozore

karolinakr
17. máj 2025
@telefon00

@karolinakr je mi ľúto, 20 rokov si každý druhý deň holim hlavu 🙂. A do fitka chodím už 30 rokov v kuse, tak trochu niečo je vidieť...

@telefon00 ozval sa ti niekto? ja tipujem, že si mal 4 záujemkyne v správach, rozvedenu, slobodnu, pätdesiatničku, a jednu frustrovanu v manželstve

nurse0
17. máj 2025

@telefon00 môže byť aj slobodná? 31 r

mira0611
17. máj 2025
@zuzubb007

Za mňa dobrá žena má muža, deti a usporiadaný život čiže také su zadané, dokonalý asi nebudeš, kedze si rozvedený tam je vždy chyba na oboch stranách, čiže možno treba ubrať zo svojich nárokov, oslovovať ženy na ulici fúha tak na to by sa žiadna kompletná nechytila

@zuzubb007 prepác, pises na 1.strane, ze:
...Za mňa dobrá žena má muža, deti a usporiadaný život...
Ja si nemyslim, ze som dokonala, ale vzdy bolo upratene, navarene, dieta bolo naucene, nepijem, nefajcim, neflakam sa, a predsa som sa rozviedla. Lebo moj manzel uz nebol taky dobry...
Je rozdiel byt dobrym, alebo byt idiotom a zostat v toxickom vztahu.

mira0611
17. máj 2025

@telefon00 ahoj autor, podla "inzeratu" a fotiek si sympaticky, keby nas niekto zoznami urcite by som sla s tebou na rande, ale keby si ma oslovil na ulici, co sa mi uz parkrat stalo, tak by som utekala!!!

Mozno keby sa nam stretli pohlady a nejaka iskra tak, nie, ale ak len tak random ma oslovis...tak utekam kade lahsie.

Poznam muza okolo 50ky a ma podobny problem.
Partnerky, s ktorymi bol:

1.baba hulila-mlada bezdetna,
2.baba ho vyuzila pre peniaze, matka s 1 dietatom, plna dlzieb,
3.hrala automaty a sem-tam aj hulila a to matka, ma doma pubertaka!

Takze to urcite nemas lahke. V dnesnom svete sa tazko hlada normalny partner.

karolinakr
17. máj 2025
@nurse0

@telefon00 môže byť aj slobodná? 31 r

@nurse0 slobodna hej, len musi akceptovať deti

telefon00
autor
17. máj 2025

Dámy, možno budete prekvapené, ale ozvalo sa mi dosť žien. Všetky boli veľmi príjemné a aj veľmi sympatické (a to každá jedna ) 🙂, len je tam vždy jeden veľký problém a to ten, že sú z ďaleka a mne momentálna situácia časté cestovanie ďaleko neumožňuje 😒...

karolinakr
17. máj 2025
@telefon00

Dámy, možno budete prekvapené, ale ozvalo sa mi dosť žien. Všetky boli veľmi príjemné a aj veľmi sympatické (a to každá jedna ) 🙂, len je tam vždy jeden veľký problém a to ten, že sú z ďaleka a mne momentálna situácia časté cestovanie ďaleko neumožňuje 😒...

@telefon00 no vidíš, 10ks? 😀