Kde nájdem dobrú ženu?
40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará
Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

@zuzubb007 tvoj komentár ma zaujal. Deťom som vytvoril domov. Máme striedavku 7 a 7, chcel som deti. Neuprednostil som prácu pred nimi. Doma máme pohodu a radosť, kľud. Všetko robím, varím, upratujem, hrám sa s nimi, učím sa s nimi... 🙂
@telefon00 za mna si sympaticky a ocenujem, ze si sem dal foto. Nechapem tie komentare… drzim ti palce, aby si nasiel, co hladas.
Ja som stastne vydata takmer 25 r. ;)
Ale no, čo ste také zlé.
Vy ani ja nehľadáme, máme chlapa doma, tak mu tiež doprajte niekoho k sebe. 😉
Ja ti držím palce, len to nesil.
Poradím len to čo píšeme vždy. Skús nejakú turistickú skupinu. Možno sa ti aj tu nejaká ozve
Ale no, čo ste také zlé.
Vy ani ja nehľadáme, máme chlapa doma, tak mu tiež doprajte niekoho k sebe. 😉
Ja ti držím palce, len to nesil.
Poradím len to čo píšeme vždy. Skús nejakú turistickú skupinu. Možno sa ti aj tu nejaká ozve
@demodun presne, turisticku skupinu, skialp, lezenie... kde su zeny sportovo zalozene, neberu sa vazne, aspon mne s azda, ze tam by take mohli byt..
Taký ideálny chlap a prečo si sa rozviedol? Podľa opisu by ti mohli ženy ruky nohy bozkávať 🤣, zaujíma ma tvoja starostlivosť o tie dve dcérky? Ak hľadáš ženu priprav sa na podobný scenár, žena s deťmi a sama, určite teraz nenájdeš slečnu dokonalú ktorá celá vytešená bude oslavovať, že hneď dostane ako bonus dve deti
@zuzubb007 prečo hneď žena s deťmi?
Mam dve 45r byv spolužiačky, bezdetne, jedna vdova druhá roky sama, po ťažkom rozchode.
Obe otvorené starať sa o deti budúceho partnera. Samostatné, s bývaním, prácou.. Žiadne zúfalky.
Ženy dajte mu dýchať. Nie každému vyjde manželstvo alebo vzťah do posledného výdychu. Je zodpovedný, má vyriešenú minulosť a je teda je pripravený na vzťah, rodinu, zvyšok + a - za pochodu. Vyložil Vám karty na stôl, teda aspoň tie základné. Avšak na MK je kopec slobodných mám s deťmi, teda ona by uvítala tvoje dcéry a ty zase jej deti ale v tvojom príspevku je to len o tvojich deťoch. Trošku sebecké alebo si na to pozabudol. Čo sa týka šiltovky ženy....že red flag mňa picne....každý nech si nosí to, čo mu je príjemné a komfortné. Držím palce.
Ženy úprimne...čakali ste niečo iné? Lebo ja nie...presne som vedela, ktoré si tu z neho budete robiť srandu a ktoré zareagujú normálne, slušne....proste toto je MK...nič iné sa tu od žien čakať nedá...
Mne si stále neodpovedal, čo znamená uprataná minulosť a čo myslíš pod slovom dlh.
Mne si stále neodpovedal, čo znamená uprataná minulosť a čo myslíš pod slovom dlh.
siltovka sa da obratit vzdy, aj nohy obut.. to je to najmenej a o charaktere to nic nehovori.
cche to odvahu ist s kožou na trh, ja keby som ostala sama, nikdy v zivote by som uz nenasla odvahu si niekoho hladat, preto obdivujem ..
@kavasmliekom ty nevies, co su dlhy?
Poradit neviem, ale drzim palce a mas moj obdiv za odvahu. Si rozhodne sympatak! Raz pride ten spravny cas a prilezitost, ked motyka vystreli. Skus to nesilit, neriesit, dat tomu volny priebeh..
@telefon00 já jen, že ty si super, si super, si superko 💗💗💗, to sme tu este asi nemali, ze si sem dal niekto takýto akoby inzerátik, ale beriem to pozitívne. Sú vselijaké internetové zoznamky , za mňa, si sympatický, s dobrým vystupovaním, teda predslovom. Drzim ti palce.
siltovka sa da obratit vzdy, aj nohy obut.. to je to najmenej a o charaktere to nic nehovori.
cche to odvahu ist s kožou na trh, ja keby som ostala sama, nikdy v zivote by som uz nenasla odvahu si niekoho hladat, preto obdivujem ..
@kavasmliekom ty nevies, co su dlhy?
@kofa77 ja som na Cypre nosila satku😁 ktorú ináč bežné nenosím, a teraz to zo mňa robí akú ženu podľa prvých reakcií?
Som zúfalá, staromodna, tupá ci zaostala 😅 ci aká?
Fuha, mali by ste sa hanbiť ženy. Nečakala som, že ste až tak povrchné.
Podľa mňa si veľmi sympatický.
Nenechaj sa zlomiť. Nie si káva, aby si vyhovel každému.
Ja som spokojne vydatá. Už druhý krát 😬
Tiež som si po 13 rokoch vzťahu prešla rozchodom.
To som mala 28 rokov.
Nie každý má také šťastie, že mu to vyjde ,, šťastne až do smrti " .
A keď som spoznala môjho terajšieho muža, tiež to bolo také, že hľadať ihlu v kope sena 🫣😆
Verím že nejdeš šťastie. Prajem všetko dobré 🙃😊
Najdes, co by nie a aj dokonalu, len niekedy to trva rok dva aj viac, mam kolegu, sikovny prijemny tehlicky na bruchu ako bonus a ten kym nasiel svoju vysnivanu a nasiel, asi 8 rokov hladal, zoznamoval sa, ale vztah nemal, teraz tipujeme kedy bude svadba, drzim palce
Ženy dajte mu dýchať. Nie každému vyjde manželstvo alebo vzťah do posledného výdychu. Je zodpovedný, má vyriešenú minulosť a je teda je pripravený na vzťah, rodinu, zvyšok + a - za pochodu. Vyložil Vám karty na stôl, teda aspoň tie základné. Avšak na MK je kopec slobodných mám s deťmi, teda ona by uvítala tvoje dcéry a ty zase jej deti ale v tvojom príspevku je to len o tvojich deťoch. Trošku sebecké alebo si na to pozabudol. Čo sa týka šiltovky ženy....že red flag mňa picne....každý nech si nosí to, čo mu je príjemné a komfortné. Držím palce.
@ovaaa viem prijať aj cudzie deti, nakoľko mám deti rád a ešte by som uvítal aj ďalšie miminko. Vždy sa pýtam na deti dám, s ktorými sa stretnem a dokonca im aj darčeky niekedy pošlem. Ale žiaľ mám skúsenosť, že žiadna neprejavila záujem o moje deti. 😒. Takže v tomto sebec nie som...
Je tu veľa rozvedených aj slobodných matiek možno sa ti aj nejaká ozve. Držím ti palce.
Poradit neviem, ale drzim palce a mas moj obdiv za odvahu. Si rozhodne sympatak! Raz pride ten spravny cas a prilezitost, ked motyka vystreli. Skus to nesilit, neriesit, dat tomu volny priebeh..
@la_dolce_vita ďakujem 🙂
A ešte dodám, že môj muz má tiež teraz 40 a nosí šiltovku dozadu. Vždy som z toho na mäkko 😁😆
A najradšej by behal bosí...
No a čo..
Ja zas nenosím podprsenku 🤭🤣🤣🤣
Fakt blbosti riešite.
Každý by sa mal v prvom rade pozrieť, do vlastného taniera.
Vy by ste skritizovali aj miss universe.. 👀🫣
@ovaaa viem prijať aj cudzie deti, nakoľko mám deti rád a ešte by som uvítal aj ďalšie miminko. Vždy sa pýtam na deti dám, s ktorými sa stretnem a dokonca im aj darčeky niekedy pošlem. Ale žiaľ mám skúsenosť, že žiadna neprejavila záujem o moje deti. 😒. Takže v tomto sebec nie som...
@telefon00 tak si ešte nenatrafil na tu pravú. Príde, keď to vbc nebudeš čakať. Držím palce.
Kolega tak našiel, keď už to zabalil, v tescu si omxlom vymenili nákupné vozíky 😁
Sú spolu, majú ročne dieťatko.
Obaja pred 40kou.
Mne sa napríklad páči. Akurát nepasujem vekovo, pobytovo a manžel by asi tiež mal výhrady 😇 Ale sympatický pán. Tak aspoň držím palce (a vzala som si muža s deťmi. V podobnom veku. A funguje nám to dodnes, aj s dvoma spoločnými deťmi. Chalani z pôvodnej tvorby sú dnes tridsiatnici a stále mame fajn vztah a stretávame sa úplne dobrovoľne)
@la_dolce_vita ďakujem 🙂
@telefon00 držím ti palce, aby si si našiel tu pravú 👍
@telefon00 aj mne sa tvoj inzerat paci, vobec si nevsimaj tie posmesky tu a nenechaj sa odradit. Fesak, postavicka ako lusk 👌☺️ a ze si este aj tatko ako lusk, to je za mna obrovske plus. Paci sa mi, ze si uvedomujes svoje hodnoty a nechces "ist pod cenu". Ja mam viacero nezadanych bezdetnych kamosiek v mojom veku (38), vsetko kocky a dobre baby, zial, vyrastali v domacnostiach, kde otec nebol zrovna prikladny a tam si nesu svoje traumy, vztahy sa im buduju velmi komplikovane a nemaju doveru voci chlapom. Takze nie je to len cierno biele, ze vsetky dobre zeny su davno vydate. Naozaj po svete beha kopec dobrych ludi, ktorym to proste z nejakeho dovodu nevychadzalo, alebo len doteraz nestretli tu svoju polovicku. Nevzdavaj sa, drzim palce. Nie si ziaden zufalec, kazdy chce najst svoju spriaznenu dusu, niekoho na spolocnu cestu zivotom. Ale sa tu podaktore damy vyfarbili so svojimi nazormi.

a mne je napr. sympaticky, slusne komunikuje, bez chyb, asi bude fajn oco, neviem, no, ja hladat partnera, dala by som sancu, drzim palce, nech najde spriaznenu dusu.